-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Normalde yumurtlama sonrası 14. Gün regli olur diyorlar ama bence devam edin testi yapmaya ya da erken yumurtlama ise döngünüz de erkene çekebilir tabiAynen canım bekliyorum daha 18 gün var adete
Pcosum bakalım gerçekten yumurtam oldu mu
Canım benim biraz düzensiz adetim ya 5 gün geç olurum yada beş gün ileri atarNormalde yumurtlama sonrası 14. Gün regli olur diyorlar ama bence devam edin testi yapmaya ya da erken yumurtlama ise döngünüz de erkene çekebilir tabi
Anladım canım günü önemsiz tabi bebiş tutsun da yeterkiCanım benim biraz düzensiz adetim ya 5 gün geç olurum yada beş gün ileri atar
İnşallh canımAnladım canım günü önemsiz tabi bebiş tutsun da yeterki
Benim 20. gün oldu bu ay. Bence ovulasyon testine devam edilerek daha nete bilinebilir.Normalde yumurtlama sonrası 14. Gün regli olur diyorlar ama bence devam edin testi yapmaya ya da erken yumurtlama ise döngünüz de erkene çekebilir tabi
Benimde 18. Gün oldu yumurtlama döngüm normalde 29. 3 gün gecikmeli oldu yani yumurtlamaBenim 20. gün oldu bu ay. Bence ovulasyon testine devam edilerek daha nete bilinebilir.
Ben programa baksam çoktan bitmiş görünüyordu, öylesine ovulasyon testi yapayım dedim, yaptığım gün pikti.Benimde 18. Gün oldu yumurtlama döngüm normalde 29. 3 gün gecikmeli oldu yani yumurtlama
Döngünüz kaç gün normalde düzenli midir pekiBen programa baksam çoktan bitmiş görünüyordu, öylesine ovulasyon testi yapayım dedim, yaptığım gün pikti.
Ertesi gün yumurta çatladı, çizgi silikleşti.
Normalde çok düzenlidir, yıllardır da oynamamıştı ama çocuk denemelerine başladığımız ilk ay üç gün geri gitti, geçen ay da yedi gün gecikti bu dalgalanmanın sebebini henüz bilmiyorum. Bu yüzden ovulasyon tarihlerime de yansıması muhtemel.Döngünüz kaç gün normalde düzenli midir peki
Sanırım çok istediğimiz için stresten dalgalanma oluyor bi salsak kendimizi çok güzel olacak ta olmuyor işteNor
Normalde çok düzenlidir, yıllardır da oynamamıştı ama çocuk denemelerine başladığımız ilk ay üç gün geri gitti, geçen ay da yedi gün gecikti bu dalgalanmanın sebebini henüz bilmiyorum. Bu yüzden ovulasyon tarihlerime de yansıması muhtemel.
çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını ama yine de çok duygusal olmadan önümüzdeki maçlara bakalım derimKiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor canım o yüzden yapma bence sonra benim gibi ağlayarak bulursun kendini erkenden baktın diye hiçç psikolojini bozma
Mecbur öyle yapacağız canım regli olayım komple bi bakıma girmeyi düşünüyorum eşimide sürükleyip tahlilleri yaptıracağım bakalımçok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını ama yine de çok duygusal olmadan önümüzdeki maçlara bakalım derim
Ay ben niye kendimi anlatıyorum, inşallah bebiş vardır hayırlı haberlerini alırız.. :)Sanırım çok istediğimiz için stresten dalgalanma oluyor bi salsak kendimizi çok güzel olacak ta olmuyor işte
İnşAllah isteyen herkeste olur canımAy ben niye kendimi anlatıyorum, inşallah bebiş vardır hayırlı haberlerini alırız.. :)
En iyisi olur hem iciniz rahat eder hem de istenmeyen bir durum varsa kontrol altina alinirMecbur öyle yapacağız canım regli olayım komple bi bakıma girmeyi düşünüyorum eşimide sürükleyip tahlilleri yaptıracağım bakalım
Benim de ağrım var bayaSanirim yavastan regl belirtilerim basliyor benim de kizlar