- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.721
Yakacık kadın doğum hastanesi ücretsiz hemde ☺☺☺Canım yakacikta hangi hastane ben kartalda oturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakacık kadın doğum hastanesi ücretsiz hemde ☺☺☺Canım yakacikta hangi hastane ben kartalda oturuyorum
merakla beklıyorummm gözlerımı belertip
En koyu 15. gün sanki canım. O gün çatlamış olabilir.Kızlar 17.gun ya kaçırdım yada gelmedi gunum
Ayy çok sevindim canım yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımKizlar cok ilginc bse oldu malum bugun sata gore 59 Adete gore gecikmemin 24.gunu enson gecen hafta persembe doktor sag tarafta basit kist goruyorum cok belli olmasada dedi ve sökdürücü yazdi ben ilk basta almadm ama iki gundur kullanmaya basladm buarada peçete de gordugum pazar pazartesi ve sali acik pembeden kahverengiye donen sefafimsi lekelenmem olmustu kist atio dediler velhasil kelam hic umudum yoktu ama yine de idrar testi yaptim bugun ikinci cizgi bayagi belirdi hemen ozele gttim ogle arasi ve kan verdim simdi aradilar hcg 93 cikmissss yarin izin alip dr a gdecegim ay elim ayagim titrio suan
En koyu 15. gün sanki canım. O gün çatlamış olabilir.
Bence gayet iyi çalışma şekliEğer 15 nde olduysa Ogün ilişki oldu dun yani 16.gun olmadı bugun olcak tekrardan ondan oncede 13.gunde oldu ilişki ay cok Karışık oldu bu ya
10-13-15-17 ilişki günleri canım
Kızlar ben adet olmuşum ya kan verdim negatif çıktı enfeksiyon ilaçları falan kullanmıştım bu ay belki de ondan oldu acildeki hemşire de sinirlerimi bozdu normal bişeymiş 10 gün erken olması neymiş 5 gün geç olunca normal de 10 gün erken olunca neden normal olmasın diyo10 gün çok erken canım yaa. belki yerleşme kanaması dediklerindendir. Eğer devamı gelmezse 2 gün sonra idrar testi yap
İlaçlar yapmış demek ki, canın sağolsun. Şimdi takip et bakalım yumurtlama gününüKızlar ben adet olmuşum ya kan verdim negatif çıktı enfeksiyon ilaçları falan kullanmıştım bu ay belki de ondan oldu acildeki hemşire de sinirlerimi bozdu normal bişeymiş 10 gün erken olması neymiş 5 gün geç olunca normal de 10 gün erken olunca neden normal olmasın diyo
Ben gelmedide israr ediyorum ) bakalimmKızlar 17.gun ya kaçırdım yada gelmedi gunum
Ben gelmedide israr ediyorum ) bakalimm
Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canımHadi bakalım inşallah olur cnm çift çizgiyi görünce ve ertesi gün ilişki olursa daha ii olur hamile kalır san zaten adete 4 5 gün kala ovulasyon testi koyulasiyoo bi nevi gebeliği de gosteriyo denemiş biri olarak söylüyorum :))
Hadi inşAllah canım değerlendir bu günleriBenim sağ tarafım Sancı vuruyo bnm yumurtlama oluyo galba
Ya canım ama daha çift çizgiyi göremedim yada kaçırdım Yarin 18.gun olucak devam ediyorum testlere bakalım ilişkide bigun bos bigun dolu geciyo :) Hayırlısı bakalım . Sen naptin canımHadi inşAllah canım değerlendir bu günleri
Belki bu akşam çatladı canım yaa inşAllahta öyle olmuştur canım bende hafta sonundan beri bi gün boş bi gün dolu bakalım artık kısmet hayırlısı artıkYa canım ama daha çift çizgiyi göremedim yada kaçırdım Yarin 18.gun olucak devam ediyorum testlere bakalım ilişkide bigun bos bigun dolu geciyo :) Hayırlısı bakalım . Sen naptin canım
anladım canım o doktoru duymamıştım inşallah sonuçlarınız iyi çıkarBende Sultanbeyli Ersoy'a gidiyorum canım Suna Ersoy doktorum Çogu tanıdığım bu doktora gidiyor bn ilk gecen ay gittim idrar tahlili falan yaptı alttan muayene etti sorun yok dedi bu ayda olmassa gebelik eşim ıcın test yaptircaz
Canım çok sevındım. Gözün Aydın. Yarın doktora gıttıkten sonra haberlerını beklıyorum.Kizlar cok ilginc bse oldu malum bugun sata gore 59 Adete gore gecikmemin 24.gunu enson gecen hafta persembe doktor sag tarafta basit kist goruyorum cok belli olmasada dedi ve sökdürücü yazdi ben ilk basta almadm ama iki gundur kullanmaya basladm buarada peçete de gordugum pazar pazartesi ve sali acik pembeden kahverengiye donen sefafimsi lekelenmem olmustu kist atio dediler velhasil kelam hic umudum yoktu ama yine de idrar testi yaptim bugun ikinci cizgi bayagi belirdi hemen ozele gttim ogle arasi ve kan verdim simdi aradilar hcg 93 cikmissss yarin izin alip dr a gdecegim ay elim ayagim titrio suan
Saol cnm:)Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım
Canım saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın bişey sorucam bata 6 gün kala öğrendm demişsn ya yumurtlamadan yani pozitif gördkten kaç gün sonraydı tam olarak idrar da öğrendiğin gün yaniben az kaç gün geçmeli üstnden onu merak edıorm daSaol cnm:)