Gebe miyim

Teşekkür ederim canım ama tedirginim kimyasaldan korkuyorum
Kuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunu😍😍😍😍😍😍😍

Eklentiler

• 1000182671.jpg
    1000182671.jpg
    178,5 KB · Görüntüleme: 6
Kuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunu😍😍😍😍😍😍😍
Evettt bak burda da göründüğü gibi değerlerimiz güzel lütfen sevincini yaşa bırak tevekkül et rabbim hayırla kolaylıkla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😍😍

Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla

Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Sen boşver onları internete kalsak bazen baş ağrısıyla ilgili araştırma yapınca kanser bile çıkıyoruz 🤭 kadın doğumdan randevu alır gidersen son adet tarihinden hesaplanır doktora gitsen oda son adet tarihinden hesaplayıp 4 hafta der , yumurtlama tarihini sen biliyorsun biz onu baz alarak hesaplıyoruz ama genelde son adet tarihinden diye hesaplıyorlar çünkü ne zaman hamile kaldığını bilmiyorlar bu bir kuraldır son adet tarihinden hesaplıyorlar 😁

X