- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.041
Günaydın Kızlarrrrrrrrr inşallah bugün güzel haberler aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr günaydınnnn
GüzEl bigün güzel haberler getirsin inşallah
Günaydınnn kızlaaaarGünaydın Kızlarrrrrrrrr inşallah bugün güzel haberler aliriz
Bugün kaçıncı günündü canım ? Amaaan daha kırmızlar gelmeden umut kesmek yok. Gelse bile önümüzeki ay yine beraberizKızlar Ben dayanamayıp test yaptm gebelik negatif
Hoşgeldin canımgunaydın kızlar benıde alın bu ovu tetstlerınde yenıyım gerçi bat 3 mayıs :)
Hoşgeldin canım İnşallah uğur getirir burasi sanagunaydın kızlar benıde alın bu ovu tetstlerınde yenıyım gerçi bat 3 mayıs :)
Kırmızıları görmedin daha Umutsuz olma hemenKızlar Ben dayanamayıp test yaptm gebelik negatif
hb canım sende burdasın :)Bugün kaçıncı günündü canım ? Amaaan daha kırmızlar gelmeden umut kesmek yok. Gelse bile önümüzeki ay yine beraberiz
Hoşgeldin canım
hb inşallah hepımıze ugur getırsınHoşgeldin canım İnşallah uğur getirir burasi sana
Kızlar Ben dayanamayıp test yaptm gebelik negatif
Hoşgeldin canımgunaydın kızlar benıde alın bu ovu tetstlerınde yenıyım gerçi bat 3 mayıs :)
Ben başından beri buradayım canımcımhb canım sende burdasın :)
Kizlar bende de is yok yine bu ay beklenmeyen bat dündü. Gece olurum ben genelde olmazsam sabah test yapicaktim. Gecene kadar yapmicam demistim bu ay bekledim yapmadimda ama regl oldum sabah saolsun hic bekletmedi beni. kahverengi leke gelmis bnm ilk 2 gün leke geliyo zaten bu sekilde. Test falan yapmicam artik oluruna birakcam geriye kalanlara bol sans:)
Ay canım niye boyle oluyo anlamıyorum hamile kalanların taktiğini uyguluyoruz yine olmuyo nedir bu uğursuzluk önümüzdeki maclara bakalım artık :)
himm anladim canim cok tesekkur ederim. Sapmalarinn insallah rahmin bebek istemesine isarettir Rabbim herkesin gonlune gore wersin ins.Tatlim 29-30gund olurdum 3 aydır korunmuyoruz. Korunmayı bıraktığımızdan beri 2aydır
duzenım bozuldu Şubat'ta 5 gün Mart'ta 11gun sonra hastalandım. Yumurtlamadı tutturamıyorum . Mesela geçen ay 26. OGün yumurtlama oldu. Bu ay yumurtalar erken olgunlaşdı. Onemlı olan çatlama
sı. Bıde kasık ağrısı filan yaşamıyorum. Ovu testlerındede ıkıncı çizgi çok
koyulaşmıyor. Anlayamıyorum
anlayacağın. Eğer bu ay ver diğer ayda
olmazsa çatlama sorunu olabılır dıye dusunuyorum. Inşlh rabbım en kısa zamnda sağlıklı hayırlı bu evlat verır.
İbrahım saraçoğlunun vıdeosunu ızledım çatlatmak için incir ve havucun kaynatılıp içilmesini öneriyor. Pazartesıden ıtıbaren onu yapacagım. Bugün övür testini
yapıtım ikinci çizgi hayalet gibi yok
nerdeyse ..
bu kadar karamsarlık yerıne doktora gıttınızmı kıytırık bı hormon yukseklıgı bıe engel oluyor canım ben gıttım 2 aydır duzenlı bıle denmez denıyorduk adet olunca bu ay psıkoljım bozudu 2 gun gecmıstı bıde heveslenmıstım yum haftası kaynaamlar geldı yatılı hıc bısı olmadı pazarda adet olunca once herıfe cırladım cok pıs doktorada gıttım dedım benım cocugum olmuyor adetımde azaldı her ay stres oluyorum yaşım kac oldu dıye oda klomenle yum takıbı yapalım dedı hem ne kadardır denedıgınızı hemen soylemeyı evlılık cuzdanı mı ıstıyorlar kı ıstesede ben 17 aylık evlıyımde doktorlara hemen her seyı demeyın belkı 1 kutu ılacla hersey cozulecek bos yere bekletıyorlar nacızhane tavsıyem sızlere en azından hormon tahlılı yaptırın