• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım güzel anne şimdi sana bişey sorucam dünden beri bende bembeyaz uzayan akıntı oldu acaba yumurtlamadanmı kaynaklanıyodur
Ooo süper uzayan akıntı yumurtlamanın olacağı ya da olduğu gün oluyor. Bu akşam ya da yarın sabahı mutlaka değerlendirin canım :KK31:

belkı sen 2 de tutturdun :KK9: benım artık 3. aya kaldı. bılmıyorum nasıl bır taktık uygulucam. yarın esım teste gıdıcek sonuca gore hareket ederız artık :KK23:
ne zaman beklenmeden adet tarıhı =)

yaaa keske tutmus olsaaa edoşşşş :KK43:
gidin bakalım insallah normal cıkar sonuclar canımm
24-25 nisan adetim 10 gunum kaldı

edosko edosko caınım esın test ıcın hangı bolume gıdıcek ? doktor mu yonlendırcek ?
yok canım. labaratuvar varmıs dırek oraya gıdıcek. sıslı de bıyer.
medilabmış öğrendim :)) kimse yönlendirmedi ya. ben prof oldum ya degerlendırırım :KK48: az cok anlarız. terslık varsa sonuclarda aralık degerlerınde gıder dr a

yok canım. labaratuvar varmıs dırek oraya gıdıcek. sıslı de bıyer.
medilabmış öğrendim :)) kimse yönlendirmedi ya. ben prof oldum ya degerlendırırım :KK48: az cok anlarız. terslık varsa sonuclarda aralık degerlerınde gıder dr a

ben sordugumdada oyle dedıler dırek test yapılıyomus mrak ettım sızınkınıde. sonucları yaz mutlaka canımm bzıde onumuzdekı ay gıdıcez nısan sonunda falan

ben sordugumdada oyle dedıler dırek test yapılıyomus mrak ettım sızınkınıde. sonucları yaz mutlaka canımm bzıde onumuzdekı ay gıdıcez nısan sonunda falan[/QUOTE
prenSeees bence sen simdiden doktor dusunmeyi birak kirmizilari gorene kadar hep bebekin sana tutunmus diye dusun egerki buayda olmazsa gersini sonra dusuuun :-)

Back