- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.681
prenses cok gecmeden benım yolumdan vazgecCanım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucağına alamayin nasip etsin inşallah :) benimde bugun Yarin yumurtlama gunum iki gunde bi ilişki yapıyoruz dun bos gecti bugun dolu gecicek nasıl taktik uygulicazzzz bilmiyorum hic valla 2.ayimiz bizimde eda gibi
maşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısıda bizlerin başına olsun inşallah
Bazi bayanlarda iki defa yumurtlama oldugunu duymustum bende biri adet bitmiyle olusuyomus biride adet dongusunun ortasinda o yuzden bende adet bitiminde sansimi denedim bu ay bakalim bendede tutuucakmiiiOvulasyon testi yapiomusun cnm
Bazi bayanlarda iki defa yumurtlama oldugunu duymustum bende biri adet bitmiyle olusuyomus biride adet dongusunun ortasinda o yuzden bende adet bitiminde sansimi denedim bu ay bakalim bendede tutuucakmiii
bizimde ikinci ayımız ve çok düzenli çalışamadık ama geçen ay iki günde bir çalışmaya çalıştık :) yani ovulasyona kadar biraz dinlenmekmi lazım diyorsun canımprenses cok gecmeden benım yolumdan vazgecbak arayı ac bıraz cıft cızgıye kadar. hadı bısmıllahhhh =))
İnşallah cnmmm RABBİM isteyen herkese nasip etsin insallahhh
Cnm bu arada senide tebrik ederim Rabbim saglikla hayirli bi hamilelik ve dogumla bebekini kucagina aLmani nasip etsin seninLe birlikte Rabbim dileyen herkesede nasip etsin
bende 2 gunde 1 calıstım. ilk ay 1,5 gunde 1bizimde ikinci ayımız ve çok düzenli çalışamadık ama geçen ay iki günde bir çalışmaya çalıştık :) yani ovulasyona kadar biraz dinlenmekmi lazım diyorsun canım
Hadi bakalım inşallah olur cnm çift çizgiyi görünce ve ertesi gün ilişki olursa daha ii olur hamile kalır san zaten adete 4 5 gün kala ovulasyon testi koyulasiyoo bi nevi gebeliği de gosteriyo denemiş biri olarak söylüyorum :))
inS. CnmAmin cnm çok saol en kisa zamanda seninde haberini alırız ins:)
Yok cnm bitane daha yap yine aynı çıkıosa deildir heralde bata kaç gün varCnm 4-5 gun kala degil simdi yaptigim testlerde cift cizgi var kitest bozuk degilse tabi
bıldım senı. tuhaf testlere sahıp kıvırcık :)Cnm 4-5 gun kala degil simdi yaptigim testlerde cift cizgi var kitest bozuk degilse tabi
Canım benim yumurtlama günümde 15. gün T daha koyuydu C den. Daha sonra çatlayınca hep silikti. Ov. testleri adete yakın tekrar koyulaşırsa gebelik ihtimali olabilirmiş diyorlar. Ben ondan dolayı yapıyorum.Cnm senin testindede c net t silikbenimde t koyu c normaldi yarin testi aldigim eczaciya goturcem bakalim ne diicek bozuksa yenisini aLayiim onlarda ayni devam ediicek mi bakalim
Oooo baya erken öğrenmişsin canım maşallahBata 6 kala önce idrar testinde sonra kan da öğrendim çok saol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inss
Evet cnm:)Oooo baya erken öğrenmişsin canım maşallah
bende 2 gunde 1 calıstım. ilk ay 1,5 gunde 1arkadasımız ole dıyor.
ben bu ay daha adet olmadımda bugun yarın beklıyorum. bu ay ole deneyelım bari dedim
Ben de bunu merak ediyordum işte =) Benim 8 gün var bata. Tekrar 2. çizgide koyulaşma başladı.Hadi bakalım inşallah olur cnm çift çizgiyi görünce ve ertesi gün ilişki olursa daha ii olur hamile kalır san zaten adete 4 5 gün kala ovulasyon testi koyulasiyoo bi nevi gebeliği de gosteriyo denemiş biri olarak söylüyorum :))
öle de umıdım yok canımanladım canım ama sen daha adet olmadın bile belkide olmayacaksın :))
Ben de bunu merak ediyordum işte =) Benim 8 gün var bata. Tekrar 2. çizgide koyulaşma başladı.
İnşallah artar canım, takip edeceğim bakalım. Evde 2 tane erken, 2 tane de normal gebelik testi var. 4 gün sonra felan yaparım diyorum.Oo super cnm bi kaç gün daha yap devam edio sa koyuluk hemen bi gebelik testi al şu 3 4 liraliklardann :))) ınsş hamissindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?