Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)
Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)
Yaa nasıl kullandiniz acaba ben dün denemek için kullanmak istedim ancak tam beceremedim sanırım. Açıkça soracağım da kusura bakmayın tamamen o uzun kısmı icerimi girmesi gerek o şekildemı sıktınız jeli
Yaa nasıl kullandiniz acaba ben dün denemek için kullanmak istedim ancak tam beceremedim sanırım. Açıkça soracağım da kusura bakmayın tamamen o uzun kısmı icerimi girmesi gerek o şekildemı sıktınız jeli