- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.381
Canım güzel anne şimdi sana bişey sorucam dünden beri bende bembeyaz uzayan akıntı oldu acaba yumurtlamadanmı kaynaklanıyodurÖyle diyorlardı hamileler ama yeni büyümeye başladı, hormonlarla alakalı sanırım. Kirpiklerim normal
Ooo süper uzayan akıntı yumurtlamanın olacağı ya da olduğu gün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabahı mutlaka değerlendirin canımCanım güzel anne şimdi sana bişey sorucam dünden beri bende bembeyaz uzayan akıntı oldu acaba yumurtlamadanmı kaynaklanıyodur
Hislerim ve belirtilerim yaniltmiyosa beni blueflowerin arkasindan hemen ben geliicem ilk once insaAllah
belkı sen 2 de tutturdun
Ooo süper uzayan akıntı yumurtlamanın olacağı ya da olduğu gün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabahı mutlaka değerlendirin canım
belkı sen 2 de tutturdunbenım artık 3. aya kaldı. bılmıyorum nasıl bır taktık uygulucam. yarın esım teste gıdıcek sonuca gore hareket ederız artık
ne zaman beklenmeden adet tarıhı =)
ınsallah tutmustur canım bellı olmuyor kı . adet olacam dıyen hamıle cıkıyor. hamıleyım dıyenler hep adet oluyoryaaa keske tutmus olsaaa edoşşşş
gidin bakalım insallah normal cıkar sonuclar canımm
24-25 nisan adetim 10 gunum kaldı
Kız prenses belki de tuttu senin bu ay, hemen yelkenleri indirme. En kısa sürede kavuşun bebişlerinize
yaaa bi hamile haberi aldık nasıl neşemiz yerine geldi vallahiiiii
He yaaa bak bana dün öğlene kadar regl olcam diyordum güyaınsallah tutmustur canım bellı olmuyor kı . adet olacam dıyen hamıle cıkıyor. hamıleyım dıyenler hep adet oluyor
bende kesinnnn regl olcaamm kesınnnn yaaaHe yaaa bak bana dün öğlene kadar regl olcam diyordum güya
ne guzel sızınkı sınyal verıyorbende kesinnnn regl olcaamm kesınnnn yaaaedosko
saka maka dün agrım vardı kasıklarımda sinyal veriyo gibiydi
yok canım. labaratuvar varmıs dırek oraya gıdıcek. sıslı de bıyer.edosko caınım esın test ıcın hangı bolume gıdıcek ? doktor mu yonlendırcek ?
Hahahha deli kızbende kesinnnn regl olcaamm kesınnnn yaaaedosko
saka maka dün agrım vardı kasıklarımda sinyal veriyo gibiydi
yok canım. labaratuvar varmıs dırek oraya gıdıcek. sıslı de bıyer.
medilabmış öğrendim :)) kimse yönlendirmedi ya. ben prof oldum ya degerlendırırımaz cok anlarız. terslık varsa sonuclarda aralık degerlerınde gıder dr a
eee az kalmıs senın bı test yapsana canımmmm
ben sordugumdada oyle dedıler dırek test yapılıyomus mrak ettım sızınkınıde. sonucları yaz mutlaka canımm bzıde onumuzdekı ay gıdıcez nısan sonunda falan[/QUOTE
prenSeees bence sen simdiden doktor dusunmeyi birak kirmizilari gorene kadar hep bebekin sana tutunmus diye dusun egerki buayda olmazsa gersini sonra dusuuun
yazarım zaten anlamam buyuk ıhtımalben sordugumdada oyle dedıler dırek test yapılıyomus mrak ettım sızınkınıde. sonucları yaz mutlaka canımm bzıde onumuzdekı ay gıdıcez nısan sonunda falan
Cuma gunu yapcam kismetse bata 2 gun kaliyo o zaman bakalim noolcakovulasyon testim falanda yok o yuzden yapamiyorummm :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?