- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.421
Canım hamilemisin yoksaVar cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi vartabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri
Bencede erken yumurtlamışşındır canım hem bu testlere çok takılma benim adetin bittiği günun erteside pozitif gösteriyodu belki hatırlarsın canım
Var cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi vartabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri
Canım hamilemisin yoksa
masallah burda okudugum butun belırtıler var sende suan ben yerınde olsam coktan test yapmıstımm
InşAllah canım inşAllah hamilesindir :)Bikac gune belli olucaak insaAllah cnm beklemekten bska bisi yok o diiL de bu kadar belirtiyi yasamis olarak sonuc husran olmazzinS.
Ay ben bunu merak ediyodum iste demekki testler dogru gosteriyooo.. E sen 8.gunde pozitif gormustun bu ay iki kez mi. YumrtluyosunDün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buEki Görüntüle 1494470
Öyle düşünmüştüm canım ama doktora gitmiştim ya oyle bişey demedi canim sen o testlere çok güvenme dediAy ben bunu merak ediyodum iste demekki testler dogru gosteriyooo.. E sen 8.gunde pozitif gormustun bu ay iki kez mi. Yumrtluyosun
Ewwt ilginc ama suan herhalde normal yumrtlama gunlerin demekki herzamanki yumurtlama gunlerinde 1-2 yada enfazla 3 gun kayma olabiliyo cok fazla fark warsa testlere supheli bakmali?? Neyse canlar ben cimcimemi yikiycam yazarim sonra:)Bende
Öyle düşünmüştüm canım ama doktora gitmiştim ya oyle bişey demedi canim sen o testlere çok güvenme dedi
bence çok güzel değerlendirmişsin canım bekleyip göreceğiz inşallahCanlarım dikkat ettim hep testi yPrken sabah 9 buçuktan oglen 1-2 ye kadar bisey yiyip içmeden Yaptım aksam üstüde oyle belki o koyuya yakın Günlerden birinde oldu ama ilişkilerim boyle onun ıcın pek umudum yok onumuzdeki aya kaldım gibime geliyo. Kalp olanlar ilişki günleri Çicek olan ovu gunu gösteriyo ama ben bundan önceki 2 ay 17.gun gördüm çizgiyi . Bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum cok fazlada Hayırlısı artık :)
yani canım sen adetinin kaçıncı günü pozitif görmüştünVar cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi vartabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri
sen ovulasyon testinin 8. günü mü pozitif gördün canım şimdi kaçıncı gündesin başka hangi günleri pozitif gördünBende
Öyle düşünmüştüm canım ama doktora gitmiştim ya oyle bişey demedi canim sen o testlere çok güvenme dedi
Evet canım 8 gün gördüm doktora gittim hayır yumurtaların duruyo çatlamamış dedi bugün 16. Günüm sabah sağ ve sol kasığım çok ağrıyodu şimdi öle arada geliyo bende şimdi tekrar bi ovu testi yaptım canım bi bakarmısın testimesen ovulasyon testinin 8. günü mü pozitif gördün canım şimdi kaçıncı gündesin başka hangi günleri pozitif gördün
Pozitifi gormedim ben yani soyle adet bitince o da adetin basladigi 7 gun oluyo iliski oldu bi de 11. gun iliski oldu ovu testlerinde 13. gun kullanmaya baslamistim 5 testin hepside esit koyulukta cikti bide 14. gun iliski olmustu eger varsa bebis adet so.rasi gunlerden birinde olmustur diye dusunuyorum benyani canım sen adetinin kaçıncı günü pozitif görmüştün
normalde de 16. Gununde mi yumurtluyodun . Bence diger testine gore siliklesmis ben olsam bugunu de degerlendirirdim tabi karar seninEvet canım 8 gün gördüm doktora gittim hayır yumurtaların duruyo çatlamamış dedi bugün 16. Günüm sabah sağ ve sol kasığım çok ağrıyodu şimdi öle arada geliyo bende şimdi tekrar bi ovu testi yaptım canım bi bakarmısın testimeEki Görüntüle 1494612
Normaldede 14 yada 16 günler oluyodu canım evet bu akşamıda değerlendiricem inşAllahnormalde de 16. Gununde mi yumurtluyodun . Bence diger testine gore siliklesmis ben olsam bugunu de degerlendirirdim tabi karar senin
Canm benm bat dündü agrm var dünden beri kasık ve karın ama kırmızılar yok daha test yaptm o da negatif sanrm bi dahaki ay devam yine calışmalara tutturamadık galiba yineBu ay için kaldık 6 kişiii88yakamoz kivircik1907 @somurtkannaz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz
yaaa hamile olıyım tuvalettede yatarım hıc sorun degılKızlar bugünki ov. ve gebelik testlerim. Evet ov. testi gebeliği gösteriyormuş ama bata 3 kaladan sonra. Benim öncesi silikleşmişti hatırlarsanız. Erken gebelik testi normal gebeliğe göre daha silik gösterdi gebeliği sanki. Gerçi 15-20 dakikada bir tuvaletteyim. Çişi tutabilmemin imkanı yok
Hahah ol da gör emiiiyaaa hamile olıyım tuvalettede yatarım hıc sorun degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?