• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bak dun yaptım 3 çizgi çıktı :KK70: :KK70: Biri C nin sağında biri solunda.
şaka bir yana yok yani :) dalga gecıyorum dunden beri de. :rolleyes:
ya sıvılcelerım cıktı. onlarında resmını cekerdım ama cok cırkın cıkıyorum toplamda 4 adet :mad:

edaaa 3üz geliyo :D yaa çizgi çıkmış yaaaa niye böyle cıkmıs tekrarlasaana testı durduk yere cızgı cıkmaz kı aamaa

edaaa 3üz geliyo :KK70: yaa çizgi çıkmış yaaaa niye böyle cıkmıs tekrarlasaana testı durduk yere cızgı cıkmaz kı aamaa
ya o çizgi değil çi$ :D herkes dıyor ya sonradan cıktı. bende merak ettım sonradan cıkıyor mu dıye :))))
yapıp cantama atmıstım kafası carpmıs testın bence. karısmıs :KK45: demekkı bekleyınce bole ılgınclıkler olabılıyor. hem ordamı cıkar cıksa. t nere çizgi nereee :KK55:

ya o çizgi değil çi$ :KK70: herkes dıyor ya sonradan cıktı. bende merak ettım sonradan cıkıyor mu dıye :))))
yapıp cantama atmıstım kafası carpmıs testın bence. karısmıs :KK45: demekkı bekleyınce bole ılgınclıkler olabılıyor. hem ordamı cıkar cıksa. t nere çizgi nereee :KK55:

ya bak heycan yaptım bennn :KK49: yapsana bı test daha ya bence var bıseyler yoksa cızgı hıc cıkmaz pembe gıbı bıde

bak dun yaptım 3 çizgi çıktı :KK70: :KK70: Biri C nin sağında biri solunda.
şaka bir yana yok yani :) dalga gecıyorum dunden beri de. :rolleyes:
ya sıvılcelerım cıktı. onlarında resmını cekerdım ama cok cırkın cıkıyorum toplamda 4 adet :mad:
Bence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerim ;)

ya bak heycan yaptım bennn :KK49: yapsana bı test daha ya bence var bıseyler yoksa cızgı hıc cıkmaz pembe gıbı bıde
cızgı degıl o . bak ıcını actım bırı dedı de :) o bulanıklıgın bıttıgı yer. pembemsı kalmıs. nıye ole bılmıyorum. test almadım yanıma zaten. :(
sıvılcemler cıktı adet olcam ben maalesef. yıne hıcbırsey hıssetmıyorum cok ısterdım ama :KK61:

Bence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerim :KK66:
yarına kadar olmazsam yaparım . evde 2 adet var :) o kadar umutsuzum ki. dr randevularını bıle ayarladım :)) esıme kendıme. agrım olmaz ama ben sıvılce faktorunu unutmusum. her ay cıkar bende. kaslarım arası domdom kursunu :KK75:
sızınde aklınız kalmasın bak ıcı acılmıs hali :)

Eklentiler

• 20150408_224037.jpg
    20150408_224037.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 71
  • 20150408_224037.jpg
    20150408_224037.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 71
yarına kadar olmazsam yaparım . evde 2 adet var :) o kadar umutsuzum ki. dr randevularını bıle ayarladım :)) esıme kendıme. agrım olmaz ama ben sıvılce faktorunu unutmusum. her ay cıkar bende. kaslarım arası domdom kursunu :KK75:
sızınde aklınız kalmasın bak ıcı acılmıs hali :)
Baya çizgi bunlar yaaa =) Hadi o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim 2 aydır deli gibi göğüslerim ağırıyordu 10 gün öncesinden. Bu sefer tık yok memişlerde :KK70: Ama akıntım fazlalaştı bir koyu kıvamlı geliyor bir de su gibi.

Baya çizgi bunlar yaaa =) Hadi o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim 2 aydır deli gibi göğüslerim ağırıyordu 10 gün öncesinden. Bu sefer tık yok memişlerde :KK70: Ama akıntım fazlalaştı bir koyu kıvamlı geliyor bir de su gibi.
cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum :KK42:

cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum :KK42:
Ay niye ağlıyon deli kız :KK74: Olacağı varsa olur zaten, hiç sıkmayalım canımızı. Hele ki sen daha yolun başındasın dur bakalım.
Bak duygusallıkta hamilelik belirtisi ;)

oyyy canım dur aglama :KK43: yarında dene bakalımm ne cıkıcakkk üzmek yok kendimizi lüften
Ay niye ağlıyon deli kız :KK74: Olacağı varsa olur zaten, hiç sıkmayalım canımızı. Hele ki sen daha yolun başındasın dur bakalım.
Bak duygusallıkta hamilelik belirtisi :KK66:
tamam kandırdınız beni :D bendekiler delilik belirtisi.
yaa herkes gıbı ıstıyorum cok cok bende amaaa. hıcbısey hıssetmedıgım ıcın 2 aydır umıtlenmıyorum bıle. maşallah dipçik gibiyim :) agrım sızım yok ( not : her zamankı gıbı )

tamam kandırdınız beni :KK70: bendekiler delilik belirtisi.
yaa herkes gıbı ıstıyorum cok cok bende amaaa. hıcbısey hıssetmedıgım ıcın 2 aydır umıtlenmıyorum bıle. maşallah dipçik gibiyim :) agrım sızım yok ( not : her zamankı gıbı )
:KK70::KK70:
Sen sağlıklı ol yeter ki ;) Herkeste belirti olacak diye birşey yok ki canım benim

Back