• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

blueflower blueflower sen ne diyorsun yazdıklarıma ya korkuyorum
Okudum canım o topiği. Eğer kalitesiz olsa niye peki dr ilaca devam etsin ;) Doğal yolla gelişmiyordur, ya da o bayanda farklı bir sorun vardır. Sakın başkalarıyla kıyaslama kendi durumunu canım. Hep iyisini düşün iyi olsun inş. :KK68:
Kızlar benim yumurtam çatlıyo galiba sağ kasığımda ağrı gelip gidiyo
Ohh hadi hayırlısı, tutunsun bebişin inş. canım :KK76::KK73:

Kızlaaar hepinize günaydııınnn :KK68::KK68::KK68:
Sabah memiş ağrılarıyla uyandım. Bata daha 1 var. Gece en az 4 kere çişe kalktım :-)
Demek ki neymiş, kesinlikle regle 2-3 gün kalmadan belirti aramıyormuşuz. Gebelik testi de yapmayın derim. Yumurtlamadan sonraki 12. gün ilk testinizi deneyebilirsiniz. Bu arada göz bebekleri büyüyormuş gerçekten :KK57:
Aşırı kasık ve bel ağrılarım devam ediyor, umarım sağlıkla alırım bebişimi:KK46:

Sabah memiş ağrılarıyla uyandım. Bata daha 1 var. Gece en az 4 kere çişe kalktım :-)
Demek ki neymiş, kesinlikle regle 2-3 gün kalmadan belirti aramıyormuşuz. Gebelik testi de yapmayın derim. Yumurtlamadan sonraki 12. gün ilk testinizi deneyebilirsiniz. Bu arada göz bebekleri büyüyormuş gerçekten :KK57:
Aşırı kasık ve bel ağrılarım devam ediyor, umarım sağlıkla alırım bebişimi:KK46:
Yaaaaa hayirli ugurlu olsin canim dun kutlayamadim...sagol sen bana cevap verip yardimci oldun cokca eskiden ve dun de...

Benim bata 4 gun var. Ama sanki adet olcakmiskm gbi deli gbi agrim var belim kopuyor resmen :( bu ay da olmadi sanirim..ve galiba dogurgan bir yapim yok :(

Günaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur. :KK36:Hepsi kabulumuz gerçi ama. ;):KK9:

Yaaaaa hayirli ugurlu olsin canim dun kutlayamadim...sagol sen bana cevap verip yardimci oldun cokca eskiden ve dun de...

Benim bata 4 gun var. Ama sanki adet olcakmiskm gbi deli gbi agrim var belim kopuyor resmen :KK43: bu ay da olmadi sanirim..ve galiba dogurgan bir yapim yok :KK43:
Olur mu hiç çok teekkür ederim ;) Bel-karın ağrısı hala var bende. Dün sabah o yüzden yoktur bebiş diyordum ama öğlen öğrendim. Bata 2 kalaya kadar hiçbir şeyi takmayın vücudunuzla ilgili
Günaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur. :KK36:Hepsi kabulumuz gerçi ama. :KK66::KK9:
Aminn edoşummm darısı hepinizin başına :-):KK46:
Dün kim öğrense kız dediler bana, ben de kız istiyorum ama bu da oğlan olacakmış gibi bir his var içimde =) Bakalım ancak 3 ay sonra belli olur :KK5:

günaydınn güzel anne adayııııı :KK46::anneadayı::nazar:
Allah'ımmmm darısı benım basıma inşallaahhhhhhhhh :KK68: bol bol dua et canım bızede.
Eşine nasıl soyledınnn sasırdı mıı :KK76:

Olur mu hiç çok teekkür ederim :KK66: Bel-karın ağrısı hala var bende. Dün sabah o yüzden yoktur bebiş diyordum ama öğlen öğrendim. Bata 2 kalaya kadar hiçbir şeyi takmayın vücudunuzla ilgili

Aminn edoşummm darısı hepinizin başına :-):KK46:
Dün kim öğrense kız dediler bana, ben de kız istiyorum ama bu da oğlan olacakmış gibi bir his var içimde =) Bakalım ancak 3 ay sonra belli olur :KK5:
kacıncı denemede tuttu canım. merakımdan :))

günaydınn güzel anne adayııııı :KK46::anneadayı::nazar:
Allah'ımmmm darısı benım basıma inşallaahhhhhhhhh :KK68: bol bol dua et canım bızede.
Eşine nasıl soyledınnn sasırdı mıı :KK76:
Eşime oğlum söyledi işten geldiğinnde. Abi oluyorum beeen dedi sarıldı babasına. Eşim kaldı öylece kapıda :KK57: Anladınmı Boranın dediğini dedim, o da abi oluyormuş dedi :KK70: Kal geldi anlayacağınız eşime =)) Ne oldu sevinmedinmi dedim o da şaşırdım dedi ama yüzü kıpkırmızıydı. Akşam saatlerde daha iyiydi :KK45: Ama oğlum çok sevindi, babaanne-hala hepsine ilk o söyledi, inanamadılar.
Allah sizlere de nasip etsin canlarımm:KK68:
Bu ay için kaldık 6 kişiii o_O 88yakamoz 88yakamoz kivircik1907 kivircik1907 somurtkankiz somurtkankiz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz:KK68:
Aminnn yanlız bırakmayın beniii :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Umutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyor :KK43:(( ama benim canim aciyo
Amaaan boşver sen eşini =) Erkekler bebek doğmadan işin ciddiyetini anlamıyorlar zaten :KK70: Bütün duygusallık, sabırsızlık bizlerde, onlara göre hava hoş

G
Gunaydin cnm goz bebeklerinin buyumeside mi bi belirtiymis yeni duyydum o_O kirpiklerinde karisiklik var mi cnm onada bakar misin :-)

4. Ay diye boyle bi 1 yil gecsin o panigini gorurum ben onun. Tutturmus dr 1 yil deneyin dedi diyemmmo doktorlar neden boyle...her seye hormona teste vs bakmadan ne curet hemen boleler..gerci bende her seye bakti bi hormon istemedi ama :KK43:(( kiminin hemen oluyorm.Rabbim aratmasin bu mubarek gunde hepmizi saglikli hayirli evlatlara kavustursun insallah

Back