- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.001
Canım yaptın mi test senin de az kalmıştı bataKızlar ne çok kaynatmışsınız, hızınıza yetişemedim oku oku bitmedi
edosko blueflower prensinin_prensesi kimyager1508 superisi_33
Benim de kasıklarda agrı başladı eda arkandan geliyorum sanrm yabu ay da beceremedk bu ne hal ya
Eda'nın yolubılmıyorum ya :) burası bıze ugursuz geldıgelme gelme arkamdan . bu yol yol değil
Canım dün sabah yaptm ama malesef tek çizgi bugün 11.gün battan sonra hala bişi yok adet agrılarm basladı bu ay da tutmadı sanrm yaCanım yaptın mi test senin de az kalmıştı bata
Daha Erken canım ya çıkmaması normal iki gün sonra tekrar et bakalım inşallah bebiş vardirCanım dün sabah yaptm ama malesef tek çizgi bugün 11.gün battan sonra hala bişi yok adet agrılarm basladı bu ay da tutmadı sanrm ya
Eda'nın yolu
Ben de istemiyorum ama peşinden de ayrılamıorm ya baksana
öle mi . gelcek yani kesın. ben de olmadıgını anlıyorum ıkı aydır. cunku hıc degısıklık yok. bıldıgın eda oluyorumEda'nın yolu
Ben de istemiyorum ama peşinden de ayrılamıorm ya baksana
Sen daha ovulasyon donemindesin moralini yüksek tut mutluluk hormonlarini salgila bol bol
ben yarın muayene olcam ya sonucları bıldırırım sızın dr a gıtmenıze gerek yokCanım dün sabah yaptm ama malesef tek çizgi bugün 11.gün battan sonra hala bişi yok adet agrılarm basladı bu ay da tutmadı sanrm ya
ben onları yapmıyorum ya hıc ılgılenmedım. ne ıse yarıyor. ne zaman yapılıyor. gercı adacayı ıcemem. bıtkı caylarını ıcmıyorum. corekotu napıyor. nasıl uygulanıyor onu yapım barıbenimde bugün adetimin 2. günü. sabah ovu testi siparişi verdim. bu ay yine hayıt, adaçayı, incire devam edicem. birde çörekotu yiyeceğim. bakalım bu ay nasıl geçecekkkk offf stres oluyorummmm
ya bi gebelik testi yapsana bak dün yine hastam geldi kadın üstüne görmüş
Cnm adeti cok yogun yasadim o yuzden ustune gorme olayi olur diye dusunmuyorum dun testleride eczaciya goturd oda firmadaki eczaciyi aradi cift cizgi 5 gun cikabilir normal dedi bilemiyorum durum ne oluucak bakalimya bi gebelik testi yapsana bak dün yine hastam geldi kadın üstüne görmüş
canım incir ye günde 3-4 tane yumoşları büyütüyor. hayıt hormonları dengeliyor ayrıca yumoşlar için de iyi ve adaçayı yine yumoşları büyütüyor. çörekotunuda bal ve tarçınla yapıyorlar ama ben öyle yapmıcam. sabah akşam 1 çay kaşığı çiğneyip yutucam. çörekotu da çok faydalıymış. zaten bende bunları yumurtlamaya kadar yapıyorum sonra yapmıyorum. sadece hayıt içmeye devam ediyorum. onuda 2 günde 1 bardak içiyorum o zaman.ben onları yapmıyorum ya hıc ılgılenmedım. ne ıse yarıyor. ne zaman yapılıyor. gercı adacayı ıcemem. bıtkı caylarını ıcmıyorum. corekotu napıyor. nasıl uygulanıyor onu yapım barıbenım acımdan en mantıklısı o geldı
tesekkur ederım canım. incir severım ama taze :)) kuruların hıcbırını yemem. uzum ıncır kayısı.canım incir ye günde 3-4 tane yumoşları büyütüyor. hayıt hormonları dengeliyor ayrıca yumoşlar için de iyi ve adaçayı yine yumoşları büyütüyor. çörekotunuda bal ve tarçınla yapıyorlar ama ben öyle yapmıcam. sabah akşam 1 çay kaşığı çiğneyip yutucam. çörekotu da çok faydalıymış. zaten bende bunları yumurtlamaya kadar yapıyorum sonra yapmıyorum. sadece hayıt içmeye devam ediyorum. onuda 2 günde 1 bardak içiyorum o zaman.
daha cok var yaa . ben sana dedım yapma ovu dıyeBenim testler silikleşmeye başladı
Bu ay da tutmadı sanırsam
Kendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısındaha cok var yaa . ben sana dedım yapma ovu dıyebosuna moralını bozuyosun
Yumurtlama dan sonra 11. Gün yazacaktm yanlış olms.zaten adet belrtlrm başladı ya sanrm bebiş yine yokDaha Erken canım ya çıkmaması normal iki gün sonra tekrar et bakalım inşallah bebiş vardir
Yani yol aynı yol becerikszler de aynı o yüzden sen gitsen yeter herlde nasılsa aynıyzben yarın muayene olcam ya sonucları bıldırırım sızın dr a gıtmenıze gerek yok
Bence de test yapma canm ben de dün gebelk yaptm üzüldm negatf görnce bata kadar beklemek lazm aslnda da ama kurtluyuz duramıyoruz kiKendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısın
Pazartesiye kadar bişiycik yapmıyorum artık, moralim bozulmasın daha çok. P.tesi erken gebelik testini yaparım 3 gün kalmış olacak o zaman
Canm sen daha bi dur sabret bebişn geleceği varsa da kaçıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?