- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.401
yazarım zaten anlamam buyuk ıhtımalarastırma yaparım. cumaya cıkcak sonuclar. yarın ıs cıkısı gıtcek ıste.
Canım merhaba , kalitesizse yumurtan döllenme olmaz zaten kafana takma sen düzeninde şaşmalar olması normal daha yeni bir gebelik atlattın bende bu ay erken yumurtladım nasipte varsa olur yoksa ne yapsak boş
canlarım benimBence de cok düşünme takmamaya calıs kurcaladıkca bişey cıkar Allah korusun bu ay degerlendirmeyecektin kısmet oldu degerlendirdin gerisini cok düşünme nasipten öteye gidilmiyo
Dün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buOoo süper uzayan akıntı yumurtlamanın olacağı ya da olduğu gün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabahı mutlaka değerlendirin canım
Dün akşam olduysa zaten içerde sperm var canım, yarın sabah daha uygun olmaz mı sence ? Yine de sen bilirsin tabii. Test süper bu aradaDün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buEki Görüntüle 1494470
Bak demedim mi sana canım, başka şey vardır diye. Sen içini ferah tutcanlarım benimblueflower verdiğiniz moraller biraz olsun içimize su serpiyor o bayanın kendi yumurtası ile sıkıntısı varmış herhalde bugün cevap yazmış ta Dünden beri çok kötüydüm Ama bakalım bekleyip göreceğiz Hayırlısı ne ise o olsun
Aminnn canımmmbu arada oooooooo bayağı kaynatmışsınız sayfaları oku oku bitiremedim Allah muhabbetimizi arttırsınblueflower ın hamileliği hepimizi heyecanlandırdı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlere kızlarrr sıradaki de güzel haberler verir inşallah kivircik1907 sen varsın herhalde
Bilmiyorum ki canım iki taraftada ağrı var ben şimdi bu akşam tekrar testi yapayımmı sence canımDün akşam olduysa zaten içerde sperm var canım, yarın sabah daha uygun olmaz mı sence ? Yine de sen bilirsin tabii. Test süper bu arada2 taraftanda mı yumurtlayacaksın acaba. Benim de bu ay sanki öyle oldu ama yumurtlamadan sonra bir daha dersimize çalışamadık
valla yaa. aman bır zorlukları o. bızım her ılıskı sonrası zorya düşünüyorumda erkek içinde zor bi test ocok zormus vermesı o testı allah kolaylık versın
Elinde çok varsa test yap bakalım. Silikleşiyorsa bu akşamı değerlendirin, silikleşmiyorsa daha koyulaşmışsa yarın sabah ya da yarın akşamı değerlendirinBilmiyorum ki canım iki taraftada ağrı var ben şimdi bu akşam tekrar testi yapayımmı sence canım
Çok sağol canım ya Allah razı olsun sendenElinde çok varsa test yap bakalım. Silikleşiyorsa bu akşamı değerlendirin, silikleşmiyorsa daha koyulaşmışsa yarın sabah ya da yarın akşamı değerlendirin
bence de bu günü değerlendir canım çok önemli testlerinin koyuluğu da önemli tabiiiDün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buEki Görüntüle 1494470
bence de bu günü değerlendir canım çok önemli testlerinin koyuluğu da önemli tabiii
evet ya senın nıye ole oldu . hıc beklemıyordum. belkı kacırdın canım. sonucta kısa surelı bır sey. ben de bu ay kacırcam sandım 14 de olmadı ya. sonra 17 de koyulasmıstı. sen bıraktın mı test yapmayı. gectı artık dımı. 1 gun dr a gıtmıstın yapmadın herhalde. belkı o zaman oldu. bosver ama testlere takılmabenım koyulmadı yaacok sanssızım kesın yumurtlama olmadı benım
canım bilemezsin onu inan bana geçenlerde tesadüf yapmıştım ya testi o zaman en son okulda öğlen çay içmiştim sonra bir şey içmedim test yaptım pozitifti Sonra bir bardak su içtim doktora gittim geldim Testi tekrar yaptım fark vardıbenım koyulmadı yaacok sanssızım kesın yumurtlama olmadı benım
Evet canım değerlendircem çok sağol canımbence de bu günü değerlendir canım çok önemli testlerinin koyuluğu da önemli tabiii
hiseettiğin bişeyler var mıı
Bencede erken yumurtlamışşındır canım hem bu testlere çok takılma benim adetin bittiği günun erteside pozitif gösteriyodu belki hatırlarsın canımbenım koyulmadı yaacok sanssızım kesın yumurtlama olmadı benım
evet ya senın nıye ole oldu . hıc beklemıyordum. belkı kacırdın canım. sonucta kısa surelı bır sey. ben de bu ay kacırcam sandım 14 de olmadı ya. sonra 17 de koyulasmıstı. sen bıraktın mı test yapmayı. gectı artık dımı. 1 gun dr a gıtmıstın yapmadın herhalde. belkı o zaman oldu. bosver ama testlere takılma
canım bilemezsin onu inan bana geçenlerde tesadüf yapmıştım ya testi o zaman en son okulda öğlen çay içmiştim sonra bir şey içmedim test yaptım pozitifti Sonra bir bardak su içtim doktora gittim geldim Testi tekrar yaptım fark vardı
1 bardak su bile etkileyebilir yani Afedersin ama idrarının renginin koyu olması lazım Koyulaşıncaya kadar wc git Bir şey içme koyulaşınca testi öyle yap
Ben bunlara hep dikkat ederdim
ya da sen de benim gibi erken yumurtladın o zaman da test yapmıyordun olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?