- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.061
Bencede ohhh haftasonuna denk geldi:) ben de bu ay 19.gun cift cizgiyi gorebildimKızlar sanırım gun bugun aksam koyu olcak gibime geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede ohhh haftasonuna denk geldi:) ben de bu ay 19.gun cift cizgiyi gorebildimKızlar sanırım gun bugun aksam koyu olcak gibime geliyo
Bencede ohhh haftasonuna denk geldi:) ben de bu ay 19.gun cift cizgiyi gorebildim
valla aglamayana meme yok canım ben demedım kız evlılık cuzdanımı ıstıyorlar eşimle kavga edıyoruz bıle de yanı ne olacak altı ustu bı hormon tahlılı parasıylla degılmı aş atıp kolumu yorulacak ben dedım psıkolojım bozuldu dıye bıde bende adet azalması oldu gercı ondan oldu sende oyle de acta bakıyım mı dıyecek :)Ya benim regl düzenlidir genelde hic sasmaz saolsun ama gecen ay 3 gün fln erken oldu bide cok kasik agrim oldu doktora gittim muayene etti kist fln yok tertemiz rahimde yumurtaliklarda dedi hamile kalmaman icin hicbi sebep yok denk gelmiyodur. Hamilelik düsünüldügü gbi kolay bi durum degil dedi. Bide 5 aylik evliyim ilk denemem die de söylemis bulundum dogrucu davutum ya söyleme dimi ne gerek var :) sorunca söyledim iste. Zaten resmiyette 1 yillik evliyim tayin sebebiyle erken yapmistik nikahi:)) gitsem hatirlicak simdi beni 1 yil dolmadanda ilgilenmiyolar malum. Burada kücük biyer özele gidiyorum mecbur yine ayni doktora gitmem gerekcek. Ya hormon testi falanmi yaptirsam acaba? İsrar etsem yaparmi ki? Yada baska nasi bi kontrolden gecmem gerekiyor?
valla aglamayana meme yok canım ben demedım kız evlılık cuzdanımı ıstıyorlar eşimle kavga edıyoruz bıle de yanı ne olacak altı ustu bı hormon tahlılı parasıylla degılmı aş atıp kolumu yorulacak ben dedım psıkolojım bozuldu dıye bıde bende adet azalması oldu gercı ondan oldu sende oyle de acta bakıyım mı dıyecek :)
ben geldimmm . Dr a gittim.kizlar her sey normalmis. 2 aydir deniyoruz dedim. guldu kadin bana yumurta takibi yapalim istersen dedi. Dusunmekteyim isten dolayi 2 gunde 1 nasil giderim diye.
Canim senle konustuktan sonra aradim randevu aldim hemen ptesiye. Esimde bi gazla firladi gitti hastaneye en son sali gece calisma olmustu. Sperm testi yaptiriyim kafamiz rahat etsin dedi. Simdi sonuclar cikti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sperm sayisina kdr ölcmüsler 450milyon sperm cikmis hareketlilik falan cok iyiymis doktor manyakmisin oglum ne isin var burda git keyfine bak demis:)) saka gbi ya simdi kendimden korkmaya basladim acaba bnde mi bisey var. İnsallah bisey cikmaz ptesi gitcem bakalim. Valla hep duyuyodum doktor muhabbetini ama senin lafinla gaza geldik bianda kari koca:)) esimden yana kafamiz rahatladi bakalim. Cok saol ya insallah herkes umuduna kavusur bebisleri olur.
ya kafa rahat olunca daha rahat oluyr en ıyısını yapmısınız maşallah sendede bısı cıkmazsa ovı takıbı hayıt eşine kecı boynuzu pekmezı kullan dua ama kafa rahatlar en azından demı acabalar olmaz en azındanCanim senle konustuktan sonra aradim randevu aldim hemen ptesiye. Esimde bi gazla firladi gitti hastaneye en son sali gece calisma olmustu. Sperm testi yaptiriyim kafamiz rahat etsin dedi. Simdi sonuclar cikti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sperm sayisina kdr ölcmüsler 450milyon sperm cikmis hareketlilik falan cok iyiymis doktor manyakmisin oglum ne isin var burda git keyfine bak demis:)) saka gbi ya simdi kendimden korkmaya basladim acaba bnde mi bisey var. İnsallah bisey cikmaz ptesi gitcem bakalim. Valla hep duyuyodum doktor muhabbetini ama senin lafinla gaza geldik bianda kari koca:)) esimden yana kafamiz rahatladi bakalim. Cok saol ya insallah herkes umuduna kavusur bebisleri olur.
ya kafa rahat olunca daha rahat oluyr en ıyısını yapmısınız maşallah sendede bısı cıkmazsa ovı takıbı hayıt eşine kecı boynuzu pekmezı kullan dua ama kafa rahatlar en azından demı acabalar olmaz en azından
Aminnnn insaAllah canimmmm yaa:)20.gun bugun benimde :) hadi ikimizde hayırlı olur inşallah canım :)
rica ederım canım ne demek hayırlı sonuclar alırsınız inşallahAynn canim ya sorun olmasinda en azindan rahat rahat deneriz . 6 ay oldu evleneli 2 aydirda deniyoruz ama bosa kürek cekiyo gbi olmaktan kurtuluruz hic deilse. Pekmez ceviz cikolata kahve saglam bakiyorum kocise:) artik kendim icin bisiler yapma zamani:) bn gecen ay muayene oldum kist falan yok tertemiz dedi. Simdi esimde cok sükür sıkıntı cikmadi. Ben hormon testide yaptiriyim da kafam rahatlasin. Valla tekrar tesekkür ederim sanada. Sabahki kalk git lafin beni gaza getrdi:)
rica ederım canım ne demek hayırlı sonuclar alırsınız inşallah
canım sen çift çizgiyi gördünmü ovulasyonda bizim bat lar aynı da ben galiba henüz göremedim çift çizgiyi20.gun bugun benimde :) hadi ikimizde hayırlı olur inşallah canım :)
canım sen çift çizgiyi gördünmü ovulasyonda bizim bat lar aynı da ben galiba henüz göremedim çift çizgiyi
ayyy hiç sorma canım ya aynı benimde öle ne iş anlamadım prolaktin için ilaç kullanıyorum ondan mıdır yoksa hsg cekildim yumurtalıklar zarar gördüde yumurtlayamadımmı anlamadım gittiCanım valla bugun gorcem heralde 20.gun bugun 25 Nisan batım . Benim testler bu ay Kafayı yedi tam koyu olcak diyorum hop siliklesiyo 2 defa boyle oldu . Aksam yapcam yine test Bakım koyu olcak mi
Canım uğursuzluk ki ne uğursuzluk tam 10 gün önceden adet oldum :) bat 7 mayıs yazar mısın test yaptırdım negatifGünaydın herkese kizlarrrrrrrr
Dun cok fazla giremedim gezdim biraz baya kaynatmissinizz
Hamile olan yok sanırım ne uğursuzluk var Üzerimizde arkadaş ya.
Bende birazdan ovu testi yapcam keyif yapıyorum suan yatakta yasasın haftasonuuuuuu
bu arada hormon tahlılı adetın 3.gunu yapılıyor bılıyorsun demıSaol canim benim.
Canım uğursuzluk ki ne uğursuzluk tam 10 gün önceden adet oldum :) bat 7 mayıs yazar mısın test yaptırdım negatif