- 3 Mart 2015
- 408
- 159
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın bişey sorucam bata 6 gün kala öğrendm demişsn ya yumurtlamadan yani pozitif gördkten kaç gün sonraydı tam olarak idrar da öğrendiğin gün yaniben az kaç gün geçmeli üstnden onu merak edıorm da
Gunaydin cnm ;-)Günaydın kızlaarrr
Gunaydınlar efenımm :)Günaydın kızlaarrr
ne oldu senın kalın T lerGunaydin cnm ;-)
Yumurtlama ağrısı mı canım ? Benim bu ay ki yumurtlamamda 2 gün sürdü o ağrı. Bacağım çekiyordu resmen.günaydın kızlarrrrrrrrrr
ya benım sabaha karsı hani adet olmadan önce agrı oolur oyle agrım oldu bacaklarıma falan vurdu agrı neden oldu ki acaba
Yumurtlama ağrısı mı canım ? Benim bu ay ki yumurtlamamda 2 gün sürdü o ağrı. Bacağım çekiyordu resmen.
napcaksın cıft cızgıyı zaten calısıyorsun yaay canım anlamadım kı ya cıft cızgıyı gormedım henuz bılıyosun yada kacırdım bugun yapcam bakalım oglen
napcaksın cıft cızgıyı zaten calısıyorsun ya
dogru yaa takıntı testler işte yaaaa valla uykusuzluktan ölüyorum gece calıısp sabah dus alıp sonra işe gelmek gözlerim kpanıyo
öyle valla. ben de hasta gıbıyım. umıdım yok ama yıne de ılac alamıyorum ole dolanıyorum
Günaydın kızçeler birazdan doktor kontrolüm var yumurtalara bakıcak bakalım çatlamışmı çatlamamışmı ayy inşAllah çatlamıştır yaa
Teşekkür ederm canm13.cu gün cnmm
valla ben 4 gundur boleyım grıp gıbı degıl. bogazlarımda var bısey. sısmıstı o gıttı .ama oksuruk var gıcık yapıyor. ıcım acıyo artık oksurmekteneyvah sende mi yakalanıyosun gribe dikkat et kuzum sıcak seyler iç bol bol
İnşallah çatlamıştır canım, güzel haberlerle gelGünaydın kızçeler birazdan doktor kontrolüm var yumurtalara bakıcak bakalım çatlamışmı çatlamamışmı ayy inşAllah çatlamıştır yaa
Geçmiş olsun edoş, aman dikkat et kendine. Bugünmüydü senin bat günün ?valla ben 4 gundur boleyım grıp gıbı degıl. bogazlarımda var bısey. sısmıstı o gıttı .ama oksuruk var gıcık yapıyor. ıcım acıyo artık oksurmekten
benim Bat karışık. aslında bugun 29. gunum :) adet günüm. ama yumurtam geç çatladı. yumurtlamadan sonra 11. gunum. ona göre 3 gun var bende cozemedım. ama ben 3 gun var dıye hesap edıyorum.İnşallah çatlamıştır canım, güzel haberlerle gel
Geçmiş olsun edoş, aman dikkat et kendine. Bugünmüydü senin bat günün ?
Yarın da olmazsan yapsana canım gebelik testibenim Bat karışık. aslında bugun 29. gunum :) adet günüm. ama yumurtam geç çatladı. yumurtlamadan sonra 11. gunum. ona göre 3 gun var bende cozemedım. ama ben 3 gun var dıye hesap edıyorum.
Yarın da olmazsan yapsana canım gebelik testi