• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar ne çok kaynatmışsınız, hızınıza yetişemedim oku oku bitmedi
xenforo-smilies-kk7.gif

edosko edosko blueflower blueflower prensinin_prensesi prensinin_prensesi kimyager1508 kimyager1508 superisi_33 superisi_33
Benim de kasıklarda agrı başladı eda arkandan geliyorum sanrm ya :KK43: bu ay da beceremedk bu ne hal ya
xenforo-smilies-kk70.gif
Canım yaptın mi test senin de az kalmıştı bata

benimde bugün adetimin 2. günü. sabah ovu testi siparişi verdim. bu ay yine hayıt, adaçayı, incire devam edicem. birde çörekotu yiyeceğim. bakalım bu ay nasıl geçecekkkk offf stres oluyorummmm :KK17:

benimde bugün adetimin 2. günü. sabah ovu testi siparişi verdim. bu ay yine hayıt, adaçayı, incire devam edicem. birde çörekotu yiyeceğim. bakalım bu ay nasıl geçecekkkk offf stres oluyorummmm :KK17:
ben onları yapmıyorum ya hıc ılgılenmedım. ne ıse yarıyor. ne zaman yapılıyor. gercı adacayı ıcemem. bıtkı caylarını ıcmıyorum. corekotu napıyor. nasıl uygulanıyor onu yapım barı :D benım acımdan en mantıklısı o geldı

ya bi gebelik testi yapsana bak dün yine hastam geldi kadın üstüne görmüş
ya bi gebelik testi yapsana bak dün yine hastam geldi kadın üstüne görmüş
Cnm adeti cok yogun yasadim o yuzden ustune gorme olayi olur diye dusunmuyorum dun testleride eczaciya goturd oda firmadaki eczaciyi aradi cift cizgi 5 gun cikabilir normal dedi bilemiyorum durum ne oluucak bakalim :-)

ben onları yapmıyorum ya hıc ılgılenmedım. ne ıse yarıyor. ne zaman yapılıyor. gercı adacayı ıcemem. bıtkı caylarını ıcmıyorum. corekotu napıyor. nasıl uygulanıyor onu yapım barı :KK70: benım acımdan en mantıklısı o geldı
canım incir ye günde 3-4 tane yumoşları büyütüyor. hayıt hormonları dengeliyor ayrıca yumoşlar için de iyi ve adaçayı yine yumoşları büyütüyor. çörekotunuda bal ve tarçınla yapıyorlar ama ben öyle yapmıcam. sabah akşam 1 çay kaşığı çiğneyip yutucam. çörekotu da çok faydalıymış. zaten bende bunları yumurtlamaya kadar yapıyorum sonra yapmıyorum. sadece hayıt içmeye devam ediyorum. onuda 2 günde 1 bardak içiyorum o zaman.

canım incir ye günde 3-4 tane yumoşları büyütüyor. hayıt hormonları dengeliyor ayrıca yumoşlar için de iyi ve adaçayı yine yumoşları büyütüyor. çörekotunuda bal ve tarçınla yapıyorlar ama ben öyle yapmıcam. sabah akşam 1 çay kaşığı çiğneyip yutucam. çörekotu da çok faydalıymış. zaten bende bunları yumurtlamaya kadar yapıyorum sonra yapmıyorum. sadece hayıt içmeye devam ediyorum. onuda 2 günde 1 bardak içiyorum o zaman.
tesekkur ederım canım. incir severım ama taze :)) kuruların hıcbırını yemem. uzum ıncır kayısı. :( ama zorda kalırsam yıcem mecbur. en azından 1-2 tane yemeye calısırım. corek otunu da yıyebılırım :) Ikısını sectım pıkacu :D
bı dr a gıdımde her sey normalse yaparım bunları ;)

Benim testler silikleşmeye başladı :KK14:
Bu ay da tutmadı sanırsam :mad:

Eklentiler

• 11145991_10153202528889719_756701679_n.jpg
    11145991_10153202528889719_756701679_n.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 98
daha cok var yaa . ben sana dedım yapma ovu dıye :KK11: bosuna moralını bozuyosun
Kendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısın :KK45:
Pazartesiye kadar bişiycik yapmıyorum artık, moralim bozulmasın daha çok. P.tesi erken gebelik testini yaparım 3 gün kalmış olacak o zaman

ben yarın muayene olcam ya sonucları bıldırırım sızın dr a gıtmenıze gerek yok :KK48: :rolleyes:
Yani yol aynı yol becerikszler de aynı o yüzden sen gitsen yeter herlde nasılsa aynıyz
xenforo-smilies-kk2.gif

Saka bi yana da adet belirtilerm başladı ben kasık bel agrısı ilk aylarda hamiş miym dıodm ama bildiğin adet agrısı bunlar ya ondan en gec 2 güne gelecek gibi duruo kırmzlr jeske gelmese tabi can cıkmaynca umut kesilmıo
xenforo-smilies-kk13.gif

Kendi kendime kaşındım işte edoş ne desen haklısın :KK45:
Pazartesiye kadar bişiycik yapmıyorum artık, moralim bozulmasın daha çok. P.tesi erken gebelik testini yaparım 3 gün kalmış olacak o zaman
Bence de test yapma canm ben de dün gebelk yaptm üzüldm negatf görnce bata kadar beklemek lazm aslnda da ama kurtluyuz duramıyoruz ki
xenforo-smilies-kk7.gif

Back