Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Amin canim.. gogsunde eger biyere degdiginde agri dolgunluk damarlarin belirmesi warsa suphelisin..gebelik testi yada ovu yaptinmi 2 gun kalmis ins. Adet olmazsin..
Burada okuyunca baktm damarlar belirgin dün arkadasm gelmişti onunla vedalaşırken sarıldık o zaman hissettim ağrıyı bilmıorm cok da ümitlenmek istemıorm dün sabah yapmstm gebelik testi negatifti ondan biraz da olumsuz diye düşünmeye başladm :/

Kızlar bu arada sağ kasığıma çok batma oluyo bide yarın kontrolüm var gitsemmi çünkü doktor cuma gel kan tahlili yaparız ama ben bugün yaptım testi negatif çıktıya ne yapayım sizce

Ay bilemedimki simdi ama aynen birine sarilirken biyere degince cok agriyodu dolgunlasmisti bide damarlar cikmisti ne diyim ins. Adet olmazsin canim

Kızlar şuan arkadaşıma geldim tam 8 haftalık hamile kalp atışını fln duymuş kese zaten görmüştü:) yüzünde sivilceler çıkmış bulantı başlamış. Bana boşuna belirti arama hepsi psikolojiktr dio bitane düşük yapmıştı 3 ay önce korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı:) ovu testi falan bilmiyo takvim falanda yapmadım ama 2 güne 1 ilişki oldu reglden sonra die ayagımı dikip yattım ama çok deil diyo. İlk eşi farketmiş göğüsleri küçük senin göğüsler şişmiş demiş adete 2 gün kala diyo acı sızı hepsi 5. Haftadan sonra başlıyo diyor. Benim aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe soruyorum:) başka ne sorsam ? Ha bide ayakları üşüyomuş

Ay bilemedimki simdi ama aynen birine sarilirken biyere degince cok agriyodu dolgunlasmisti bide damarlar cikmisti ne diyim ins. Adet olmazsin canim
Amin canm inş olmam Bende bilemıorm ya arada heyecanlanıorm ya hamileysem die ama bilmıorm dün sabah yapmstm idrar testi negatifti yarın tekrar yapmak için erken mi acaba ya kaç gün beklesem

eneeee üşüyormuymuşşş, e benim de ayaklarım çok üşüyor
sağlıkla alsın kucağına bebişini...

Evet canım ama malesef 0.100 çıktı ama doktor cuma gel adet olmassan kan tahlili yapalım dedi ben dayanamayıp bugün yaptım yarın hiç boşuna yapmıyım gene bugün yaptığımı götürsem olurmu
Canım bence git, rahimde kalınlaşma varmı ya da ne bileyim başka birşey söyler. Sen al testini de görün bence

Benimde oğluma hamileyken tam tersi adetime 10 gün kala bulantım başlamıştı ve tam 5 aya kadar devam etti ben hiç şüphelenmemiştim hamileyim die çünkü doğum kontrol hapı kullanıyodum ama rabbim verdi bin şükür

ŞOKK Oldum buda neyin nesi

Kızlar bugun hcg testi 40 tane var diye yapmaya bsşlıyayım dedim test yapmak benim en sevdiğim şey oldu negatifi görsemde üzülmüyorum artık neyse testten çok var diye saçmalık ama bugün yaptım çantamdaydı az önce atayım dedim çıkardım ne göreyim ikinci çizgi test bozuk değil yeni daha sağlık baksnlığı onayıda var ve kliniklerde kullanılan testlerden aldığım bu ne olabilirki şimdiden nasıl olurda çizgi çıkar hayret ettim bata daha 13-14 gün var Üç gün önce yumurtladım zaten nasıl bişeydir anlamadım bakın yorum yapın lütfennnn

Canım 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar ama bu şekilde hamile kaldığını öğrenen de var. Daha erken yumurtlamış olabilir misin ? Ya da ne bileyim belki önceki sata yakın bir tarih hamile kalmış olabilirsin de. Bunlar tabii düşük ihtimaller.
Sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…