Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Ya erken yine regl olcam ya da

Kızlar göğüslerde acı var ama damarlaşma yok. Lakin az önce banyoda fark ettim sağ kasığımdaki damarlar ciddi ciddi belirginleşmiş. Sağ taraftan yumurtlama olmuştu.
Göğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindir

Göğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştu

hadi inşallah 2. şıktır
İnşallah =)

Göğüs ağrısı oluyo diolar hamilelikte düşünüyorum ilk gebeliğimi ama hiç hatırlamıyorum ki sadece bulantıyı hatırlıyorum canım ama inşallah hamişsindir
Ben de ilkini hatırlamıyorum ki

Hadi bakalım ins. Hayra alamettir sen onden git bizden arkandan geliyoz ins. Canim
Hepimiz hamiş olalım, mart ayı patlaması yaşayalım canım

Göğüslerin herzamankinden sis ve böyle diri diri olduysa olabilir kuzum benim daha günüm gelmeden en erken belirtin göğüs dolgunluguydu diri diri olmuştu
Biraz dolgunluk var ama öyle fazla değil. Kolumu kaldırınca bile ağrı var. Ama geçen ayda böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…