Kızlaar yardımınıza ihtiyacım var?

Takvim her zaman doğru göstermez çok düzenli adet olsak bile. Ovualsyon testi daha güvenilir. Ama ben ovulasyon testi yaptım bu ay ve pik günlerini de değerlendirdim niye böyle oldu bilmiyorum. Bi problem de yok aslında en son eylülde kontrole gitmiştim.adet düzensizliğim olduğu için kullandım ovulasyonu da.
Dsha adet olmadin bekle bakalim daha

Bence gelmeden hic bir ilac alma
Ya aslında mantıklı olan o ama kaşık ağrıları çok rahatsız ett beni. Geç döllenme oldu desem catlama da hemen oldu. Bi de 24 ye testim pozitifti acaba o mu döllendi desem ona göre bile hesaplandığımda bugün adet olmam gerekirdi. Benim normalde hep gecikir ama yumurtlamaya göre hesaplıyorum.

Ya aslında mantıklı olan o ama kaşık ağrıları çok rahatsız ett beni. Geç döllenme oldu desem catlama da hemen oldu. Bi de 24 ye testim pozitifti acaba o mu döllendi desem ona göre bile hesaplandığımda bugün adet olmam gerekirdi. Benim normalde hep gecikir ama yumurtlamaya göre hesaplıyorum.
Bence yumurtaya gore hesaplama bak ben 6pik oldum 20adet olmam gerek ama ben 23 yada 24de oluyorum

Bence yumurtaya gore hesaplama bak ben 6pik oldum 20adet olmam gerek ama ben 23 yada 24de oluyorum
Ben 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyorum.

Ben 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyoru

Ben 35 37 günde bir oluyorum ortalama ama ona göre hesaplamadım. Bi de yumurtlamadan 14 16 gün sonra adet olunur denir ya hep bu yüzden öyle hesaplıyorum.
Daha vakit var o zaman yarin bi test patlat hep bitlikte sevinelim yumurtlamadan 2gun sonra sende kasik agrisi oldu mu

Daha vakit var o zaman yarin bi test patlat hep bitlikte sevinelim yumurtlamadan 2gun sonra sende kasik agrisi oldu mu
Yumurtlamadan sonraki gün aşırı oldu. Sağ kaşık ve bacak ağrısı hatta ağladığımı hatırlıyorum ağrısından. Sonra bi süre devam edip geçti. Ta ki son bi kaç güne kadar. Hadi insallah vardır hepimizin 😍 yaparsam sonucu yazarım mutlaka ☺️

Yarın bulursam onu alıp denicem. Böyle beklemek de o kadar stresli ki. 😞
Canım bı kaç farklı marka test dene predictor alacaksan bı tane de comford al mesela yanına bazen testler yanlış pozitif gösterebiliyor iki farklı testte de pozitif görürsen aklında daha az soru işareti kalır umarım hamilesindir

Yumurtlamadan sonraki gün aşırı oldu. Sağ kaşık ve bacak ağrısı hatta ağladığımı hatırlıyorum ağrısından. Sonra bi süre devam edip geçti. Ta ki son bi kaç güne kadar. Hadi insallah vardır hepimizin 😍 yaparsam sonucu yazarım mutlaka ☺️
Tmm cnm guzel haberlerini bekliyorum

X