• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler

Merhaba kızlar benim de konuyu açan arkadaşımla aynı bir durumum var şimdi ovülasyon testi yaptım adetime tam 4 gün kaldı bel ağrısı kasık agrısı meme hassasiyeti beyaz bir akıntım var daha önce 3 gebelik geçirdim maalesef hepsini kaybettim bu ay ovülasyonla deneme yaptım fakat şimdi hamilelik testim yok diye ovülasyon testine bi bakayım dedim yumurtlama döneminde değilim ona eminim sizce umudum var mı :oops: 4369DC6A-324A-4ECA-9826-339DE4A66AAD.jpeg

Merhaba kızlar benim de konuyu açan arkadaşımla aynı bir durumum var şimdi ovülasyon testi yaptım adetime tam 4 gün kaldı bel ağrısı kasık agrısı meme hassasiyeti beyaz bir akıntım var daha önce 3 gebelik geçirdim maalesef hepsini kaybettim bu ay ovülasyonla deneme yaptım fakat şimdi hamilelik testim yok diye ovülasyon testine bi bakayım dedim yumurtlama döneminde değilim ona eminim sizce umudum var mı :oops:Eki Görüntüle 2642759
Canım benim de 4 günüm kaldı bekliyorum. Bugün ovülasyon testi yapmadım. Regl günümü bekleyeceğim. Dayanamazsam erken gebelik testi alıp yapıcam. Hayırlısı olur inşallah 🤲 isteyen herkes için

Slm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum🤗
Ben ovülasyon testiyle öğrendim aslında bilmiyordum ama üst üste 5 gün net çift çizgi çıkınca buraya yazıp sormuştım arkadaşlar hamilelikte böyle bir durum olabileceğini söyleyimce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı

Slm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum🤗
CAnıö trstini atar mısın bakalım

T çizgisi C çizgisinden daha net çıkıyor hatta gebelikte ama üst üste bi kaç gün deneyin sürekli aynı renkte devam ediyosa gebelik testide pozitif çıkıyor

Yaaaaaa ne gğzel bende kızlar bugün yaştım negatif ama yunurtlamanın dha 11.günü 😔😔😔
cok erken sabirsiz senii 😊 bi arkadasim var benim kanser hastasi idi aldigi tedavi ileyumurtaliklari zarar gordu ve。menepoz baslangici vardi ama hayat dolu biri yumurtalari laboratuarda dondurmustu。 simdi o yumurtalara dahi gerek kalmadan dogal yolla hamile oglu olcak ornek verdim cunku vakti gelince allah hepimize veriyo bizimde olur yani sabrret ve aklina takmama calis😘

cok erken sabirsiz senii 😊 bi arkadasim var benim kanser hastasi idi aldigi tedavi ileyumurtaliklari zarar gordu ve。menepoz baslangici vardi ama hayat dolu biri yumurtalari laboratuarda dondurmustu。 simdi o yumurtalara dahi gerek kalmadan dogal yolla hamile oglu olcak ornek verdim cunku vakti gelince allah hepimize veriyo bizimde olur yani sabrret ve aklina takmama calis😘
Evet çok sabırsızım ya 🤣🤣🤣

4 gun once ovulasyon yaptum silikti umudum kalmadi。bugun gebelik yaptim pozitifti bende tutmadi bu durum
Bende gecen ay birgun regl oldum kanamam fazla degdi bu ay da sadece cok cok az kahverengi leke geldi adetimde iki gun gecikti hamilelik testi olmadigindan ovulasyon yaptim ama ikinci cizgi cok silik cikti umitsizim acaba bende de yanilmis midir

Bende gecen ay birgun regl oldum kanamam fazla degdi bu ay da sadece cok cok az kahverengi leke geldi adetimde iki gun gecikti hamilelik testi olmadigindan ovulasyon yaptim ama ikinci cizgi cok silik cikti umitsizim acaba bende de yanilmis midir
umarim。。。bende yanildi valla silik gebelik testi。gibi cikmisti sasirdim yanlis testmi yaptim diye kontrol ettim

umarim。。。bende yanildi valla silik gebelik testi。gibi cikmisti sasirdim yanlis testmi yaptim diye kontrol ettim
Ay insallah benim de oyle olur o kadar cok istiyorum ki . Burda okuduklarimda hamileler hep ovulasyonla ogrenmis benim de silik cikinci yok galiba demistim simdi yine umitlendim. Ama belirtim de yok gogus agrisi filan

Ay insallah benim de oyle olur o kadar cok istiyorum ki . Burda okuduklarimda hamileler hep ovulasyonla ogrenmis benim de silik cikinci yok galiba demistim simdi yine umitlendim. Ama belirtim de yok gogus agrisi filan
bende burda bakinca moralim bozuldu yumurtlamanin uzerinden 16 gun gectiktrn sonra gebelik yaptim。 ovulasyon oyle cikinca amandedim yine。negatif gormek istemiyorum regl gelmeyince artik lh ayri hcg ayri imis anladim。 umarim sizide yaniltir

bende burda bakinca moralim bozuldu yumurtlamanin uzerinden 16 gun gectiktrn sonra gebelik yaptim。 ovulasyon oyle cikinca amandedim yine。negatif gormek istemiyorum regl gelmeyince artik lh ayri hcg ayri imis anladim。 umarim sizide yaniltir
Umarim yaniltir peki sizin belirtileriniz nelerdi

Merhaba ben de ovulasyon testiyle takip yaptim 29 mayista yumurtlama gordm 2 haziranda catladi siliklesmisti testim bugun tekrar cift cizgi cikti acaba hamile miyim bilen biri yardim edebilir mi lutfen

Eklentiler

• 20200610_131102.jpg
    20200610_131102.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 64
Back