- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Evet benziyomus=)Merhaba, buda benim bugün ki testim hemen hemen aynı gibi testlerimiz sanıyorum ki pik bu oluyor
Aynı şekilde benimde kasık ağrım ve şişliğim var baya bi.Evet benziyomus=)
Acaba böyle mi oluyo günümüz mü şimdi
Ben gecen ay denemiştim ilk defa ovulasyon testi sürdürememiştim bazı sebeplerden göremedim o yüzden yumurtlama falanda
Heyecanlandım şimdi pik mi diye=)
Ağrımda var niraz regl ağrısı gibi senin var mı hiç öyle bişey
Herseyimiz aynıymıs vallaAynı şekilde benimde kasık ağrım ve şişliğim var baya bi.
Geçen ay bende ilk kez yaptım ama yumurtlamayı yakalayamadım. Burada okuduğum kadarıyla max 2 gün sürüyor yumurtlama yani yarın ki testte daha net belli olacak sanırımSilikleşmeyi görene kadar beklemek gerekecek bize
İnşAllah güzel haberler veririz birbirimizeHerseyimiz aynıymıs valla
Benim eşimde varikosel var o yüzden bi gün ilişki bi gün ara şeklinde değerlendiriyoruz
Bugünden denemeye baslayalımda silikleştiğini yakalarıs insallah o zaman
İnsallahhhhİnşAllah güzel haberler veririz birbirimizeBenim bat 6 Aralık sizin ne zaman?
Birde benim dün ilişki olmuştu bugün olsa mı olmasa mı onu düşünüyorum aslında
Biz baktırmadık varsa bile bilmiyorum yani açıkçasıİnsallahhhh
Benimde 9 u gibi gösteriyo takvimim ama bakalım =)
Problem yoksa eşinin değerlerinde genelde bu haftayı hergün değerlendiriyolar burda okuduğum kadarıyla
Biz varikosel olunca zaten sperm az hergün hergün sağlıklı spermler birikmes diye bigün aralıklı değerlendiriyorus=)
Öylemiymiş=)Biz baktırmadık varsa bile bilmiyorum yani açıkçası
Sperm azlığında diz dirsek pozisyonu önerdiklerini duymuştum ama sizde bi araştırın isterseniz şansımız daha da artar belki
Tamam bende araştırmaya geçiyim birbirimize destek olalım birlikten kuvvet doğarÖylemiymiş=)
Biraz bakim bende internetten özellikle yapılması gereken seyleer varsa sanada söylerim =)
Günaydın canımÖylemiymiş=)
Biraz bakim bende internetten özellikle yapılması gereken seyleer varsa sanada söylerim =)
Seninki olmus=)Günaydın canımbugün tekrarladım testi çatlama olmuş gözüküyor sen ne durumdasın
Öyle yapacam artık bakalım kısmet.. Sen yaptın mı tekrar testSeninki olmus=)
Kesin değerlendir önümüzdeki bikaç günü
Attım ya görmedin miiÖyle yapacam artık bakalım kısmet.. Sen yaptın mı tekrar test
Görmemişim canım vallahi kusura bakmaAttım ya görmedin mii
O bugün yaptığmdı işte
Dünden daha koyu çıktı bugün
Ağrımda var acayip anlamadım kiGörmemişim canım vallahi kusura bakmaevet bugün daha da koyu pik tavan yapmış gibi çatlama yarına o zamannn değerlendirmeye devammm
Bendeki ağrıda geçmedi ilginç bi şekilde psikolojik mi diyorum ama garip bi şey anlamadım bendeeeAğrımda var acayip anlamadım kimecbur değerlendirces bi şekilde artık
Yok ya bence psikolojik değil=)Bendeki ağrıda geçmedi ilginç bi şekilde psikolojik mi diyorum ama garip bi şey anlamadım bendeeeumarım tutuyordur da ondan ağrımız vardır
Vallahi bencede değilYok ya bence psikolojik değil=)
Benim bildiğin regl olcakmıs gibi kasıklarımda karnımda falan ağrı varr
Bi iki saat sonra yine test yapim diyorum çatlamıs mı die =)
Ona göre bugünğ değerlendirelim bisde bakalım