- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.701
Evet cnm koyuluk bence devam eder çünkü 8 gün kala koyu ise böyle devam eder eğer yoksa silik yada hiç çıkmaz çünkü lh hormonu gebelikde artiyorr:))İnşallah artar canım, takip edeceğim bakalım. Evde 2 tane erken, 2 tane de normal gebelik testi var. 4 gün sonra felan yaparım diyorum.
Bak sana da göndereyim canım. İlki yumurtlama olduğu 15. gündü. Ertesi günden sonra gölge gibi oldu. Bugün de 21.gün olan resim.Evet cnm koyuluk bence devam eder çünkü 8 gün kala koyu ise böyle devam eder eğer yoksa silik yada hiç çıkmaz çünkü lh hormonu gebelikde artiyorr:))
Bak sana da göndereyim canım. İlki yumurtlama olduğu 15. gündü. Ertesi günden sonra gölge gibi oldu. Bugün de 21.gün olan resim.
Seninki süper, ikisi de aynı koyuluktaymış. Umarım benim de böyle olur tatlımEet koyulaşıo cnm yarın yap merak ettim bak benim bata 6 gun kala ov testim
Olur olur yarın daha koyu olur öbür gün de:) yarın yapınca yaz cnm merak ediyorum bende.Seninki süper, ikisi de aynı koyuluktaymış. Umarım benim de böyle olur tatlım
Tamam canım burada paylaşırımOlur olur yarın daha koyu olur öbür gün de:) yarın yapınca yaz cnm merak ediyorum bende.
Ovulasyon testi yapiomusun cnm
prenses cok gecmeden benım yolumdan vazgecbak arayı ac bıraz cıft cızgıye kadar. hadı bısmıllahhhh =))
Yapıyorum canım bak boyle bugun 17.gun daha yapmadım test eve gidince yapcam canım
Öyle diyosunCanım ya senle yada senlehep destek tam destek
nıye gunduz yapmadın... ya kacırdıysan. benım 17. gun oglen pıktıYapıyorum canım bak boyle bugun 17.gun daha yapmadım test eve gidince yapcam canım
Aynı benim durum canim hemde tarihleri bile uyuyor :)Kızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
Yok cnm bitane daha yap yine aynı çıkıosa deildir heralde bata kaç gün var
Yarım kaldı elim yanlışlıkla yazı paylaşıldı.Aynı benim durum canim hemde tarihleri bile uyuyor :)
Benimde hemen adetin ertesi gunu basladi ve deferlindi
bıldım senı. tuhaf testlere sahıp kıvırcık :)naptın bugun de mı ole
merakla beklıyorummm gözlerımı belertip8 de yapiicam tekrar yine ayni cikarsa yarin eczaciya goturcem aLin boSuk teSTiniSi diyeee =-O
merakla beklıyorummm gözlerımı belertip
Cok tatlLisin cnm yaa hayirLisi bakaLim
nıye gunduz yapmadın... ya kacırdıysan. benım 17. gun oglen pıktıilla oyle olcak dıye bısey yokta yaklasınca sabah aksam yapıyorduk yaa . hanı nasıl takıp bu arkadas
biz kurtköydekine gidiyoruz bana da içerden biri söyledi danışmadan indirim kartı istiyorsun sen ve ailen indirim alıyorsunuz o kartla. sen nerdekine ve hangi doktora gidiyosun? ben şimdi başka doktora gidiyorum hormon testlerini başka hastanede yaptırdım 250 civarı aldılar bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?