Ovülasyon testime bakar mısınız kızlar yardıma ihtiyacım var

6ci gece ovülasyon testi yaptim iliski yasadim ama kasiklarim patlicak sekolde canim yana iliski yasadim bu normelmiyfi ki
20241107_110218.jpg

Galiba tam iliski sirasinda yumurtladim sabahim t koyuydu aksami c ve t ayni rekteydi iliski yasadim sabah baktigimda t siliklesmeye baslamis

Henüz pik olmamış evet

Ben doğum kontrol hapını bıraktığım ilk ay ya yumurtlamazsam korkusuyla ovülasyon alıp denedim. Yumurtladım 😅 zamanında adet de oldum. Kendinizi şartlamayın öyle. Kaçıncı gündesiniz şu an adet başlangıcından itibaren
Merhaba tekrardan dün ve bugün yaptığım ovülasyon testi bu şekilde. Ben daha koyulaşır diye düşünmüştüm fakat bugün silik dünkü test pozitif gibi ama silik gibide tam emin olamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000017313.jpg
    1000017313.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000017753.jpg
    1000017753.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba tekrardan dün ve bugün yaptığım ovülasyon testi bu şekilde. Ben daha koyulaşır diye düşünmüştüm fakat bugün silik dünkü test pozitif gibi ama silik gibide tam emin olamadım yardımcı olur musunuz
Cnm galiba yumurta tam buyumeden catlamis ondsn bu sekilde

Şuanda 27. Gündeyim. Dediğiniz gibi aslında stres falan yapmıyorum acele etmiyorum ama bir heyecan ve endişe var ne yalan söyleyeyim oda pcos olduğum için çok belirsiz herşey 😂
Bende de pcos var 56 60 günde bir regl oluyorum bu aralar. Yumurtlamayı 43.günde gördüm bence siz çok iyisiniz 😏😁

Bende de pcos var 56 60 günde bir regl oluyorum bu aralar. Yumurtlamayı 43.günde gördüm bence siz çok iyisiniz 😏😁
Geçen ay başladım ben testlere, geçen ay görmedim. Bu ayda bence daha yumurtlama görmedim ama maalesef pcos böyle birşey kimiside çok erken yumurtluyor. Moral bozmak yok denemeye devam😄🙃

X