- 3 Ocak 2021
- 2.672
- 854
- 35
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Sizin sonuç ne oldubende böyle diyorum tüm gün inan ki adetime kaldı 8 gün hayırlısıyla sağlıkla tutunur inşallah Rabbim bizi duysun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sonuç ne oldubende böyle diyorum tüm gün inan ki adetime kaldı 8 gün hayırlısıyla sağlıkla tutunur inşallah Rabbim bizi duysun ❤
Sizin sonuç ne oldu
Canım bugün de adet olmazsan yarın idrar testi yap normalde yumurtlama olduysa pikten sonra 14.hün adet olunur senin tam bugün 14.gün bekle bakalım inşallah gebesindirBenim adet döngüm düzenlidir. Bir haftadır çok şiddetli göğüs ağrısı yaşıyorum ve dün adet olucaktım olmadım kan verdim böyle çıktı bugünde regl olmadım ne oluyor anlamadım
Canım ben idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan verdim kanda negatif gösteriyor ama adet sancım normalde 1 hafta önceden başlardı sabahları 10 dk kadar kasılma oluyor geciyor bak bu erken gebelij testimmCanım bugün de adet olmazsan yarın idrar testi yap normalde yumurtlama olduysa pikten sonra 14.hün adet olunur senin tam bugün 14.gün bekle bakalım inşallah gebesindir
Canım bugün de adet olmazsan yarın idrar testi yap normalde yumurtlama olduysa pikten sonra 14.hün adet olunur senin tam bugün 14.gün bekle bakalım inşallah gebesindir
Predoctor gibi bir şeydi yanliş hatırlamıyorsam cumartesi günü yaptım ben testi. Dün kan verdim işte bugunde gecikmemin 2. GünüNezaman yaptın canım birde markası nedir?benimde daha önce bu şekilde cıkopta kanda negatif çıkmıştı yani bu testler bazen yalancı pozitif çıkarabiliyor
Bekle bakalım canım olmazsan test varsa evde bir yapPredoctor gibi bir şeydi yanliş hatırlamıyorsam cumartesi günü yaptım ben testi. Dün kan verdim işte bugunde gecikmemin 2. Günü
Tamam canım çok tesekkür ederim senin durumun nasıl peki ne kadar zor süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBekle bakalım canım olmazsan test varsa evde bir yap
Canım benim karışık gebelik kayıplarım var bakalım daha sağlıklı bir gebelik yaşamadım bende geçen hafta pazartesi yumurtlama görüp değerlendirdim varsa perşembe en erken belli olur diye düşünüyorum daha öncekilerde hep yumurtlamadan 10 gün sonra şişlikte olsa belli olurdu bakalım bugün 7.gün bi belirtim yokTamam canım çok tesekkür ederim senin durumun nasıl peki ne kadar zor süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mutlaka haber ver olur mu canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey Allah'tanCanım benim karışık gebelik kayıplarım var bakalım daha sağlıklı bir gebelik yaşamadım bende geçen hafta pazartesi yumurtlama görüp değerlendirdim varsa perşembe en erken belli olur diye düşünüyorum daha öncekilerde hep yumurtlamadan 10 gün sonra şişlikte olsa belli olurdu bakalım bugün 7.gün bi belirtim yok
Haber ederim sende haber et canım hakkımızda hayırlısıMutlaka haber ver olur mu canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey Allah'tan
Aynen öyle tabi ki olumlu olur olmaz hakkımızda herşeyden önce hayırlısı ve sağlıklı süreçler olması en mühimi gönlümüze göre versin Rabbim ❤Haber ederim sende haber et canım hakkımızda hayırlısı
Son durumunuz ne oldu?Aynen öyle tabi ki olumlu olur olmaz hakkımızda herşeyden önce hayırlısı ve sağlıklı süreçler olması en mühimi gönlümüze göre versin Rabbim ❤
Tutmadı o ay da regl oldum işteSon durumunuz ne oldu?