Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın herkese kizlarrrrrrrr

Dun cok fazla giremedim gezdim biraz baya kaynatmissinizz
Hamile olan yok sanırım ne uğursuzluk var Üzerimizde arkadaş ya.
Bende birazdan ovu testi yapcam keyif yapıyorum suan yatakta yasasın haftasonuuuuuu

Kizlar bende de is yok yine bu ay beklenmeyen bat dündü. Gece olurum ben genelde olmazsam sabah test yapicaktim. Gecene kadar yapmicam demistim bu ay bekledim yapmadimda ama regl oldum sabah saolsun hic bekletmedi beni. kahverengi leke gelmis bnm ilk 2 gün leke geliyo zaten bu sekilde. Test falan yapmicam artik oluruna birakcam geriye kalanlara bol sans:)

Ay canım niye boyle oluyo anlamıyorum hamile kalanların taktiğini uyguluyoruz yine olmuyo nedir bu uğursuzluk önümüzdeki maclara bakalım artık :)

Ay canım niye boyle oluyo anlamıyorum hamile kalanların taktiğini uyguluyoruz yine olmuyo nedir bu uğursuzluk önümüzdeki maclara bakalım artık :)

Ayy ne biliim ya daha yeni evliyim ilk bikac ay korundum aklim cikiyodu kaza olcak die:) 2 aydirda deniyorum olmuyo valla ben hemen olcak saniyodum. Bugün 28.günüm bnm sabahtan geldi lekeler saolsun saati bile şaşmiyo. Zaten 14.gün sabah test silinmisti. 13de koyuydu. Yani test yapmasam bile 13-14. Gün benim yumurtlama günüm bilmeme ragmen tutmuyo cözemedim ben bu isi. Günasiri denedik yine tik yok:) napsak bilemedim.

bu kadar karamsarlık yerıne doktora gıttınızmı kıytırık bı hormon yukseklıgı bıe engel oluyor canım ben gıttım 2 aydır duzenlı bıle denmez denıyorduk adet olunca bu ay psıkoljım bozudu 2 gun gecmıstı bıde heveslenmıstım yum haftası kaynaamlar geldı yatılı hıc bısı olmadı pazarda adet olunca once herıfe cırladım cok pıs doktorada gıttım dedım benım cocugum olmuyor adetımde azaldı her ay stres oluyorum yaşım kac oldu dıye oda klomenle yum takıbı yapalım dedı hem ne kadardır denedıgınızı hemen soylemeyı evlılık cuzdanı mı ıstıyorlar kı ıstesede ben 17 aylık evlıyımde doktorlara hemen her seyı demeyın belkı 1 kutu ılacla hersey cozulecek bos yere bekletıyorlar nacızhane tavsıyem sızlere en azından hormon tahlılı yaptırın

himm anladim canim cok tesekkur ederim. Sapmalarinn insallah rahmin bebek istemesine isarettir Rabbim herkesin gonlune gore wersin ins.

Ya benim regl düzenlidir genelde hic sasmaz saolsun ama gecen ay 3 gün fln erken oldu bide cok kasik agrim oldu doktora gittim muayene etti kist fln yok tertemiz rahimde yumurtaliklarda dedi hamile kalmaman icin hicbi sebep yok denk gelmiyodur. Hamilelik düsünüldügü gbi kolay bi durum degil dedi. Bide 5 aylik evliyim ilk denemem die de söylemis bulundum dogrucu davutum ya söyleme dimi ne gerek var :) sorunca söyledim iste. Zaten resmiyette 1 yillik evliyim tayin sebebiyle erken yapmistik nikahi:)) gitsem hatirlicak simdi beni 1 yil dolmadanda ilgilenmiyolar malum. Burada kücük biyer özele gidiyorum mecbur yine ayni doktora gitmem gerekcek. Ya hormon testi falanmi yaptirsam acaba? İsrar etsem yaparmi ki? Yada baska nasi bi kontrolden gecmem gerekiyor?

Kizlar merhaba bendeki bugune kadar yapilmis testler son durum nasil sizce beraberlik olan gunlerin altini cizdim gun asri berberlik oldu ama nasil sizce ?

Eklentiler

• 20150411_113426.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…