• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

arkadasımın dr una gıdıcem. ıyı fılan dedı ama bakalım. bahcelıevler medıcanada. .
eşim ıcın yarın yaptırsak uygun mu . bırde muayene olmadan testı yaptırsak. dr a gorunmesı sart mı ?
yukarda 3 günün neden olduğundan bahsettim canım doktor un yanına çıkarsınız testi istiyoruz dersiniz sonucu netten araştırabilirsin burada bizde yorumlayabiliriz Kötü çıkmazsa sonucu illaki göstermek zorunda değilsin

2 aydır deniyoruz ovulasyon testide kullanıyorum dersin(gerçi buna çok kızıyorlar) adetimin 2. günü hormon testi yaptırmak istiyordum yumurtalıklarıma ultrasonla bakar mısınız de
zaten çok önemsemiyor onlar 1 seneden önce sen tahlil için ısrar et bakalım yapar onlar
aynen öyle oluyor :) bende dr gittim hormon tahlili istiyorum dedim gerek yok dedi bende tsh falan dedim kansızım dedim onları yaptı ama diğer hormonları yapmadı gerek yok, adetlerin düzenlimi vs. dedi o zaman yok dedi... daha çok erken belki çok zaman denemedik ama insan sabırsızlanıyor birde etrafta sorun yaşayan insanları görünce zaman kaybetmemek adına ne varsa çıksın ortaya istiyor :KK70: benim gibi yaşı 30 ada gelince :KK70::KK70:

edosko edosko prensinin_prensesi prensinin_prensesi erkekte 3 günlük perhiz olmazsa en iyi sonucu alamıyorsun çünkü benim eşim çalışmalara başlamadan önce gittiğinde 6 günlükken vermişti sonuçlar olması gerekenden kötü değildi ama çok iyi de değildi Sonra ilk ay olmayınca tekrar gideyim olmazsa ilaç falan kullanırım demişti 3 günlükken verdik sonuç iyi çıkmıştı
ondan önemli yumurtlama döneminiz şaşmıyorsa çift çizgi gününden 3 gün önce birliktelik olursa o gün süper olur
bızım 2,5 gun oluyor :D saat hesabı yaparsak 60 saatten fazla :)) sayısalcılıgımı her yerde konustururum hahahaha

aynen öyle oluyor :) bende dr gittim hormon tahlili istiyorum dedim gerek yok dedi bende tsh falan dedim kansızım dedim onları yaptı ama diğer hormonları yapmadı gerek yok, adetlerin düzenlimi vs. dedi o zaman yok dedi... daha çok erken belki çok zaman denemedik ama insan sabırsızlanıyor birde etrafta sorun yaşayan insanları görünce zaman kaybetmemek adına ne varsa çıksın ortaya istiyor :KK70: benim gibi yaşı 30 ada gelince :KK70::KK70:
benımde 30 a geldı :D hemencık olsun ıstıyoruz. 1,5 senedır korunuyoruz ama sor bakalım nıye :)) olesıne . kısmet ya hakkımızda neyse o .

yukarda 3 günün neden olduğundan bahsettim canım doktor un yanına çıkarsınız testi istiyoruz dersiniz sonucu netten araştırabilirsin burada bizde yorumlayabiliriz Kötü çıkmazsa sonucu illaki göstermek zorunda değilsin
zaten yeterlı bılgıyı aldım. bıde benı muayane etsen gerek kalmıcak :KK48: saka bı yana tesekkur ederım canım. az cok bılgımız olsun da. ters bırıne denk gelırız sapsık gıbı kalmayalım

benımde 30 a geldı :KK70: hemencık olsun ıstıyoruz. 1,5 senedır korunuyoruz ama sor bakalım nıye :)) olesıne . kısmet ya hakkımızda neyse o .[/QUOTE
:)) bizde öyle ama benim nedenim vardı yoksa altı ay sonra niyetlenmiştim denemeye ama nasip işte o zamanda kontrole gideyim dedim toxoplazma pozitif çıktı bir yıl bekledik :) hayırlısı olur inşallah... benimde eşim test yaptırmadı hiç ama dahada iki aydır denedik :) bizde düşünüyoruz acaba spermiyogram yaptırsak mı diye ne yapsak ki

C
Senin de az kalmış sayılır. Canım bu sabah berbat mide bulantım var içim kaynıyor resmen ama sanırım üşüttüm ondadır. Akıntım hiç kesilmedi nerdeyse. Sağ kasığımın altında doluluk hissediyorum. Memişlerde hala ağrı felan tık yok =) Geçen ay olduğu gibi ayaklarım çok üşüyor ama gece yanıyor ayaklarım. Böyle işte bende. Sen de durumlar nasıl ?

Teşkür ederis tatlımm :21:
Sabah benimde hafif mide bulantisi oluyo ara ara ozellikle geceleri midem kaziniyo eksiyo gogsde dolgunluk ve agri var sag kasigimda agri var ve ayaklarim cok usuyoo bi de patliicakmis gibi sismis hissddiyorum kendimi psikolojik degilse tabi :-)

bızde 2 ay denedık. sımdı gıdıcez ıste. yaa normal belkı ama. kafamız rahat olur. bısey varsa da caresıne bakarız zaman gecırmeden dıye. bakalım belkı daha rahat oluruz.

C Sabah benimde hafif mide bulantisi oluyo ara ara ozellikle geceleri midem kaziniyo eksiyo gogsde dolgunluk ve agri var sag kasigimda agri var ve ayaklarim cok usuyoo bi de patliicakmis gibi sismis hissddiyorum kendimi psikolojik degilse tabi :-)
Valla tatlım geçen ay buralarda hangi belirtileri okuduysam hepsi bende de vardı ama fos çıktı işte :KK70:
Gebelik testinde gölge çizgiyi görene kadar belirtilere takmıycam ;)

sımdı benım hesaplamalara göre adetim 25 nisan. cumartesı gunune denk gelıyo. pazartesı doktora gıdersek 3. gunu oluyo

benımde 30 a geldı :D hemencık olsun ıstıyoruz. 1,5 senedır korunuyoruz ama sor bakalım nıye :)) olesıne . kısmet ya hakkımızda neyse o .

Cnm buay adet bitiminden hemen sonra guslunu yaptiktan sonra bittigi gun esinle birlikte olmayi dene bence ovulasyon testlerinin koyulasmasini bekleme derim :-)

bızde 2 ay denedık. sımdı gıdıcez ıste. yaa normal belkı ama. kafamız rahat olur. bısey varsa da caresıne bakarız zaman gecırmeden dıye. bakalım belkı daha rahat oluruz.
evet doğru söylüyorsun bizde aynı şeyi düşünüyoruz da ben gelgitler yaşıyorum acaba biraz daha beklesekmi diye ama şuan vazgeçtim hemen kayıt işini halledip yapalım şu tahlili :KK70:

sımdı benım hesaplamalara göre adetim 25 nisan. cumartesı gunune denk gelıyo. pazartesı doktora gıdersek 3. gunu oluyo
Cnm sen simdiden olumsuzolani dusunursen bebeki bi sonraku aya erteliyosun istemedende olsa bence once insaAllah bebekim benimledir diye dusun batine kadar sonrasini sonra dusunursun ;-)

Cnm buay adet bitiminden hemen sonra guslunu yaptiktan sonra bittigi gun esinle birlikte olmayi dene bence ovulasyon testlerinin koyulasmasini bekleme derim :-)
ovuyu bekleyen kım :D 2 gunde 1 denedık bu ay . öncekı ay hergun nerdeyse denedık :)))) arayı acalım en ıyısı. elımızden gelenı yaptık. ama özel bır kür uygulamadım . bakalım yarın az cok bellı olur. ona göre hareket ederız.

Back