- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Canım çatlatma iğnesi falan vuruldunmu bu ayŞOKK Oldum buda neyin nesi
Kızlar bugun hcg testi 40 tane var diye yapmaya bsşlıyayım dedim test yapmak benim en sevdiğim şey oldu negatifi görsemde üzülmüyorum artık neyse testten çok var diye saçmalık ama bugün yaptım çantamdaydı az önce atayım dedim çıkardım ne göreyim ikinci çizgi test bozuk değil yeni daha sağlık baksnlığı onayıda var ve kliniklerde kullanılan testlerden aldığım bu ne olabilirki şimdiden nasıl olurda çizgi çıkar hayret ettim bata daha 13-14 gün var Üç gün önce yumurtladım zaten nasıl bişeydir anlamadım bakın yorum yapın lütfennnnEki Görüntüle 1452871
ŞOKK Oldum buda neyin nesi
Kızlar bugun hcg testi 40 tane var diye yapmaya bsşlıyayım dedim test yapmak benim en sevdiğim şey oldu negatifi görsemde üzülmüyorum artık neyse testten çok var diye saçmalık ama bugün yaptım çantamdaydı az önce atayım dedim çıkardım ne göreyim ikinci çizgi test bozuk değil yeni daha sağlık baksnlığı onayıda var ve kliniklerde kullanılan testlerden aldığım bu ne olabilirki şimdiden nasıl olurda çizgi çıkar hayret ettim bata daha 13-14 gün var Üç gün önce yumurtladım zaten nasıl bişeydir anlamadım bakın yorum yapın lütfennnnEki Görüntüle 1452871
eneeee üşüyormuymuşşş, e benim de ayaklarım çok üşüyor
sağlıkla alsın kucağına bebişini...
Canım hamilemisinnn yaaaa bayada belirgin cıkmıs gozunn aydın hadiii
ben de ayağımı koyacak sıcak yer arıyorum =) neyse ak gün kara gün belli olacak az kaldı =)Amin canım. Evet patiklerle geziyo üşüyorum dio:)
Canım ben erken yumurtladım bu ay normalde yarın yumurtlayacaktım ama üç gün önce yumurtladım o zaman bata 10-11 gün kalıyo bu kadar erken çıkarmı hiç şaşırdım yahuCanım hamilemisinnn yaaaa bayada belirgin cıkmıs gozunn aydın hadiii
Bilmiyomki canım ne oldu bana yarın sabah ilk idrarla deneyeyim bide ama bu kadar erken çıkarmı yanlışlık olabilirmiki kafam karıştıBitane daha test yapsana :) üstüne görme olmuş sanırım geçen ay?
Yok canım ilaç iğne olmadı incir kürü çörekotu kürü yapmıştımCanım çatlatma iğnesi falan vuruldunmu bu ay
Bilmiyomki canım ne oldu bana yarın sabah ilk idrarla deneyeyim bide ama bu kadar erken çıkarmı yanlışlık olabilirmiki kafam karıştı
Valla bende çözemedimki neden böyle çıktı anlamış değilim yarın sabah tekrar yapayım bariCanm yumurt lamadan on gun snra kanda cikiomus ama idrarda bilemem
Canım ben erken yumurtladım bu ay normalde yarın yumurtlayacaktım ama üç gün önce yumurtladım o zaman bata 10-11 gün kalıyo bu kadar erken çıkarmı hiç şaşırdım yahu
hergün yapma kuzum günaşırı yapSlm kizceler bu hafta yumurtlama gunlerimm hergun denioz bakalim ins tutar
Ben yeni geldim de diğer sayfadan eklemedik sanrm ama zaten 13 14 mart gibi olması lazm bekleyelim de zaten adet olursam bi sonraki batımı yazarz artk ama inş olmam tabiSenin bat kaçtı canım, ilk sayfada göremedim ?
Her gün deniyorsanız eşine keçiboynuzu pekmezi yada mavın karışımı bişeyler yedir canım sperm kalitesi açısından inşallah tutar hepimizinkiSlm kizceler bu hafta yumurtlama gunlerimm hergun denioz bakalim ins tutar
hergün yapma kuzum günaşırı yap
Her gün deniyorsanız eşine keçiboynuzu pekmezi yada mavın karışımı bişeyler yedir canım sperm kalitesi açısından inşallah tutar hepimizinki