Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Cnm sen simdiden olumsuzolani dusunursen bebeki bi sonraku aya erteliyosun istemedende olsa bence once insaAllah bebekim benimledir diye dusun batine kadar sonrasini sonra dusunursun ;-)
o ben ne yaparsam onu yapıyor :) ondan etkılendı sımdık. takıpcım o. ben ayaklanınca kafa gıttı prenseste. hooopp sen daha denıyosun durrrr. sabahta dedım ama dınlemıyor

Cnm sen simdiden olumsuzolani dusunursen bebeki bi sonraku aya erteliyosun istemedende olsa bence once insaAllah bebekim benimledir diye dusun batine kadar sonrasini sonra dusunursun ;-)
dogru soyluyosun canım yaaa inşallah rabbim bu ay verir bebiş daha 15 gunum var mubarek cuma gunu

o ben ne yaparsam onu yapıyor :) ondan etkılendı sımdık. takıpcım o. ben ayaklanınca kafa gıttı prenseste. hooopp sen daha denıyosun durrrr. sabahta dedım ama dınlemıyor

ay edaaaa h,ç gülceğim yoktu bebeğimm ya sen denemelere ragmen olmayınca iki aydır aynı taktıgı yapıyoruz senle otomatık olarak etkılenıyorumm

ay edaaaa h,ç gülceğim yoktu bebeğimm ya sen denemelere ragmen olmayınca iki aydır aynı taktıgı yapıyoruz senle otomatık olarak etkılenıyorumm
farkındayım etkılenıyosun benden hayırlısı canım. ark dr una gdıyorum dedım yaa. o da gıtmıs bısey yokmus 8 ay sonra oldu. yanı ılla soruna gerekmıyor ama . gıdıp kontrol olmakta fayda var. bıde asıl ben nısan ayında baslıcaktım calısmalara. ılk yazısmalarım hep ole. dogum sıg garantıye almak ıcın. sonra dedım kı aman nasılsa olmaz , olsada erken doğum olacagı ne malum dedım :) 2 ay erken baslamıstım . ama olmadı belkı bu ay kısmettır

hayır canım akşam bitti adetim
ee ne zaman gıtceksın dr a yumurta takıbı ıcın mı gıtceksın ?

[QUOTE="ee ne zaman gıtceksın dr a yumurta takıbı ıcın mı gıtceksın ?[/QUOTE]

yok canım eşim gidecek spermiyogram içinn ama yumurta takibide aklımdan geçiyor ama henüz onun için gitmem herhalde

[QUOTE="ee ne zaman gıtceksın dr a yumurta takıbı ıcın mı gıtceksın ?

yok canım eşim gidecek spermiyogram içinn ama yumurta takibide aklımdan geçiyor ama henüz onun için gitmem herhalde [/QUOTE]
gitsin bence de. biz baştan gıdıcektık aslında aama. en azından 1-2 ay deneyelım dedık. denedık yemedı

yok canım eşim gidecek spermiyogram içinn ama yumurta takibide aklımdan geçiyor ama henüz onun için gitmem herhalde
gitsin bence de. biz baştan gıdıcektık aslında aama. en azından 1-2 ay deneyelım dedık. denedık yemedı [/QUOTE]
aynen öyle canım hayırlısı inşallaaah :))

canım maksak içimiz rahatlasın burda cok kişide okudugumuz için ister istemez korktuk kafamızda bi acaba mı var.

arkadasımın dr una gıdıcem. ıyı fılan dedı ama bakalım. bahcelıevler medıcanada. .
eşim ıcın yarın yaptırsak uygun mu . bırde muayene olmadan testı yaptırsak. dr a gorunmesı sart mı ?
selam canımmm. istanbulda mısın sen? bende beylikdüzü medicana'ya gidiyordum :) canım benim doktorum da eşimden istemişti. semen analizini direk randevu alıp yaptırabiliyorsunuz. ürologada sonuçlar çıkınca gidersiniz. şimdiden gitmenize gerek yok.

evet canım ıstanbuldayım. bahcelıevler subesı bıze cok yakın. oraya gıdıcem. arkadasımda 6 aylık hamıle randevu haldıgım dr a gıdıyor o tavsıye ettı. ole yaptım ıntten randevu aldım. esım ıcınde dırek yaptırcaz muayene olmadan .sonuca gore hareket ederız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…