- 17 Temmuz 2024
- 432
- 200
Yaaaaa hadi gözün aydın olsun kuzummmm çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamd edip sevincini yaşaaa75 çıkmış canım normalmi sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa hadi gözün aydın olsun kuzummmm çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamd edip sevincini yaşaaa75 çıkmış canım normalmi sence
Kuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunuTeşekkür ederim canım ama tedirginim kimyasaldan korkuyorum
Evettt bak burda da göründüğü gibi değerlerimiz güzel lütfen sevincini yaşa bırak tevekkül et rabbim hayırla kolaylıkla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunu
Sen boşver onları internete kalsak bazen baş ağrısıyla ilgili araştırma yapınca kanser bile çıkıyoruz kadın doğumdan randevu alır gidersen son adet tarihinden hesaplanır doktora gitsen oda son adet tarihinden hesaplayıp 4 hafta der , yumurtlama tarihini sen biliyorsun biz onu baz alarak hesaplıyoruz ama genelde son adet tarihinden diye hesaplıyorlar çünkü ne zaman hamile kaldığını bilmiyorlar bu bir kuraldır son adet tarihinden hesaplıyorlarYa ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Kalbini temiz tut bişey olmaz adetin geçti miTeşekkür ederim canım ama tedirginim kimyasaldan korkuyorum
Yok canım günüm bugundu ama olmadımKalbini temiz tut bişey olmaz adetin geçti mi
Hayırlı olsun ben oldum adet şimdiYok canım günüm bugundu ama olmadım
Hayırlısı gülüm varikosel yok artık zamanla olucak insallah rahat olHayırlı olsun ben oldum adet şimdi
İnşallah evet yok hemen bu ay denemeye baslicazHayırlısı gülüm varikosel yok artık zamanla olucak insallah rahat ol
Evet canm 202 çıktıTekrarladın kan testi verdin mi kuzum,inşallah güzel haber verirsin
Oyyy çok şükür hadi gözünüz aydın canım benimEvet canm 202 çıktı
Sağol canım Allah razı olsun rabbim en güzellerini sana nasip etsin inşallahOyyy çok şükür hadi gözünüz aydın canım benim
Aminnn cümlemize inşallah canımmSağol canım Allah razı olsun rabbim en güzellerini sana nasip etsin inşallah
Merhaba gynoseed jeli bir gebenin gunlugundenmi temin ettiniz acaba bu ay bende denemek amaçlı sipariş verdim çoğu kişi kimyasal oldu falan diyor siz bana umut oldunuzVar gibi canım testi tekrarla
İki günde ıkiye katlaması lazım tekrar verdin mi hayırlı olsun bu arada ihmal etme kanı hep ver75 çıkmış canım normal mi
Merhaba gynoseed in kendi web sitesinden sipariş verdim kimyasal cok fazla duymadım yaMerhaba gynoseed jeli bir gebenin gunlugundenmi temin ettiniz acaba bu ay bende denemek amaçlı sipariş verdim çoğu kişi kimyasal oldu falan diyor siz bana umut oldunuz