• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına alamayin nasip etsin inşallah :) benimde bugun Yarin yumurtlama gunum iki gunde bi ilişki yapıyoruz dun bos gecti bugun dolu gecicek nasıl taktik uygulicazzzz bilmiyorum hic valla 2.ayimiz bizimde eda gibi
prenses cok gecmeden benım yolumdan vazgec :D bak arayı ac bıraz cıft cızgıye kadar. hadı bısmıllahhhh =))

Bazi bayanlarda iki defa yumurtlama oldugunu duymustum bende biri adet bitmiyle olusuyomus biride adet dongusunun ortasinda o yuzden bende adet bitiminde sansimi denedim bu ay bakalim bendede tutuucakmiii o_O

Hadi bakalım inşallah olur cnm çift çizgiyi görünce ve ertesi gün ilişki olursa daha ii olur hamile kalır san zaten adete 4 5 gün kala ovulasyon testi koyulasiyoo bi nevi gebeliği de gosteriyo denemiş biri olarak söylüyorum :))

bizimde ikinci ayımız ve çok düzenli çalışamadık ama geçen ay iki günde bir çalışmaya çalıştık :) yani ovulasyona kadar biraz dinlenmekmi lazım diyorsun canım
bende 2 gunde 1 calıstım. ilk ay 1,5 gunde 1 :D :D arkadasımız ole dıyor.
ben bu ay daha adet olmadımda bugun yarın beklıyorum. bu ay ole deneyelım bari dedim

Hadi bakalım inşallah olur cnm çift çizgiyi görünce ve ertesi gün ilişki olursa daha ii olur hamile kalır san zaten adete 4 5 gün kala ovulasyon testi koyulasiyoo bi nevi gebeliği de gosteriyo denemiş biri olarak söylüyorum :))

Cnm 4-5 gun kala degil simdi yaptigim testlerde cift cizgi var ki :-) test bozuk degilse tabi :-P

Cnm senin testindede c net t silik o_O benimde t koyu c normaldi yarin testi aldigim eczaciya goturcem bakalim ne diicek bozuksa yenisini aLayiim onlarda ayni devam ediicek mi bakalim o_O
Canım benim yumurtlama günümde 15. gün T daha koyuydu C den. Daha sonra çatlayınca hep silikti. Ov. testleri adete yakın tekrar koyulaşırsa gebelik ihtimali olabilirmiş diyorlar. Ben ondan dolayı yapıyorum.

Ben de bunu merak ediyordum işte =) Benim 8 gün var bata. Tekrar 2. çizgide koyulaşma başladı.

:KK66: anladım canım ama sen daha adet olmadın bile belkide olmayacaksın :))
öle de umıdım yok canım ;) benım hep sıvılcem cıkar adet oncesı. ve cıktı. ee hamılelıge daır de bı belırtım yok. o yuzden bır an evvel olup. dra gıtmek ıstıyorum testlerımı yaptırmaya

Oo super cnm bi kaç gün daha yap devam edio sa koyuluk hemen bi gebelik testi al şu 3 4 liraliklardann :))) ınsş hamissindirr
İnşallah artar canım, takip edeceğim bakalım. Evde 2 tane erken, 2 tane de normal gebelik testi var. 4 gün sonra felan yaparım diyorum. :KK75:

Back