Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ayy çok sevindim canım yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım

10 gün çok erken canım yaa. belki yerleşme kanaması dediklerindendir. Eğer devamı gelmezse 2 gün sonra idrar testi yap
Kızlar ben adet olmuşum ya kan verdim negatif çıktı enfeksiyon ilaçları falan kullanmıştım bu ay belki de ondan oldu acildeki hemşire de sinirlerimi bozdu normal bişeymiş 10 gün erken olması neymiş 5 gün geç olunca normal de 10 gün erken olunca neden normal olmasın diyo

İlaçlar yapmış demek ki, canın sağolsun. Şimdi takip et bakalım yumurtlama gününü

Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım

Ya canım ama daha çift çizgiyi göremedim yada kaçırdım Yarin 18.gun olucak devam ediyorum testlere bakalım ilişkide bigun bos bigun dolu geciyo :) Hayırlısı bakalım . Sen naptin canım
Belki bu akşam çatladı canım yaa inşAllahta öyle olmuştur canım bende hafta sonundan beri bi gün boş bi gün dolu bakalım artık kısmet hayırlısı artık

anladım canım o doktoru duymamıştım inşallah sonuçlarınız iyi çıkar

Canım çok sevındım. Gözün Aydın. Yarın doktora gıttıkten sonra haberlerını beklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…