Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunu
Kuzum senin 2,3 kasım diyordun zaten 2 hafta oldu ve o değer arasındasın , artık kimsalmış şu bu onları bırak dua ve şükürle sevincini doya doya yaşa, bu şekilde düşünerek kendini tedirgin etme 2 yıldır bekliyorsun 9 ayın tadına varamazsın yoksa her ay birşeylere takılırsın bebeğine ve kendine yapma bunu
Evettt bak burda da göründüğü gibi değerlerimiz güzel lütfen sevincini yaşa bırak tevekkül et rabbim hayırla kolaylıkla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Sen boşver onları internete kalsak bazen baş ağrısıyla ilgili araştırma yapınca kanser bile çıkıyoruz kadın doğumdan randevu alır gidersen son adet tarihinden hesaplanır doktora gitsen oda son adet tarihinden hesaplayıp 4 hafta der , yumurtlama tarihini sen biliyorsun biz onu baz alarak hesaplıyoruz ama genelde son adet tarihinden diye hesaplıyorlar çünkü ne zaman hamile kaldığını bilmiyorlar bu bir kuraldır son adet tarihinden hesaplıyorlar