Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar=)
Benim bugün ki ovulasyon testim böyle
Tamamen gitmiş çizgi=)
Reglimede 5 6 gün var

Eklentiler

• IMG_20201203_111812.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın kızlar=)
Tamamen gitmiş çizgi=)
Reglimede 5 6 gün var
bu saatten sonra görürsek başka kırmızı çizgiler görücez inşallah :)

benim de 2-3 aydır kahverengi akıntı ile başlıyordu, rahim ağzında endometriosis olmuşum doktor kontrolde kanamayı görüp yakmıştı. Bu ay da çok hafif bir sancı hissi var ama geçen ayki şiddetli belirtler yok. ama sanmıyorum bi bebek haberi verebileyim :)

bi ara rutin gebelik testimi yapsam mı dedim sonra dedim yok yine üzüleceksin boşver :) 2 gün kaldı benim de.

Günaydın kızlar=)
Tamamen gitmiş çizgi=)
Reglimede 5 6 gün var
Bugün giremedim hiç canım kanda negatif görmeme rağmen ovülasyona devam ediyorum bende umut fakirin ekmeği sanırım

Eklentiler

• IMG_20201203_083305.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 78
Bugün giremedim hiç canım kanda negatif görmeme rağmen ovülasyona devam ediyorum bende umut fakirin ekmeği sanırım
Ne yalan söylim ağrılarım arttıkca benim umudumda kırılıyo da biraz=) yinede bekliyorum bakalım =)

Yapma yapma =) bende yapmıyorum ovulasyonuda öyle meraktan yapıyorum valla ne olsa gebelik testi gibi net bi sonucu yok diye

Aynen canım gerçekten test yaptırma ben kan verirken hemşire varsa bile çıkmaz bak çok erken olabilir dedi ben merakımdan yaptırdım bugün doktor ile telefonda görüşebildim ve 12. Günden sonra hormon yükselebileceğini regli olmazsam ertesi gün kan vermemi söyledi ya da olursam da kontrol için bekliyor olacak yine bi umut yeşerdi dursun bakalım köşede

boşuna üzülmemek için bence de en iyisi tarihin geçmesini beklemek, olur mu our yani
kaç çıkmıştı sonuç 0 mı 1-2 var mı :)

Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı

Eklentiler

• 15E86806-86E5-49EA-9EC5-EF26D6D7EE04.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 47
Ooo iyi haber buuu hadi hayırlısı gerçekten erkendide işte innsan dayanamıyo

Merhaba kızlar bu 4 gün önceki ovulasyon testim sizce pik mi
Pcosum ondan dolayı gerçekten yumurtlama mı diye kafam karıştı
Bence bu testi yaptığınız günden bi gün sonrası hatta belki aynın günün aksamı pik olmus olabilir
Buda baya koyuda tam aynı koyulukta değil c çizgisiyle sanki ama olmayada biliyo bazen siz değerlendirseydiniz yinede=)

boşuna üzülmemek için bence de en iyisi tarihin geçmesini beklemek, olur mu our yani
kaç çıkmıştı sonuç 0 mı 1-2 var mı :)

Ooo iyi haber buuu hadi hayırlısı gerçekten erkendide işte innsan dayanamıyo

0.23 çıktı hiç umutsuz bu değer ama bebek tutunduğunda birden bire yükseliyormuş galiba bugün biraz araştırdım bende 6-12 arasında döllenme oluyormuş ve ondan sonra hızlı bir şekilde yükselmeye başlıyormuş hormon ben 8. Gün kan vermiş oldum regli olana kadar yine de bir umut bekleyeceğim sanırım ve bir daha asla erkenden test yapmak mı töbeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…