Ovulasyon testi ve kullanımı

Bak ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu öncesinde doktora gittim hazırlık açısından baktılar şükür herşey yolundaydı doktor benden test istedi sonra hpv olabilirsin dendi benden gözüm açık bir şekilde parça aldılar patoloji ye gitti o da pozitif geldi çocuk isterken hpv16 hatası oldumu öğrendim yani bir şeyler olmuyor yada bir şeylere engel çıkıyorsa vakti zamanı vardır bir hayrı vardır ben geç öğrenseydim ilerleseydi rahmimi alırlardı o yüzden vardır bir şeylerin vakti zamanı hayrı
Çok geçmiş olsun nasıl kapmışsınız peki? Eşinize de test yapıldı mı? Yapılmadıysa mutlaka yapılsın. Doktorumda benden geçen ay istemişti çok şükür negatif çıktı ama ihmal etmeyin hemen vücuttan atılan bir şey değil. Tedaviniz sonrasında çocuk düşünün ve aşınızı hemen olun mutlaka

Çok geçmiş olsun nasıl kapmışsınız peki? Eşinize de test yapıldı mı? Yapılmadıysa mutlaka yapılsın. Doktorumda benden geçen ay istemişti çok şükür negatif çıktı ama ihmal etmeyin hemen vücuttan atılan bir şey değil. Tedaviniz sonrasında çocuk düşünün ve aşınızı hemen olun mutlaka
Sağol canım Eşimde olsada olmasada ikimizde iğneye başladık eş olarak daha iyi dedi doktor nasıl olmuş inan bilmiyorum benim bağışıklığım çok düşük yanlış bir WC bile otursam kapatırım ben o kadar kötü bir bünyem var hamile kalabilirsin dedi doktorum ama kalınca direk gözetim yaparlar direk

Sağol canım Eşimde olsada olmasada ikimizde iğneye başladık eş olarak daha iyi dedi doktor nasıl olmuş inan bilmiyorum benim bağışıklığım çok düşük yanlış bir WC bile otursam kapatırım ben o kadar kötü bir bünyem var hamile kalabilirsin dedi doktorum ama kalınca direk gözetim yaparlar direk
Wc den kapmanın ihtimali çok düşükte olsa var tabi. Bir de önemli olan hangi türü olduğu umarım hemen atlatırsınız🙏🏻 ona uygun beslenme ve takviyeler var araştırın inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz.

İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz ikinizin birden iğne olması daha iyi olur tabiki

Wc den kapmanın ihtimali çok düşükte olsa var tabi. Bir de önemli olan hangi türü olduğu umarım hemen atlatırsınız🙏🏻 ona uygun beslenme ve takviyeler var araştırın inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz.
100 tane hpv var ben gidip tabikide en tehlikeli 6 7 taneden birini bulmuşum hpv16 pozitif benim canım

Evet çok saçma bağıyorlar durmadan kadınlar muane olsun iş ilaca paraya geldimi hiç tık yok artık simir testinden önce hpv testi önde geliyormuş
Evet gebelik düşüncesiyle doktora gidince doktorum mutlaka öncelikle o testi yaptır dedi çok şükür negatif çıktı ama çok fazla yaygın aşı mutlaka olunmalı ilerde kesin düşünüyorum doğum sonrası inşallah

X