- 21 Ekim 2024
- 126
- 31
- 27
Yarın pik olur buBenim testime de yardımcı olur musunuz? Sizce pik mi? Baya karın ağrım falan varEki Görüntüle 3500793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın pik olur buBenim testime de yardımcı olur musunuz? Sizce pik mi? Baya karın ağrım falan varEki Görüntüle 3500793
Pik olmuş buMrb bayanlar adetim biteli 8gun oldu ilk defa ovulasyon testi yaptim bu sekilde ciktiEki Görüntüle 3499885
6ci gece ovülasyon testi yaptim iliski yasadim ama kasiklarim patlicak sekolde canim yana iliski yasadim bu normelmiyfi kiPik olmuş bu
Normalde de ağrılı mı oluyor? Belki psikolojik çok kastınız kendinizi6ci gece ovülasyon testi yaptim iliski yasadim ama kasiklarim patlicak sekolde canim yana iliski yasadim bu normelmiyfi kiEki Görüntüle 3500818
Yok agrili olmuyor pik oldugum gun oldu kasiklarda baski iliskide iyice artiNormalde de ağrılı mı oluyor? Belki psikolojik çok kastınız kendinizi
Ay gerçekten miiiiiiiYarın pik olur bu
Galiba tam iliski sirasinda yumurtladim sabahim t koyuydu aksami c ve t ayni rekteydi iliski yasadim sabah baktigimda t siliklesmeye baslamisYok agrili olmuyor pik oldugum gun oldu kasiklarda baski iliskide iyice arti
Çatlamıştır ama bu kadar ağrı olur mu hiçbir fikrim yok inşallah doğru zamanda birliktelik olmuşturGaliba tam iliski sirasinda yumurtladim sabahim t koyuydu aksami c ve t ayni rekteydi iliski yasadim sabah baktigimda t siliklesmeye baslamis
Birde görseli atarken C ve T çizgisinin yönünü yazar mısın? Tam anlaşılmıyor yanlış söylemelim şimdiAy gerçekten miiiiiii
Mora yakın kısım c diğer kısım t kusura bakmayın yazmamışımBirde görseli atarken C ve T çizgisinin yönünü yazar mısın? Tam anlaşılmıyor yanlış söylemelim şimdi
Evet o zaman yarın pik inşallahMora yakın kısım c diğer kısım t kusura bakmayın yazmamışım
Galiba tam iliski sirasinda yumurtladim sabahim t koyuydu aksami c ve t ayni rekteydi iliski yasadim sabah baktigimda t siliklesmeye baslamis
Henüz pik olmamış evet
Merhaba tekrardan dün ve bugün yaptığım ovülasyon testi bu şekilde. Ben daha koyulaşır diye düşünmüştüm fakat bugün silik dünkü test pozitif gibi ama silik gibide tam emin olamadım yardımcı olur musunuzBen doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay ya yumurtlamazsam korkusuyla ovülasyon alıp denedim. Yumurtladım zamanında adet de oldum. Kendinizi şartlamayın öyle. Kaçıncı gündesiniz şu an adet başlangıcından itibaren
Cnm galiba yumurta tam buyumeden catlamis ondsn bu sekildeMerhaba tekrardan dün ve bugün yaptığım ovülasyon testi bu şekilde. Ben daha koyulaşır diye düşünmüştüm fakat bugün silik dünkü test pozitif gibi ama silik gibide tam emin olamadım yardımcı olur musunuz
Eğer dediğin gibiyse canım değerlendirmedim maalesef pik görmediğim içinCnm galiba yumurta tam buyumeden catlamis ondsn bu sekilde
Cnm galiba yumurta tam buyumeden catlamis ondsn bu sekilde
Bende de pcos var 56 60 günde bir regl oluyorum bu aralar. Yumurtlamayı 43.günde gördüm bence siz çok iyisinizŞuanda 27. Gündeyim. Dediğiniz gibi aslında stres falan yapmıyorum acele etmiyorum ama bir heyecan ve endişe var ne yalan söyleyeyim oda pcos olduğum için çok belirsiz herşey
Geçen ay başladım ben testlere, geçen ay görmedim. Bu ayda bence daha yumurtlama görmedim ama maalesef pcos böyle birşey kimiside çok erken yumurtluyor. Moral bozmak yok denemeye devamBende de pcos var 56 60 günde bir regl oluyorum bu aralar. Yumurtlamayı 43.günde gördüm bence siz çok iyisiniz