- 30 Temmuz 2013
- 110
- 44
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Eyvahhh yakalandıkkk
Kuzum kaptırmışız kendimizi sorry
Hoşgeldin canım mm
Ev sahibisin canim yabanci degilsin diye dawet etmedikhosgeldin
;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvahhh yakalandıkkk
Kuzum kaptırmışız kendimizi sorry
Hoşgeldin canım mm
Ev sahibisin canim yabanci degilsin diye dawet etmedikhosgeldin
Ay hadi inşAllah inşAllah hamişsindir canımCanm yumurt lamadan on gun snra kanda cikiomus ama idrarda bilemem
Kızlar bu sabah yaptım adetim 18 inde yorumlarınızı alabilir miyim lütfennn :):):)
O ben değilim [/QUOTE][QUOT="gbbc, post: 39918618, member: 649775"]Ay hadi inşAllah inşAllah hamişsindir canım
Ayy hadi inşAllah inşAllah hamilesindir canımYok canım ilaç iğne olmadı incir kürü çörekotu kürü yapmıştım
Eki Görüntüle 1452961 15. Gün yumurtlama olmuş mudur sizce ? Gecen ay 31 günde oldum ondan önce 29 günde.
:)))) bu işler ince işler valla dalga da oluyoz deniz de yapacak bişey yokAkşam yemek yerken göğsüm ağrıdı, eşim ne oldu deyince dedim böyle böyle. O da benim de ağrıyor, acaba hamilemiyim dedi
Dalga konusu da olduk ya kocalara
Canım yanlış yazmışım kusura bakma[/QUOTE]gbbc .!.:O ben değilim
canım sen kac gunde 1 oluyodun. burada c ye yaklasmamıs bıle hıc. kurallara dıkkat edıyorsun dımı ?Kizlar testlerime yorum yapar misiniz Eki Görüntüle 1452944 Eki Görüntüle 1452947 Eki Görüntüle 1452950
hadi inşallah 2. şıktırKızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Ya erken yine regl olcam ya da
Göğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindirKızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Hadi bakalım ins. Hayra alamettir sen onden git bizden arkandan geliyoz ins. CanimKızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Göğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştuKızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
İnşallah =)hadi inşallah 2. şıktır
Ben de ilkini hatırlamıyorum kiGöğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindir
Hepimiz hamiş olalım, mart ayı patlaması yaşayalım canımHadi bakalım ins. Hayra alamettir sen onden git bizden arkandan geliyoz ins. Canim
Biraz dolgunluk var ama öyle fazla değil. Kolumu kaldırınca bile ağrı var. Ama geçen ayda böyleydiGöğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştu