• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Evet cnm koyuluk bence devam eder çünkü 8 gün kala koyu ise böyle devam eder eğer yoksa silik yada hiç çıkmaz çünkü lh hormonu gebelikde artiyorr:))
Bak sana da göndereyim canım. İlki yumurtlama olduğu 15. gündü. Ertesi günden sonra gölge gibi oldu. Bugün de 21.gün olan resim.

Eklentiler

• photo.php.jpg
    photo.php.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 11139770_10153197532309719_230940728_n.jpg
    11139770_10153197532309719_230940728_n.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 101
Aynı benim durum canim hemde tarihleri bile uyuyor :)
Benimde hemen adetin ertesi gunu basladi ve deferlindi
Yarım kaldı elim yanlışlıkla yazı paylaşıldı.
Değerlendirdim dün gece ve bu gece de calışma olacak inşallah.
Benim de erken olmazdı bu ay incir kuru yapmıştım adetin 2. Gününde başladım 4 gün yaptım ona yoruyorum erken yumurtlama olmasını.
Hadi hayırlısı bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün...

nıye gunduz yapmadın... ya kacırdıysan. benım 17. gun oglen pıktı :KK57: illa oyle olcak dıye bısey yokta yaklasınca sabah aksam yapıyorduk yaa . hanı nasıl takıp bu arkadas :KK11:

Yaa iste ben gecen ay oglen yakaladım çift çizgiyi ama bugun hastane problemimiz vardı eve daha yeni gelebildim :( işede gitmedim o yüzden yapamadım yani simdi Yaptım yeni daha resmini çekip atarım

biz kurtköydekine gidiyoruz bana da içerden biri söyledi danışmadan indirim kartı istiyorsun sen ve ailen indirim alıyorsunuz o kartla. sen nerdekine ve hangi doktora gidiyosun? ben şimdi başka doktora gidiyorum hormon testlerini başka hastanede yaptırdım 250 civarı aldılar bende

Bende Sultanbeyli Ersoy'a gidiyorum canım Suna Ersoy doktorum Çogu tanıdığım bu doktora gidiyor bn ilk gecen ay gittim idrar tahlili falan yaptı alttan muayene etti sorun yok dedi bu ayda olmassa gebelik eşim ıcın test yaptircaz

Back