- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Sifasecer01
Allah razı olsun sana da esma çekeriz inşallah gebeliğin devamı içinaminnnn furkan sureai okuyacagim sanada❤ dualarimdasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun sana da esma çekeriz inşallah gebeliğin devamı içinaminnnn furkan sureai okuyacagim sanada❤ dualarimdasin
Canım benim de 4 günüm kaldı bekliyorum. Bugün ovülasyon testi yapmadım. Regl günümü bekleyeceğim. Dayanamazsam erken gebelik testi alıp yapıcam. Hayırlısı olur inşallah isteyen herkes içinMerhaba kızlar benim de konuyu açan arkadaşımla aynı bir durumum var şimdi ovülasyon testi yaptım adetime tam 4 gün kaldı bel ağrısı kasık agrısı meme hassasiyeti beyaz bir akıntım var daha önce 3 gebelik geçirdim maalesef hepsini kaybettim bu ay ovülasyonla deneme yaptım fakat şimdi hamilelik testim yok diye ovülasyon testine bi bakayım dedim yumurtlama döneminde değilim ona eminim sizce umudum var mı Eki Görüntüle 2642759
Ben ovülasyon testiyle öğrendim aslında bilmiyordum ama üst üste 5 gün net çift çizgi çıkınca buraya yazıp sormuştım arkadaşlar hamilelikte böyle bir durum olabileceğini söyleyimce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktıSlm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum
CAnıö trstini atar mısın bakalımSlm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum
Merhaba test yaptınız mı acabaBenim testi de aynı bu şekilde. 4 günüm kaldı bekliyorum artık inşallah hamişizdir hayırlısı
Yaaaaaa ne gğzel bende kızlar bugün yaştım negatif ama yunurtlamanın dha 11.günüevet canom dun ogrrndim ama kan vermrdim daha
cok erken sabirsiz senii bi arkadasim var benim kanser hastasi idi aldigi tedavi ileyumurtaliklari zarar gordu ve。menepoz baslangici vardi ama hayat dolu biri yumurtalari laboratuarda dondurmustu。 simdi o yumurtalara dahi gerek kalmadan dogal yolla hamile oglu olcak ornek verdim cunku vakti gelince allah hepimize veriyo bizimde olur yani sabrret ve aklina takmama calisYaaaaaa ne gğzel bende kızlar bugün yaştım negatif ama yunurtlamanın dha 11.günü
Evet çok sabırsızım yacok erken sabirsiz senii bi arkadasim var benim kanser hastasi idi aldigi tedavi ileyumurtaliklari zarar gordu ve。menepoz baslangici vardi ama hayat dolu biri yumurtalari laboratuarda dondurmustu。 simdi o yumurtalara dahi gerek kalmadan dogal yolla hamile oglu olcak ornek verdim cunku vakti gelince allah hepimize veriyo bizimde olur yani sabrret ve aklina takmama calis
Hayır canım test yapmadım henüz. 2 gün kaldı reglime. Sabretmeyi tercih ettim reglim geçikirse öyle test yapayım dedimMerhaba test yaptınız mı acaba
Bende gecen ay birgun regl oldum kanamam fazla degdi bu ay da sadece cok cok az kahverengi leke geldi adetimde iki gun gecikti hamilelik testi olmadigindan ovulasyon yaptim ama ikinci cizgi cok silik cikti umitsizim acaba bende de yanilmis midir4 gun once ovulasyon yaptum silikti umudum kalmadi。bugun gebelik yaptim pozitifti bende tutmadi bu durum
umarim。。。bende yanildi valla silik gebelik testi。gibi cikmisti sasirdim yanlis testmi yaptim diye kontrol ettimBende gecen ay birgun regl oldum kanamam fazla degdi bu ay da sadece cok cok az kahverengi leke geldi adetimde iki gun gecikti hamilelik testi olmadigindan ovulasyon yaptim ama ikinci cizgi cok silik cikti umitsizim acaba bende de yanilmis midir
Ay insallah benim de oyle olur o kadar cok istiyorum ki . Burda okuduklarimda hamileler hep ovulasyonla ogrenmis benim de silik cikinci yok galiba demistim simdi yine umitlendim. Ama belirtim de yok gogus agrisi filanumarim。。。bende yanildi valla silik gebelik testi。gibi cikmisti sasirdim yanlis testmi yaptim diye kontrol ettim
bende burda bakinca moralim bozuldu yumurtlamanin uzerinden 16 gun gectiktrn sonra gebelik yaptim。 ovulasyon oyle cikinca amandedim yine。negatif gormek istemiyorum regl gelmeyince artik lh ayri hcg ayri imis anladim。 umarim sizide yaniltirAy insallah benim de oyle olur o kadar cok istiyorum ki . Burda okuduklarimda hamileler hep ovulasyonla ogrenmis benim de silik cikinci yok galiba demistim simdi yine umitlendim. Ama belirtim de yok gogus agrisi filan
Umarim yaniltir peki sizin belirtileriniz nelerdibende burda bakinca moralim bozuldu yumurtlamanin uzerinden 16 gun gectiktrn sonra gebelik yaptim。 ovulasyon oyle cikinca amandedim yine。negatif gormek istemiyorum regl gelmeyince artik lh ayri hcg ayri imis anladim。 umarim sizide yaniltir
Canım pikten kaç gün sonra test ile öğrendinevet canom dun ogrrndim ama kan vermrdim daha
16 ama ben bekledim hayal kirikligi yasamayim diye。 16。 gun baktim regl yok oyle yaptim yoksa erkenden ogrenebilirdimCanım pikten kaç gün sonra test ile öğrendin
Siz gebelik testinden kaç gün önce yaptnz yani yumurtlamdan kaç gün sonra adetten kaç gün önce ve belirtiler varmıydı koyuluk nasıl çıktı diğer günler pvü testi demednz mievet canom dun ogrrndim ama kan vermrdim daha