• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Var cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi var :-)tabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri
Canım hamilemisin yoksa

Var cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi var :-)tabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri

masallah burda okudugum butun belırtıler var sende suan ben yerınde olsam coktan test yapmıstımm :KK76:

Dün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buEki Görüntüle 1494470
Ay ben bunu merak ediyodum iste demekki testler dogru gosteriyooo.. E sen 8.gunde pozitif gormustun bu ay iki kez mi. Yumrtluyosun

Bende

Öyle düşünmüştüm canım ama doktora gitmiştim ya oyle bişey demedi canim sen o testlere çok güvenme dedi
Ewwt ilginc ama suan herhalde normal yumrtlama gunlerin demekki herzamanki yumurtlama gunlerinde 1-2 yada enfazla 3 gun kayma olabiliyo cok fazla fark warsa testlere supheli bakmali?? Neyse canlar ben cimcimemi yikiycam yazarim sonra:)

Canlarım dikkat ettim hep testi yPrken sabah 9 buçuktan oglen 1-2 ye kadar bisey yiyip içmeden Yaptım aksam üstüde oyle belki o koyuya yakın Günlerden birinde oldu ama ilişkilerim boyle onun ıcın pek umudum yok onumuzdeki aya kaldım gibime geliyo. Kalp olanlar ilişki günleri Çicek olan ovu gunu gösteriyo ama ben bundan önceki 2 ay 17.gun gördüm çizgiyi . Bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum cok fazlada Hayırlısı artık :)
bence çok güzel değerlendirmişsin canım bekleyip göreceğiz inşallah

yani canım sen adetinin kaçıncı günü pozitif görmüştün

sen ovulasyon testinin 8. günü mü pozitif gördün canım şimdi kaçıncı gündesin başka hangi günleri pozitif gördün
Evet canım 8 gün gördüm doktora gittim hayır yumurtaların duruyo çatlamamış dedi bugün 16. Günüm sabah sağ ve sol kasığım çok ağrıyodu şimdi öle arada geliyo bende şimdi tekrar bi ovu testi yaptım canım bi bakarmısın testime 20150415_123601.jpg

yani canım sen adetinin kaçıncı günü pozitif görmüştün
Pozitifi gormedim ben yani soyle adet bitince o da adetin basladigi 7 gun oluyo iliski oldu bi de 11. gun iliski oldu ovu testlerinde 13. gun kullanmaya baslamistim 5 testin hepside esit koyulukta cikti bide 14. gun iliski olmustu eger varsa bebis adet so.rasi gunlerden birinde olmustur diye dusunuyorum ben :-)

Evet canım 8 gün gördüm doktora gittim hayır yumurtaların duruyo çatlamamış dedi bugün 16. Günüm sabah sağ ve sol kasığım çok ağrıyodu şimdi öle arada geliyo bende şimdi tekrar bi ovu testi yaptım canım bi bakarmısın testimeEki Görüntüle 1494612
normalde de 16. Gununde mi yumurtluyodun . Bence diger testine gore siliklesmis ben olsam bugunu de degerlendirirdim tabi karar senin

Kızlar bugünki ov. ve gebelik testlerim. Evet ov. testi gebeliği gösteriyormuş ama bata 3 kaladan sonra. Benim öncesi silikleşmişti hatırlarsanız. Erken gebelik testi normal gebeliğe göre daha silik gösterdi gebeliği sanki. Gerçi 15-20 dakikada bir tuvaletteyim. Çişi tutabilmemin imkanı yok :KK70:

Eklentiler

• 11139941_10153214208859719_1264632667_n.jpg
    11139941_10153214208859719_1264632667_n.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar bugünki ov. ve gebelik testlerim. Evet ov. testi gebeliği gösteriyormuş ama bata 3 kaladan sonra. Benim öncesi silikleşmişti hatırlarsanız. Erken gebelik testi normal gebeliğe göre daha silik gösterdi gebeliği sanki. Gerçi 15-20 dakikada bir tuvaletteyim. Çişi tutabilmemin imkanı yok :KK70:
yaaa hamile olıyım tuvalettede yatarım hıc sorun degıl :D :D

Back