- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.021
Çıksa bir türlü çıkmasa bir türlüBence de test yapma canm ben de dün gebelk yaptm üzüldm negatf görnce bata kadar beklemek lazm aslnda da ama kurtluyuz duramıyoruz ki
Bi sıpa gelsin de canım kuduruk falan olurÇıksa bir türlü çıkmasa bir türlü
Bende bir tane kuduruk sıpa var zaten, ikinci de böyle olursa diyorum huniyi takar gezerim kafama
Önümüzdeki ay herkesin bir kuduruk sıpası olur inşallah bana da bu sefer daha sakini gelsin nasipse
zaten sımdıden ovuda cıkmıyor dıye streslenmenede gerek yok canım. daha cok erken 2-3 kala bellı olur her sey.Kendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısın
Pazartesiye kadar bişiycik yapmıyorum artık, moralim bozulmasın daha çok. P.tesi erken gebelik testini yaparım 3 gün kalmış olacak o zaman
bellı olmazkı belirtiler benzıyor dıyorlar. sabretmek lazım. gunlerı dert etmemek lazım. yoksa ıskence halıne gelıyor.Yani yol aynı yol becerikszler de aynı o yüzden sen gitsen yeter herlde nasılsa aynıyz
Saka bi yana da adet belirtilerm başladı ben kasık bel agrısı ilk aylarda hamiş miym dıodm ama bildiğin adet agrısı bunlar ya ondan en gec 2 güne gelecek gibi duruo kırmzlr jeske gelmese tabi can cıkmaynca umut kesilmıo
Ayyy gelsin yeterki de sonra doğunca sorun bana niye bu çocuk böyle oldu diyeBi sıpa gelsin de canım kuduruk falan oluryani kabulüm inşallh diyelm bu ay yine dökülcez sanrm yavaştan başladı yien yaprk dökümü
Yok yok koyu çıksa sevinirdim ama şaka bir yana iyiyim aslında. Nasipte varsa olur zaten.zaten sımdıden ovuda cıkmıyor dıye streslenmenede gerek yok canım. daha cok erken 2-3 kala bellı olur her sey.hayırlısı bakalım . takıpteyım sızı :)
Bakalm inşallah, ben bebişe yormuorm belirtileri geçen aylar hüsran olduğu için kaptırmamaya çalışıorm bekleyelm görelm yarın ya da pazar sabah yaparm bi test dahabellı olmazkı belirtiler benzıyor dıyorlar. sabretmek lazım. gunlerı dert etmemek lazım. yoksa ıskence halıne gelıyor.
bencede kaptırma . ben hıc kaptırmıyorum zaten negatıf oluyorBakalm inşallah, ben bebişe yormuorm belirtileri geçen aylar hüsran olduğu için kaptırmamaya çalışıorm bekleyelm görelm yarın ya da pazar sabah yaparm bi test daha
Hep bi dert ya olana kadar niye olmuo olunca da bu çocuk kime çekti böyle moduna geçiyoruzAyyy gelsin yeterki de sonra doğunca sorun bana niye bu çocuk böyle oldu diyeiş haberleri
Bu ay hamiş haberleri de alalım artık
Yok yok koyu çıksa sevinirdim ama şaka bir yana iyiyim aslında. Nasipte varsa olur zaten.
Takipte kal şekerim
Doktor tavsiye etti yani ovulasyon testlerini iyi ya sewindim merak ediyorum cift cizgiyi gordugunde doktor catlamis diyecekmi :) Rabbim insaAllah isteyen herkese werir..Kızlar yumurtalıklarıma baktırmak için doktora gıttım. Adetimin 13. Gunumdeyım sol tarafta 16-17 ml yumurta oluşmuş ovu testilerini yapma
ya başla dedi. Kızlar doktor sabah 10
akşam 6 en verımlı saatleri dedi.bu saatte yapmamız söyledi. Bende sözlerle paylaşmak istedım. Çalıştığım için 12.30 - 8 gıbı yada daha geç yapıyordum. Arttik işyerinde ellimde çanta ıle wc ye gıtcem :)
canim bikac soru daha sorabilirmiyim izninle kac gunde bir adet oluyosun bide genelde cift cizgiyi kacinci gun goruyosun cunku 16-17ml ise catlamaya az kalmis 22 ml de catliyo galiba ay cok sordum hakkini helal et:)Kızlar yumurtalıklarıma baktırmak için doktora gıttım. Adetimin 13. Gunumdeyım sol tarafta 16-17 ml yumurta oluşmuş ovu testilerini yapmaya başla dedi. Kızlar doktor sabah 10 akşam 6 en verımlı saatleri dedi.bu saatte yapmamız söyledi. Bende sözlerle paylaşmak istedım. Çalıştığım için 12.30 - 8 gıbı yada daha geç yapıyordum. Arttik işyerinde ellimde çanta ıle wc ye gıtcem :)
Tatlim 29-30gund olurdum 3 aydır korunmuyoruz. Korunmayı bıraktığımızdan beri 2aydır duzenım bozuldu Şubat'ta 5 gün Mart'ta 11gun sonra hastalandım. Yumurtlamadı tutturamıyorum . Mesela geçen ay 26. Gün yumurtlama oldu. Bu ay yumurtalar erken olgunlaşdı. Onemlı olan çatlaması. Bıde kasık ağrısı filan yaşamıyorum. Ovu testlerındede ıkıncı çizgi çok koyulaşmıyor. Anlayamıyorum anlayacağın. Eğer bu ay ver diğer ayda olmazsa çatlama sorunu olabılır dıye dusunuyorum. Inşlh rabbım en kısa zamnda sağlıklı hayırlı bu evlat verır. İbrahım saraçoğlunun vıdeosunu ızledım çatlatmak için incir ve havucun kaynatılıp içilmesini öneriyor. Pazartesıden ıtıbaren onu yapacagım. Bugün övür testini yapıtım ikinci çizgi hayalet gibi yok nerdeyse ..canim bikac soru daha sorabilirmiyim izninle kac gunde bir adet oluyosun bide genelde cift cizgiyi kacinci gun goruyosun cunku 16-17ml ise catlamaya az kalmis 22 ml de catliyo galiba ay cok sordum hakkini helal et:)
Aleyküm slm canm tüh o da aynı kervanın yolcusu deseneKızlarBEBEGIMMMMMM bugün regl olmuş. Hepinize selam söyledi. İnterneti pek olmadığı için giremiyormuş.
Sorma canım, bir şeytanın bacağını kıramadık.Aleyküm slm canm tüh o da aynı kervanın yolcusu desenegerçekten biz de bi uğursuzluk var sanırım
Bi kaç kişi açılışı yapsa devamı gelecekte bakşm ne zamanSorma canım, bir şeytanın bacağını kıramadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?