- 26 Şubat 2015
- 91
- 59
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Benim de aynen öyle oldu birden koyulasti o akşam gece geç geldik eve yorgunduk ilk kez bu ay yapıyorum ben yarına koyulasir derken tekrar silik çıkınca tüh dedim kaçırdık ama çalışma yaptık yine de ne olur ne olmazBenimki hiçbizaman eşit olmadı bianda koyulaştı eşim yoktu ertesi gün daha koyu olur die beklerken silikleşti çizgi olduğu günü kaçırdım. Bu ay bende öyle yaparım olmazsa
Benim 24 canım :)Buarada yaslar kac hatunlar benim 25
Tabi ki canım HoşgeldinBenim de aynen öyle oldu birden koyulasti o akşam gece geç geldik eve yorgunduk ilk kez bu ay yapıyorum ben yarına koyulasir derken tekrar silik çıkınca tüh dedim kaçırdık ama çalışma yaptık yine de ne olur ne olmaz
Beni de aranıza alır mısınız kızlar?
22 demek isterdim ama 33Buarada yaslar kac hatunlar benim 25
birkaç gün daha gün aşırı devam edebilirsiniz. malum günlerde olmuş ya da keyfinize göre takılın canımAy kızlar buraya mi geldiniz diğer topigi takip ediyodm hayırlı ugurlu bool bol bebişlerden bi tipik olsun inşallah. Bişey sorular kızlar yaa Ben çift çizgiyi 2 gün önce gördüm o gün ve siliklestigi gün değerlendirdm. Şimdi devam edeyim mi bıraksam mi
HoşgeldinnnBenim de aynen öyle oldu birden koyulasti o akşam gece geç geldik eve yorgunduk ilk kez bu ay yapıyorum ben yarına koyulasir derken tekrar silik çıkınca tüh dedim kaçırdık ama çalışma yaptık yine de ne olur ne olmaz
Amin canim.. gogsunde eger biyere degdiginde agri dolgunluk damarlarin belirmesi warsa suphelisin..gebelik testi yada ovu yaptinmi 2 gun kalmis ins. Adet olmazsin..Kızlar merhba bende diğer topikten geldim bat son 1 veya 2 gün bakalm hamilelik belirtim yok sayılır göğüs hassasiyeti dısında sanrm olmadı bu aybu arada yaşm da 26 inşallah yeni topik hepimize hayırlı olur istediği bebişleri getirir :)
Benim de aynen öyle oldu birden koyulasti o akşam gece geç geldik eve yorgunduk ilk kez bu ay yapıyorum ben yarına koyulasir derken tekrar silik çıkınca tüh dedim kaçırdık ama çalışma yaptık yine de ne olur ne olmaz
Buarada yaslar kac hatunlar benim 25
Kızlar ya benim ellerimle ayaklarım iki gündür yaNiyo koyucak soğuk yer arıyorum geceleri bilhassaaböyle olan var mi aramızda yaaa ???
Benim de tam tersi buz gibi 2 kat corap giyiyorum ew sicacik benim el ve ayaklar buzzzKızlar ya benim ellerimle ayaklarım iki gündür yaNiyo koyucak soğuk yer arıyorum geceleri bilhassaaböyle olan var mi aramızda yaaa ???
Aynen benim de 1 haftadır ayaklarım buz gibi, normalde yalın ayak gezerim kış günü evde ama bu sefer farklı
Benim de tam tersi buz gibi 2 kat corap giyiyorum ew sicacik benim el ve ayaklar buzzzben de anlam veremedim ama hicbiseye yormuyorum artik
HoşbuldumTabi ki canım Hoşgeldinbat ne zaman senin ayin kaçında ?