• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim

Ya ben şeyi anlamadım googledan gebelik hafta hesaplamayı yaptım son adet tarihnizi girin diyoe girdim o zaman 4 haftalık cıkıyor ama ovulasyonla 2 haftalık oluyor kafam karıştı valla
Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)

Onun sebebini yumurtanın gelişme süreci de bebeğe dahil ediliyor. Yumurtlama döllenme ile beraber sayılımca 2 hafta. Fakat yumurtanın da bir gelişim süreci oluyor:)
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende yumurtlamayı değerlendirdim 3 gün geçti çok heyecanlıyım:)
Anladım canım hayırlsıı olsun bakalım bugun doktora gideceğim

Evef canım ben 2-3 kasım pik gördüm 1 kasımda jelsiz denemiştim 2-3 ksımdada jelle denedim
Yaa nasıl kullandiniz acaba ben dün denemek için kullanmak istedim ancak tam beceremedim sanırım. Açıkça soracağım da kusura bakmayın tamamen o uzun kısmı icerimi girmesi gerek o şekildemı sıktınız jeli

Back