Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 18. Gün oldu yumurtlama döngüm normalde 29. 3 gün gecikmeli oldu yani yumurtlama
Ben programa baksam çoktan bitmiş görünüyordu, öylesine ovulasyon testi yapayım dedim, yaptığım gün pikti.
Ertesi gün yumurta çatladı, çizgi silikleşti.

Nor
Döngünüz kaç gün normalde düzenli midir peki
Normalde çok düzenlidir, yıllardır da oynamamıştı ama çocuk denemelerine başladığımız ilk ay üç gün geri gitti, geçen ay da yedi gün gecikti bu dalgalanmanın sebebini henüz bilmiyorum. Bu yüzden ovulasyon tarihlerime de yansıması muhtemel.

Nor

Normalde çok düzenlidir, yıllardır da oynamamıştı ama çocuk denemelerine başladığımız ilk ay üç gün geri gitti, geçen ay da yedi gün gecikti bu dalgalanmanın sebebini henüz bilmiyorum. Bu yüzden ovulasyon tarihlerime de yansıması muhtemel.
Sanırım çok istediğimiz için stresten dalgalanma oluyor bi salsak kendimizi çok güzel olacak ta olmuyor işte 😂

Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım o yüzden yapma bence sonra benim gibi ağlayarak bulursun kendini erkenden baktın diye hiçç psikolojini bozma 😂
çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını ama yine de çok duygusal olmadan önümüzdeki maçlara bakalım derim :KK15:

Mecbur öyle yapacağız canım regli olayım komple bi bakıma girmeyi düşünüyorum eşimide sürükleyip tahlilleri yaptıracağım bakalım 😊
En iyisi olur hem iciniz rahat eder hem de istenmeyen bir durum varsa kontrol altina alinir

benim de esim hala bebek olmadi mi diye sasirdi bugun sanirim sonunda farkina variyoe isin dinamizminin😁

X