Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bu sabah yaptım adetim 18 inde yorumlarınızı alabilir miyim lütfennn :):):)

Eklentiler

• DSC_0024.JPG
    DSC_0024.JPG
    56,8 KB · Görüntüleme: 154
Kızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Ya erken yine regl olcam ya da :anneadayı:

Kızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Göğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindir

Göğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştu

hadi inşallah 2. şıktır :KK9::emir_bebek:
İnşallah =)

Göğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindir
Ben de ilkini hatırlamıyorum ki :KK57:

Hadi bakalım ins. Hayra alamettir sen onden git bizden arkandan geliyoz ins. Canim:KK45:
Hepimiz hamiş olalım, mart ayı patlaması yaşayalım canım :KK70:

Göğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştu
Biraz dolgunluk var ama öyle fazla değil. Kolumu kaldırınca bile ağrı var. Ama geçen ayda böyleydi

X