Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Benimki hiçbizaman eşit olmadı bianda koyulaştı eşim yoktu ertesi gün daha koyu olur die beklerken silikleşti çizgi olduğu günü kaçırdım. Bu ay bende öyle yaparım olmazsa
Benim de aynen öyle oldu birden koyulasti o akşam gece geç geldik eve yorgunduk ilk kez bu ay yapıyorum ben yarına koyulasir derken tekrar silik çıkınca tüh dedim kaçırdık ama çalışma yaptık yine de ne olur ne olmaz
Beni de aranıza alır mısınız kızlar?

Tabi ki canım Hoşgeldin bat ne zaman senin ayin kaçında ?

Ay kızlar buraya mi geldiniz diğer topigi takip ediyodm hayırlı ugurlu bool bol bebişlerden bi tipik olsun inşallah. Bişey sorular kızlar yaa Ben çift çizgiyi 2 gün önce gördüm o gün ve siliklestigi gün değerlendirdm. Şimdi devam edeyim mi bıraksam mi

birkaç gün daha gün aşırı devam edebilirsiniz. malum günlerde olmuş ya da keyfinize göre takılın canım

Amin canim.. gogsunde eger biyere degdiginde agri dolgunluk damarlarin belirmesi warsa suphelisin..gebelik testi yada ovu yaptinmi 2 gun kalmis ins. Adet olmazsin..

[QUOTEebnembrn, post: 39916191, member: 645636"]Kızlar iki gün önce yumurtladım :)bugün sanki göğüslerim şişmiş ve acıyo ne tuhaf biriyim yahu[/QUOTE]
Bence okadar erken olmaz canim psikolojik galiba bende kendimde neler neler buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…