• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

klomen verdi doktor bu ay da bunu deneyelim hsg cekildim büyük ihtimalle olur demişti şimdi buna öyle dedi doktorda beni kandırıyo
Canm bana da verdi dr hatta yeni basladm 3 kez içtim ama zaten 5 gün kullan dedi benmkisi 11. Gün gel dedi yumurta büyüklüğüne bakalm demişti bunu da deneyelm bakalm bi umut
xenforo-smilies-kk13.gif

İnşallah bu kez olur ya bu ay cok istiyorum nasip artk senin kaçıncı ay canm :KK66:
bi sene doldu işte 13. denememiz olacak bu ay artık ne zaman nasip olacak hayırlısıyla en kısa zamanda gelse bebişler artık doktorun kapısında beklerken bian ağlayasım geldi sinirleniyorum ama neye nasıl onu bilmiyorum allah affetsin beni

bi sene doldu işte 13. denememiz olacak bu ay artık ne zaman nasip olacak hayırlısıyla en kısa zamanda gelse bebişler artık doktorun kapısında beklerken bian ağlayasım geldi sinirleniyorum ama neye nasıl onu bilmiyorum allah affetsin beni
Üzülme canm yalnz deilsn bak hepmz az cok aynı durumdayız :( gelexek bebişlermz içini ferah tut sen sadece Hayırlı zamanı beklıolar ;)

Üzülme canm yalnz deilsn bak hepmz az cok aynı durumdayız :KK43: gelexek bebişlermz içini ferah tut sen sadece Hayırlı zamanı beklıolar :KK66:
inşallah canım ya bu sperm hareketsizliği çok sıkıntı ya sayı olsa sayıyı artırmak kolay hemencecik artıyo da hareket artmıyo hiç 2 ayda %10 du % 10 da kaldı

Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
yani ben yine kadın doğuma gitmeye devam edeceğim bir süre takip icin

canim hizi icin iliskiden yarim saat once sutsuz sert kahve ve redbul icsin esin oyle diyolar ben hem kahve hem redbul icirdim
adamın yemediği bişi kalmadı kahve içirdim ama redbull içirmedim bide onu içsin zararlı bişi değil dimi ben bilmiyorum tam olarak bide proxeed plus içiyo ya birlikte dokunur mu acaba

Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
cok gecmis olsun canim Allah sifa wersin ama once senin sagligin onemli canim uzulme herseyin hayirlisin tez zamanda sagligina kavusursun ins canim

hosgeldın canım. adetlerın duzensızse en erken 30 gunde oluyorsan mesela 11. ya da 12. gunde basla yapmaya. ama testın yetmez :KK43: gitti g.dan alabilirsin uygun fiyata. her gun aynı saatte yaparsın. 3 saat wc ye cıkmadan tutcaksın bıraz :) poz. oldugunda testin çalışmalara başlarsın :KK66:
Hosbulduk caniimm :KK25: gitti gdiyordan demi aa bir bakayim o siteye..buarada ekstradan yaptginiz bseyler var mi ..oluruna braktim tık yok o yuzden arayis icine girdim :KK17: buarada topigi okudumda bastan sona hamis olan annelerimize hayrli olsun saglikli dogsun bzlerede nasip olsun insallah :KK68:

adamın yemediği bişi kalmadı kahve içirdim ama redbull içirmedim bide onu içsin zararlı bişi değil dimi ben bilmiyorum tam olarak bide proxeed plus içiyo ya birlikte dokunur mu acaba
bizde sorun yoktu ama yinede icirdim bicok yerde okudugum icin. Valla redbull enerji icecegi herkesin icebilegi bisey diye biliyorum ama sen yinede durumuna bak bi arastir canim benmki sadece tavsiye hani Allah korusun olumsuz bi etki yapmasin oyuzden sen yinede arastir durumuna gore dawran ozaman canim

Gecmis olsun canim

cok gecmis olsun canim Allah sifa wersin ama once senin sagligin onemli canim uzulme herseyin hayirlisin tez zamanda sagligina kavusursun ins canim

Gecmis olsun canim
teşekkür ederim canım bu çok sorun yaratmaz dedi ona çok sevindim diğer aya devam edersiniz dedi ama bir kaç kere daha ziyaret ederim doktorları herhalde

inşallah canım ya bu sperm hareketsizliği çok sıkıntı ya sayı olsa sayıyı artırmak kolay hemencecik artıyo da hareket artmıyo hiç 2 ayda %10 du % 10 da kaldı
Benm eşimde de varikosel var spernm sayısı az ama yetrli dio normal yoldan bebek sahibi olmak için doktor bizdr dua edip beklıorz canm elden baska bişey gelmıo :(

Back