Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Günaydınn😊 Dün akşam kasık ve bacak ağrısından kıvrandım gittim testi yaptırdım biraz önce sonuç bekliyorum 😂

Kızlar Günaydınn😊 Dün akşam kasık ve bacak ağrısından kıvrandım gittim testi yaptırdım biraz önce sonuç bekliyorum 😂
Ay hadi insallahhh kuzucann=)
Hayırlısı bakalım
Bende ovulasyon testi aldım dayanamadım 🤭
Ama baksana bende silik çizgi zor görünüyo nerdeyse 😁

Eklentiler

• IMG_20201202_115114.jpg
    IMG_20201202_115114.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 81
Hayırlısı bakalım
Dayanamaman normal canım çok hevesliyizz😂😂 benimki de silik canım ama ondan yana çok farklı yorumlar olduğu için yine de umudumu kaybetmek istemiyorum ya 🙄

Eklentiler

• IMG_20201202_115917.jpg
    IMG_20201202_115917.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 82

ay hadi bakalım güzel haberler gelsin, hemen çıkar heralde di mi
Hayırlısı bakalım
benim de ovulasyon testim dün böyle çıktı. hani ovulasyonda illa çıkması şart değil diye biliyorum.

ay hadi bakalım güzel haberler gelsin, hemen çıkar heralde di mi

benim de ovulasyon testim dün böyle çıktı. hani ovulasyonda illa çıkması şart değil diye biliyorum.
Aynenn öyleymiş ya=) bazıları koyu çıkıyomus ama bazılarıda aynı bizim gibi o yüzden bende takılmadım ona çok ümitliyim hala=)

Bütün belirtilerim boşaymış kızlar sonuç negatif..
yaa sağlık olsun, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

ben de bu ay bir beklenti içerisinde değilim. sanırım bazı şeyleri yazılı çizili biz zamanın akıp gelmesini bekliyoruz :)
sonu iyi olsun.

Hayırlısı böyleymiş diyorum artık kızlar bu kadar çok belirti yaşayınca çok emindim ama olmamak gerekiyormuş bakalım kasık ağrısı devam ederse bi doktora gözükeyim bari belki enfeksiyon felan vardır diye düşünüyorum artık

Hayırlısı böyleymiş diyorum artık kızlar bu kadar çok belirti yaşayınca çok emindim ama olmamak gerekiyormuş bakalım kasık ağrısı devam ederse bi doktora gözükeyim bari belki enfeksiyon felan vardır diye düşünüyorum artık
Aynne hayırlısı tabi
Benimde ağrılarım arttı sanki baya regl ağrıısı gibi bildiğin bende yanına geliyorum muhtemelen bi dahaki aya=)

X