- 20 Şubat 2019
- 818
- 435
- 32
- Konu Sahibi yenigelintoys
Aynı gün olacağız heraldeCanım benim ben olayım istiyorum zaten negatif çıktı öbür ay takibine geçiyim umarım olmazsın geç döllenme falan olur senin hamile olursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün olacağız heraldeCanım benim ben olayım istiyorum zaten negatif çıktı öbür ay takibine geçiyim umarım olmazsın geç döllenme falan olur senin hamile olursun inşallah
Olsun önümüzdeki aya artık hiççç problem yapma sende güzel bekleyişler tadını çıkar dicem de halimiz kalmıyor artıkDoğru söylüyorsun ama bende adet olacağım kesin hamile değilim
Kaçında canım seninAynı gün olacağız heralde
Aynen öyle canım ya bı an önce olalım önümüze bakalımOlsun önümüzdeki aya artık hiççç problem yapma sende güzel bekleyişler tadını çıkar dicem de halimiz kalmıyor artık
15 in de seninKaçında canım senin
Bak ben bundan 3 aydır korunmuyorum ve 1 buçuk ay öncesi hpv hastası olduğumu öğrendim veAynen öyle canım ya bı an önce olalım önümüze bakalım
14 dk sonra gelmesi lazım 14 oluyor canım15 in de senin
Anladım canım geçen ay tam 15 de oldum onu hesaba alıyorum bendeBak ben bundan 3 aydır korunmuyorum ve 1 buçuk ay öncesi hpv hastası olduğumu öğrendim ve
14 dk sonra gelmesi lazım 14 oluyor canım
Geçen yıl geçirmişsin dedi doktor bana daBak ben bundan 3 aydır korunmuyorum ve 1 buçuk ay öncesi hpv hastası olduğumu öğrendim ve
14 dk sonra gelmesi lazım 14 oluyor canım
Bak ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu öncesinde doktora gittim hazırlık açısından baktılar şükür herşey yolundaydı doktor benden test istedi sonra hpv olabilirsin dendi benden gözüm açık bir şekilde parça aldılar patoloji ye gitti o da pozitif geldi çocuk isterken hpv16 hatası oldumu öğrendim yani bir şeyler olmuyor yada bir şeylere engel çıkıyorsa vakti zamanı vardır bir hayrı vardır ben geç öğrenseydim ilerleseydi rahmimi alırlardı o yüzden vardır bir şeylerin vakti zamanı hayrıAynen öyle canım ya bı an önce olalım önümüze bakalım
Benim ilerlemiş 100 çeşiti varmış 6 tanesi kötü olan varmış bende gidip onu bulmuşum olsun vardır bunda da hayırGeçen yıl geçirmişsin dedi doktor bana da
HPV tam olarak ne demek oluyo o zaman canım çok geçmiş olsunBak ben korunmayı bırakalı 4 ay oldu öncesinde doktora gittim hazırlık açısından baktılar şükür herşey yolundaydı doktor benden test istedi sonra hpv olabilirsin dendi benden gözüm açık bir şekilde parça aldılar patoloji ye gitti o da pozitif geldi çocuk isterken hpv16 hatası oldumu öğrendim yani bir şeyler olmuyor yada bir şeylere engel çıkıyorsa vakti zamanı vardır bir hayrı vardır ben geç öğrenseydim ilerleseydi rahmimi alırlardı o yüzden vardır bir şeylerin vakti zamanı hayrı
Rahim ağzı kanseri geçiyor googlede ama işte bulaşan bir virüs işte evreleri var canım çok karışık iş zorHPV tam olarak ne demek oluyo o zaman canım çok geçmiş olsun