• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım merhaba , kalitesizse yumurtan döllenme olmaz zaten kafana takma sen düzeninde şaşmalar olması normal daha yeni bir gebelik atlattın bende bu ay erken yumurtladım nasipte varsa olur yoksa ne yapsak boş

Bence de cok düşünme takmamaya calıs kurcaladıkca bişey cıkar Allah korusun bu ay degerlendirmeyecektin kısmet oldu degerlendirdin gerisini cok düşünme nasipten öteye gidilmiyo
canlarım benim blueflower blueflower verdiğiniz moraller biraz olsun içimize su serpiyor o bayanın kendi yumurtası ile sıkıntısı varmış herhalde bugün cevap yazmış ta Dünden beri çok kötüydüm Ama bakalım bekleyip göreceğiz Hayırlısı ne ise o olsun

bu arada oooooooo bayağı kaynatmışsınız sayfaları oku oku bitiremedim Allah muhabbetimizi arttırsın blueflower blueflower ın hamileliği hepimizi heyecanlandırdı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlere kızlarrr sıradaki de güzel haberler verir inşallah kivircik1907 kivircik1907 sen varsın herhalde

Ooo süper uzayan akıntı yumurtlamanın olacağı ya da olduğu gün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabahı mutlaka değerlendirin canım :KK31:
Dün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç bu 20150415_102803.jpg

Dün akşam oldu canım bu akşamda olcak sonra doktor 2 gün ara verip tekrar gün aşırı yapın dedi hem sağ kasığım hemde sol kasığım inanılmaz ağrıyo bu sabah ovu testide yaptım sonuç buEki Görüntüle 1494470
Dün akşam olduysa zaten içerde sperm var canım, yarın sabah daha uygun olmaz mı sence ? Yine de sen bilirsin tabii. Test süper bu arada ;) 2 taraftanda mı yumurtlayacaksın acaba. Benim de bu ay sanki öyle oldu ama yumurtlamadan sonra bir daha dersimize çalışamadık :-)

canlarım benim blueflower blueflower verdiğiniz moraller biraz olsun içimize su serpiyor o bayanın kendi yumurtası ile sıkıntısı varmış herhalde bugün cevap yazmış ta Dünden beri çok kötüydüm Ama bakalım bekleyip göreceğiz Hayırlısı ne ise o olsun
Bak demedim mi sana canım, başka şey vardır diye. Sen içini ferah tut
bu arada oooooooo bayağı kaynatmışsınız sayfaları oku oku bitiremedim Allah muhabbetimizi arttırsın blueflower blueflower ın hamileliği hepimizi heyecanlandırdı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlere kızlarrr sıradaki de güzel haberler verir inşallah kivircik1907 kivircik1907 sen varsın herhalde
Aminnn canımmm :KK36:

Dün akşam olduysa zaten içerde sperm var canım, yarın sabah daha uygun olmaz mı sence ? Yine de sen bilirsin tabii. Test süper bu arada :KK66: 2 taraftanda mı yumurtlayacaksın acaba. Benim de bu ay sanki öyle oldu ama yumurtlamadan sonra bir daha dersimize çalışamadık :-)
Bilmiyorum ki canım iki taraftada ağrı var ben şimdi bu akşam tekrar testi yapayımmı sence canım

Bilmiyorum ki canım iki taraftada ağrı var ben şimdi bu akşam tekrar testi yapayımmı sence canım
Elinde çok varsa test yap bakalım. Silikleşiyorsa bu akşamı değerlendirin, silikleşmiyorsa daha koyulaşmışsa yarın sabah ya da yarın akşamı değerlendirin

benım koyulmadı yaa :KK43: cok sanssızım kesın yumurtlama olmadı benım :KK43:
evet ya senın nıye ole oldu . hıc beklemıyordum. belkı kacırdın canım. sonucta kısa surelı bır sey. ben de bu ay kacırcam sandım 14 de olmadı ya. sonra 17 de koyulasmıstı. sen bıraktın mı test yapmayı. gectı artık dımı. 1 gun dr a gıtmıstın yapmadın herhalde. belkı o zaman oldu. bosver ama testlere takılma ;)

benım koyulmadı yaa :KK43: cok sanssızım kesın yumurtlama olmadı benım :KK43:
canım bilemezsin onu inan bana geçenlerde tesadüf yapmıştım ya testi o zaman en son okulda öğlen çay içmiştim sonra bir şey içmedim test yaptım pozitifti Sonra bir bardak su içtim doktora gittim geldim Testi tekrar yaptım fark vardı
1 bardak su bile etkileyebilir yani Afedersin ama idrarının renginin koyu olması lazım Koyulaşıncaya kadar wc git Bir şey içme koyulaşınca testi öyle yap
Ben bunlara hep dikkat ederdim
ya da sen de benim gibi erken yumurtladın o zaman da test yapmıyordun olabilir

hiseettiğin bişeyler var mıı

Var cnm adet bitimininin 1. ve 5. gunu yumurtlama gunu14. gun iliski gunlerim yaklasik 7-8 gundur gogus agrim ve hassasiyeti var akinti epeydir var ara ara bas agrisi mide yanmasi ve kazinmasi sanki cok acmisim gibi bikac gun oncesine kadar patliicak gibi sismis durumdaydim suan o yok birde agiz kurulugu halsizlik uyku hali gogus ucunda renk koyulaasida var bugun itibariylada kirpik karismasi var :-)tabi bunlarin hepsi psikilojik degilse birde ovu testlerim epeyce koyu cikmislardi adetin 13-14-15-16 ve 17 ggunleri

evet ya senın nıye ole oldu . hıc beklemıyordum. belkı kacırdın canım. sonucta kısa surelı bır sey. ben de bu ay kacırcam sandım 14 de olmadı ya. sonra 17 de koyulasmıstı. sen bıraktın mı test yapmayı. gectı artık dımı. 1 gun dr a gıtmıstın yapmadın herhalde. belkı o zaman oldu. bosver ama testlere takılma :KK66:
canım bilemezsin onu inan bana geçenlerde tesadüf yapmıştım ya testi o zaman en son okulda öğlen çay içmiştim sonra bir şey içmedim test yaptım pozitifti Sonra bir bardak su içtim doktora gittim geldim Testi tekrar yaptım fark vardı
1 bardak su bile etkileyebilir yani Afedersin ama idrarının renginin koyu olması lazım Koyulaşıncaya kadar wc git Bir şey içme koyulaşınca testi öyle yap
Ben bunlara hep dikkat ederdim
ya da sen de benim gibi erken yumurtladın o zaman da test yapmıyordun olabilir

Canlarım dikkat ettim hep testi yPrken sabah 9 buçuktan oglen 1-2 ye kadar bisey yiyip içmeden Yaptım aksam üstüde oyle belki o koyuya yakın Günlerden birinde oldu ama ilişkilerim boyle onun ıcın pek umudum yok onumuzdeki aya kaldım gibime geliyo. Kalp olanlar ilişki günleri Çicek olan ovu gunu gösteriyo ama ben bundan önceki 2 ay 17.gun gördüm çizgiyi . Bilmiyorum ya düşünmek istemiyorum cok fazlada Hayırlısı artık :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 58
Back