Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

blueflower sen ne diyorsun yazdıklarıma ya korkuyorum
Okudum canım o topiği. Eğer kalitesiz olsa niye peki dr ilaca devam etsin Doğal yolla gelişmiyordur, ya da o bayanda farklı bir sorun vardır. Sakın başkalarıyla kıyaslama kendi durumunu canım. Hep iyisini düşün iyi olsun inş.
Kızlar benim yumurtam çatlıyo galiba sağ kasığımda ağrı gelip gidiyo
Ohh hadi hayırlısı, tutunsun bebişin inş. canım

Kızlaaar hepinize günaydııınnn
Sabah memiş ağrılarıyla uyandım. Bata daha 1 var. Gece en az 4 kere çişe kalktım
Demek ki neymiş, kesinlikle regle 2-3 gün kalmadan belirti aramıyormuşuz. Gebelik testi de yapmayın derim. Yumurtlamadan sonraki 12. gün ilk testinizi deneyebilirsiniz. Bu arada göz bebekleri büyüyormuş gerçekten
Aşırı kasık ve bel ağrılarım devam ediyor, umarım sağlıkla alırım bebişimi

Yaaaaa hayirli ugurlu olsin canim dun kutlayamadim...sagol sen bana cevap verip yardimci oldun cokca eskiden ve dun de...

Benim bata 4 gun var. Ama sanki adet olcakmiskm gbi deli gbi agrim var belim kopuyor resmen bu ay da olmadi sanirim..ve galiba dogurgan bir yapim yok

Günaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur. Hepsi kabulumuz gerçi ama.

Olur mu hiç çok teekkür ederim Bel-karın ağrısı hala var bende. Dün sabah o yüzden yoktur bebiş diyordum ama öğlen öğrendim. Bata 2 kalaya kadar hiçbir şeyi takmayın vücudunuzla ilgili
Günaydın canım. Şimdiden Allah kolaylık versin. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah. Bu arada umarım kız bebiş geliyordur. Hepsi kabulumuz gerçi ama.
Aminn edoşummm darısı hepinizin başına
Dün kim öğrense kız dediler bana, ben de kız istiyorum ama bu da oğlan olacakmış gibi bir his var içimde =) Bakalım ancak 3 ay sonra belli olur

günaydınn güzel anne adayııııı
Allah'ımmmm darısı benım basıma inşallaahhhhhhhhh bol bol dua et canım bızede.
Eşine nasıl soyledınnn sasırdı mıı

kacıncı denemede tuttu canım. merakımdan :))

günaydınn güzel anne adayııııı
Allah'ımmmm darısı benım basıma inşallaahhhhhhhhh bol bol dua et canım bızede.
Eşine nasıl soyledınnn sasırdı mıı
Eşime oğlum söyledi işten geldiğinnde. Abi oluyorum beeen dedi sarıldı babasına. Eşim kaldı öylece kapıda Anladınmı Boranın dediğini dedim, o da abi oluyormuş dedi Kal geldi anlayacağınız eşime =)) Ne oldu sevinmedinmi dedim o da şaşırdım dedi ama yüzü kıpkırmızıydı. Akşam saatlerde daha iyiydi Ama oğlum çok sevindi, babaanne-hala hepsine ilk o söyledi, inanamadılar.
Allah sizlere de nasip etsin canlarımm
Bu ay için kaldık 6 kişiii 88yakamoz kivircik1907 somurtkankiz K kanepecim @arsinli inşallah hepimiz hamile çıkarızzzzzz
Aminnn yanlız bırakmayın beniii

Umutsuzum...esim de anlamiyor cok abartiyorsun diyor (( ama benim canim aciyo
Amaaan boşver sen eşini =) Erkekler bebek doğmadan işin ciddiyetini anlamıyorlar zaten Bütün duygusallık, sabırsızlık bizlerde, onlara göre hava hoş

G Gunaydin cnm goz bebeklerinin buyumeside mi bi belirtiymis yeni duyydum kirpiklerinde karisiklik var mi cnm onada bakar misin

4. Ay diye boyle bi 1 yil gecsin o panigini gorurum ben onun. Tutturmus dr 1 yil deneyin dedi diyemmmo doktorlar neden boyle...her seye hormona teste vs bakmadan ne curet hemen boleler..gerci bende her seye bakti bi hormon istemedi ama (( kiminin hemen oluyorm.Rabbim aratmasin bu mubarek gunde hepmizi saglikli hayirli evlatlara kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…