- 30 Mayıs 2020
- 7
- 5
- 36
- 33
- Konu Sahibi Sifasecer01
-
Slm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum
Şu an birebir aynı şeyi yaşıyoruz yani benimde 20sinde yumurtam çatladı ama ben 2 gün önce gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ovülasyon testimde silik olmamasına rağmen biraz koyu hatta atayım resim ama 2 gündür yapmıyorum test. Çünkü karnım feci derecede ağrımaya başladı adet olacağımı düşündüm. Dün gece ağrıdan uyuyamadım. Ama bugün ağrı falan yok ben beklemeseydim. 3 aydır deniyoruz ilk defa bu ay ovülasyon testi takip ederek denedik hatta bende 20 mayıs çatlama olduktan sonra 22 Mayısta bi daha koyu gösterip silikleşti o günleri de değerlendirdik nasip bakalım bende burda bir köşede bekleyeyimSlm arkadaşlar
Bugün 30 mayıs adetime 6 gün var. Bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamamı kontrol edip eşimle birlikte oldum. Aynı zamanda iki aydır folik asit de kullanıyorum. Ayın 20sinde yumurtlamam olmuştu. Yumurtalamdan sonra iki gün ovülasyon testi yaptım gittikçe T çizgisi silinmeye başlamıştı. 27sinde yaptığımda T çizgisi hiç yoktu. Bugün tekrar yapmak istedim bariz yumurtlamadakine yakın koyulukta T çizgisi çıktı. Mide bulantım da bugün artış oldu istifra ettim. Adetime 6 gün var ama bu şekilde durum yaşayan veya ovülasyonla gebelik öğrenenler varmı? Yazarsanız çok mutlu olurum
Ben adet oldumŞu an birebir aynı şeyi yaşıyoruz yani benimde 20sinde yumurtam çatladı ama ben 2 gün önce gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ovülasyon testimde silik olmamasına rağmen biraz koyu hatta atayım resim ama 2 gündür yapmıyorum test. Çünkü karnım feci derecede ağrımaya başladı adet olacağımı düşündüm. Dün gece ağrıdan uyuyamadım. Ama bugün ağrı falan yok ben beklemeseydim. 3 aydır deniyoruz ilk defa bu ay ovülasyon testi takip ederek denedik hatta bende 20 mayıs çatlama olduktan sonra 22 Mayısta bi daha koyu gösterip silikleşti o günleri de değerlendirdik nasip bakalım bende burda bir köşede bekleyeyim
Benim testi de aynı bu şekilde. 4 günüm kaldı bekliyorum artıkBu da ovülasyon testim böyle hep
Şu an birebir aynı şeyi yaşıyoruz yani benimde 20sinde yumurtam çatladı ama ben 2 gün önce gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı ovülasyon testimde silik olmamasına rağmen biraz koyu hatta atayım resim ama 2 gündür yapmıyorum test. Çünkü karnım feci derecede ağrımaya başladı adet olacağımı düşündüm. Dün gece ağrıdan uyuyamadım. Ama bugün ağrı falan yok ben beklemeseydim. 3 aydır deniyoruz ilk defa bu ay ovülasyon testi takip ederek denedik hatta bende 20 mayıs çatlama olduktan sonra 22 Mayısta bi daha koyu gösterip silikleşti o günleri de değerlendirdik nasip bakalım bende burda bir köşede bekleyeyim
Adet oldum canım ben üstte yazdım ama görmedin sanırım hayırlısı olsunDurumun netleşince yaz ama mutlaka
Sen hamile misin4 gun once ovulasyon yaptum silikti umudum kalmadi。bugun gebelik yaptim pozitifti bende tutmadi bu durum
evet canom dun ogrrndimSen hamile misin
Beni habersiz koymaa inşallah sağlıkla gelsin.evet canom dun ogrrndimama kan vermrdim daha
HayırlıSı olsun canım yaa üzülme. Durumlarımı aynı olduğu için benim de ümidim kalmadı şimdi. İnşallah Bi dahakine nasip eder Rabb'imAdet oldum canım ben üstte yazdım ama görmedin sanırım hayırlısı olsun
tmm kuzum yarin vercem ama biliyosun ilcedeyim saglik ocagi ertesi gun sonuc veriyo hastanrde gozum kesmedi valla。sen napionBeni habersiz koymaa inşallah sağlıkla gelsin.Kan verince yaz bana.
İnşallah canım benimHayırlıSı olsun canım yaa üzülme. Durumlarımı aynı olduğu için benim de ümidim kalmadı şimdi. İnşallah Bi dahakine nasip eder Rabb'im
Ben aynı ya bi değişiklik yok. Çok sevindim mutlaka haber bekliyorum.tmm kuzum yarin vercem ama biliyosun ilcedeyim saglik ocagi ertesi gun sonuc veriyo hastanrde gozum kesmedi valla。sen napion
canim benim sagol allah isteyen herkese vrrsin。 bende sevincden cok endise var yine duserse diye onun icin baya bi tepkisizimBen aynı ya bi değişiklik yok. Çok sevindim mutlaka haber bekliyorum.
Korkma Allahın izniyle gelir inşallah.canim benim sagol allah isteyen herkese vrrsin。 bende sevincden cok endise var yine duserse diye onun icin baya bi tepkisizim
aminnnn furkan sureai okuyacagim sanadaKorkma Allahın izniyle gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?