• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bence de test yapma canm ben de dün gebelk yaptm üzüldm negatf görnce bata kadar beklemek lazm aslnda da ama kurtluyuz duramıyoruz ki
xenforo-smilies-kk7.gif
Çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü :KK70:
Bende bir tane kuduruk sıpa var zaten, ikinci de böyle olursa diyorum huniyi takar gezerim kafama :KK53:
Önümüzdeki ay herkesin bir kuduruk sıpası olur inşallah bana da bu sefer daha sakini gelsin nasipse :KK70::KK70:

Çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü :KK70:
Bende bir tane kuduruk sıpa var zaten, ikinci de böyle olursa diyorum huniyi takar gezerim kafama :KK53:
Önümüzdeki ay herkesin bir kuduruk sıpası olur inşallah bana da bu sefer daha sakini gelsin nasipse :KK70::KK70:
Bi sıpa gelsin de canım kuduruk falan olur
xenforo-smilies-kk7.gif
yani kabulüm inşallh diyelm bu ay yine dökülcez sanrm yavaştan başladı yien yaprk dökümü :(

Kendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısın :KK45:
Pazartesiye kadar bişiycik yapmıyorum artık, moralim bozulmasın daha çok. P.tesi erken gebelik testini yaparım 3 gün kalmış olacak o zaman
zaten sımdıden ovuda cıkmıyor dıye streslenmenede gerek yok canım. daha cok erken 2-3 kala bellı olur her sey. ;) hayırlısı bakalım . takıpteyım sızı :)

Yani yol aynı yol becerikszler de aynı o yüzden sen gitsen yeter herlde nasılsa aynıyz
xenforo-smilies-kk2.gif

Saka bi yana da adet belirtilerm başladı ben kasık bel agrısı ilk aylarda hamiş miym dıodm ama bildiğin adet agrısı bunlar ya ondan en gec 2 güne gelecek gibi duruo kırmzlr jeske gelmese tabi can cıkmaynca umut kesilmıo
xenforo-smilies-kk13.gif
bellı olmazkı belirtiler benzıyor dıyorlar. sabretmek lazım. gunlerı dert etmemek lazım. yoksa ıskence halıne gelıyor. ;)

Bi sıpa gelsin de canım kuduruk falan olur
xenforo-smilies-kk7.gif
yani kabulüm inşallh diyelm bu ay yine dökülcez sanrm yavaştan başladı yien yaprk dökümü :KK43:
Ayyy gelsin yeterki de sonra doğunca sorun bana niye bu çocuk böyle oldu diye :KK48:iş haberleri
Bu ay hamiş haberleri de alalım artık :anneadayı:
zaten sımdıden ovuda cıkmıyor dıye streslenmenede gerek yok canım. daha cok erken 2-3 kala bellı olur her sey. :KK66: hayırlısı bakalım . takıpteyım sızı :)
Yok yok koyu çıksa sevinirdim ama şaka bir yana iyiyim aslında. Nasipte varsa olur zaten.
Takipte kal şekerim :cool:

Ayyy gelsin yeterki de sonra doğunca sorun bana niye bu çocuk böyle oldu diye :KK48:iş haberleri
Bu ay hamiş haberleri de alalım artık :anneadayı:

Yok yok koyu çıksa sevinirdim ama şaka bir yana iyiyim aslında. Nasipte varsa olur zaten.
Takipte kal şekerim :cool:
Hep bi dert ya olana kadar niye olmuo olunca da bu çocuk kime çekti böyle moduna geçiyoruz
xenforo-smilies-kk12.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

Kızlar yumurtalıklarıma baktırmak için doktora gıttım. Adetimin 13. Gunumdeyım sol tarafta 16-17 ml yumurta oluşmuş ovu testilerini yapmaya başla dedi. Kızlar doktor sabah 10 akşam 6 en verımlı saatleri dedi.bu saatte yapmamız söyledi. Bende sözlerle paylaşmak istedım. Çalıştığım için 12.30 - 8 gıbı yada daha geç yapıyordum. Arttik işyerinde ellimde çanta ıle wc ye gıtcem :)

Kızlar yumurtalıklarıma baktırmak için doktora gıttım. Adetimin 13. Gunumdeyım sol tarafta 16-17 ml yumurta oluşmuş ovu testilerini yapma
ya başla dedi. Kızlar doktor sabah 10
akşam 6 en verımlı saatleri dedi.bu saatte yapmamız söyledi. Bende sözlerle paylaşmak istedım. Çalıştığım için 12.30 - 8 gıbı yada daha geç yapıyordum. Arttik işyerinde ellimde çanta ıle wc ye gıtcem :)
Doktor tavsiye etti yani ovulasyon testlerini iyi ya sewindim merak ediyorum cift cizgiyi gordugunde doktor catlamis diyecekmi :) Rabbim insaAllah isteyen herkese werir..

Kızlar yumurtalıklarıma baktırmak için doktora gıttım. Adetimin 13. Gunumdeyım sol tarafta 16-17 ml yumurta oluşmuş ovu testilerini yapmaya başla dedi. Kızlar doktor sabah 10 akşam 6 en verımlı saatleri dedi.bu saatte yapmamız söyledi. Bende sözlerle paylaşmak istedım. Çalıştığım için 12.30 - 8 gıbı yada daha geç yapıyordum. Arttik işyerinde ellimde çanta ıle wc ye gıtcem :)
canim bikac soru daha sorabilirmiyim izninle kac gunde bir adet oluyosun bide genelde cift cizgiyi kacinci gun goruyosun cunku 16-17ml ise catlamaya az kalmis 22 ml de catliyo galiba ay cok sordum hakkini helal et:)

11146049_10204950516515118_1436324765_n.jpg
tam koyulaşacakken acıldı tekrar ya of bi de bi ağrı var sol tarafta göbeğimin alt kısmında rahim filmi çekildim acaba o zarar mı verdi yumurtlayacakken yumurtlayamadım :(

canlar lütfen bana cevap :D dün akşam çalışma oldu ben daha yumurtlama için bekliyordum normalde 28 günde bşr adetim olduğu için yumurtlamam hem cuma gününe denk gelir 2 hafta sonra cuma da hasta olurdum geçen ay 3 günlük sapma oldu bu ayda ben o sapmaya göre hesapladığım için pazartesi filan yumurtlama bekliyordum ama bu sabah sağ kasığımda sancıyla uyandım her ay ki yumurtlama sancımdı yanılmadıysam ve saatlerce sürdü yani bugün yumurtladım test yapmıyordum ama şimdi eve gelince test yaptım koyu renkten açığa dönerken ki renk olmuş 2. çizgi geçen ay yumurtlamamdan sonra gibi dün akşam rutin çalışmaydı daha yumurtlamayı beklemediğim için 10 dk bile yatmadım ne ayağımı kaldırdım ne bişey 20 dk sonra da wc ye gittim neyse artık nasip neyse o bugün süpriz oldu bana :D erken yumurtlama rahim iç tabakasının kalınlaşmasına engel değildir değil mi yaaa ?

canim bikac soru daha sorabilirmiyim izninle kac gunde bir adet oluyosun bide genelde cift cizgiyi kacinci gun goruyosun cunku 16-17ml ise catlamaya az kalmis 22 ml de catliyo galiba ay cok sordum hakkini helal et:)
Tatlim 29-30gund olurdum 3 aydır korunmuyoruz. Korunmayı bıraktığımızdan beri 2aydır duzenım bozuldu Şubat'ta 5 gün Mart'ta 11gun sonra hastalandım. Yumurtlamadı tutturamıyorum . Mesela geçen ay 26. Gün yumurtlama oldu. Bu ay yumurtalar erken olgunlaşdı. Onemlı olan çatlaması. Bıde kasık ağrısı filan yaşamıyorum. Ovu testlerındede ıkıncı çizgi çok koyulaşmıyor. Anlayamıyorum anlayacağın. Eğer bu ay ver diğer ayda olmazsa çatlama sorunu olabılır dıye dusunuyorum. Inşlh rabbım en kısa zamnda sağlıklı hayırlı bu evlat verır. İbrahım saraçoğlunun vıdeosunu ızledım çatlatmak için incir ve havucun kaynatılıp içilmesini öneriyor. Pazartesıden ıtıbaren onu yapacagım. Bugün övür testini yapıtım ikinci çizgi hayalet gibi yok nerdeyse ..

Back