-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Günaydınnn
Hadi bakalım hayırlısı insallah bebiş vardır=)
Benimde bi hafta var ama sanki ağrılar hafif hafif hissettiriyo kendini ama görces=)
Ay hadi insallahhh kuzucann=)Kızlar GünaydınnDün akşam kasık ve bacak ağrısından kıvrandım gittim testi yaptırdım biraz önce sonuç bekliyorum
Dayanamaman normal canım çok hevesliyizzAy hadi insallahhh kuzucann=)
Hayırlısı bakalım
Bende ovulasyon testi aldım dayanamadım
Ama baksana bende silik çizgi zor görünüyo nerdeyse
Aynen ya o kesin olması gerekenn bişey değilmiş=)Dayanamaman normal canım çok hevesliyizzbenimki de silik canım ama ondan yana çok farklı yorumlar olduğu için yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ya
Aynen son güne kadar beklemeye devamAynen ya o kesin olması gerekenn bişey değilmiş=)
Kızlar GünaydınnDün akşam kasık ve bacak ağrısından kıvrandım gittim testi yaptırdım biraz önce sonuç bekliyorum
benim de ovulasyon testim dün böyle çıktı. hani ovulasyonda illa çıkması şart değil diye biliyorum.Ay hadi insallahhh kuzucann=)
Hayırlısı bakalım
Bende ovulasyon testi aldım dayanamadım
Ama baksana bende silik çizgi zor görünüyo nerdeyse
tesadüf eseri son adet tarihleri birbirine yakın biz kadınlar birer bebek haberi patlatsak bu ay kutsal başlık gibi olur konu başlığıAkşama kadar çıkar dediler ben ara ara kontrol ediyorum yine de bakalım
Aynen canım yaa çok iyi olurtesadüf eseri son adet tarihleri birbirine yakın biz kadınlar birer bebek haberi patlatsak bu ay kutsal başlık gibi olur konu başlığı
Ayy aynennn yaaa =)tesadüf eseri son adet tarihleri birbirine yakın biz kadınlar birer bebek haberi patlatsak bu ay kutsal başlık gibi olur konu başlığı
Aynen canım yaa çok iyi olurşuan 2 bile görsem beklentiye gireceğim o derece
Aynenn öyleymiş ya=) bazıları koyu çıkıyomus ama bazılarıda aynı bizim gibi o yüzden bende takılmadım ona çok ümitliyim hala=)ay hadi bakalım güzel haberler gelsin, hemen çıkar heralde di mi
benim de ovulasyon testim dün böyle çıktı. hani ovulasyonda illa çıkması şart değil diye biliyorum.
yaa sağlık olsun, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Bütün belirtilerim boşaymış kızlar sonuç negatif..
Hemen ümitsizliğe kapılma daha regli tarihinede var hemBütün belirtilerim boşaymış kızlar sonuç negatif..
Aynne hayırlısı tabiHayırlısı böyleymiş diyorum artık kızlar bu kadar çok belirti yaşayınca çok emindim ama olmamak gerekiyormuş bakalım kasık ağrısı devam ederse bi doktora gözükeyim bari belki enfeksiyon felan vardır diye düşünüyorum artık
Gelme gelmeAynne hayırlısı tabi
Benimde ağrılarım arttı sanki baya regl ağrıısı gibi bildiğin bende yanına geliyorum muhtemelen bi dahaki aya=)