- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.361
Okudum canım o topiği. Eğer kalitesiz olsa niye peki dr ilaca devam etsinblueflower sen ne diyorsun yazdıklarıma ya korkuyorum
Ohh hadi hayırlısı, tutunsun bebişin inş. canımKızlar benim yumurtam çatlıyo galiba sağ kasığımda ağrı gelip gidiyo
Yaaaaa hayirli ugurlu olsin canim dun kutlayamadim...sagol sen bana cevap verip yardimci oldun cokca eskiden ve dun de...Kızlaaar hepinize günaydııınnn
Sabah memiş ağrılarıyla uyandım. Bata daha 1 var. Gece en az 4 kere çişe kalktım
Demek ki neymiş, kesinlikle regle 2-3 gün kalmadan belirti aramıyormuşuz. Gebelik testi de yapmayın derim. Yumurtlamadan sonraki 12. gün ilk testinizi deneyebilirsiniz. Bu arada göz bebekleri büyüyormuş gerçekten
Aşırı kasık ve bel ağrılarım devam ediyor, umarım sağlıkla alırım bebişimi
Günaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur.Kızlaaar hepinize günaydııınnn
Sabah memiş ağrılarıyla uyandım. Bata daha 1 var. Gece en az 4 kere çişe kalktım
Demek ki neymiş, kesinlikle regle 2-3 gün kalmadan belirti aramıyormuşuz. Gebelik testi de yapmayın derim. Yumurtlamadan sonraki 12. gün ilk testinizi deneyebilirsiniz. Bu arada göz bebekleri büyüyormuş gerçekten
Olur mu hiç çok teekkür ederimYaaaaa hayirli ugurlu olsin canim dun kutlayamadim...sagol sen bana cevap verip yardimci oldun cokca eskiden ve dun de...
Benim bata 4 gun var. Ama sanki adet olcakmiskm gbi deli gbi agrim var belim kopuyor resmenbu ay da olmadi sanirim..ve galiba dogurgan bir yapim yok
Aminn edoşummm darısı hepinizin başınaGünaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur.Hepsi kabulumuz gerçi ama.
Kızlaaar hepinize günaydııınnn
Umutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyorBu ay için kaldık 6 kişiii88yakamoz kivircik1907 somurtkankiz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz
kacıncı denemede tuttu canım. merakımdan :))Olur mu hiç çok teekkür ederimBel-karın ağrısı hala var bende. Dün sabah o yüzden yoktur bebiş diyordum ama öğlen öğrendim. Bata 2 kalaya kadar hiçbir şeyi takmayın vücudunuzla ilgili
Aminn edoşummm darısı hepinizin başına
Dün kim öğrense kız dediler bana, ben de kız istiyorum ama bu da oğlan olacakmış gibi bir his var içimde =) Bakalım ancak 3 ay sonra belli olur
2. ay kalmış oldum edoş. 3 aydır düşünüyoruz ama ilk ay sağlık sorunlarından dolayı deneme olmamıştı.kacıncı denemede tuttu canım. merakımdan :))
Eşime oğlum söyledi işten geldiğinnde. Abi oluyorum beeen dedi sarıldı babasına. Eşim kaldı öylece kapıdagünaydınn güzel anne adayııııı
Allah'ımmmm darısı benım basıma inşallaahhhhhhhhhbol bol dua et canım bızede.
Eşine nasıl soyledınnn sasırdı mıı
Aminnn yanlız bırakmayın beniiiBu ay için kaldık 6 kişiii88yakamoz kivircik1907 somurtkankiz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz
Amaaan boşver sen eşini =) Erkekler bebek doğmadan işin ciddiyetini anlamıyorlar zatenUmutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyor(( ama benim canim aciyo
Gunaydin cnm goz bebeklerinin buyumeside mi bi belirtiymis yeni duyydumKızlaaar hepinize günaydııınnn
Ne guzel canım cok beklememıssın. Sağlıkla dogsun inşallahh2. ay kalmış oldum edoş. 3 aydır düşünüyoruz ama ilk ay sağlık sorunlarından dolayı deneme olmamıştı.
Bu ay için kaldık 6 kişiii88yakamoz kivircik1907 somurtkankiz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz
Umutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyor(( ama benim canim aciyo[/QUOTE
Umutsuz olmak yok cnm Rabbim dilesin bi ol demesi yeterli olumsuz dusunme lutfen
İnşallah sizler de çok beklemeden gelin yanıma canımNe guzel canım cok beklememıssın. Sağlıkla dogsun inşallahh
Hadiiii sırayla gelin, hepinizi bekliyoruummmHislerim ve belirtilerim yaniltmiyosa beni blueflowerin arkasindan hemen ben geliicem ilk once insaAllah
Öyle diyorlardı hamileler ama yeni büyümeye başladı, hormonlarla alakalı sanırım. Kirpiklerim normalG
Gunaydin cnm goz bebeklerinin buyumeside mi bi belirtiymis yeni duyydumkirpiklerinde karisiklik var mi cnm onada bakar misin
2. ay kalmış oldum edoş. 3 aydır düşünüyoruz ama ilk ay sağlık sorunlarından dolayı deneme olmamıştı.
Umutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyor(( ama benim canim aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?