Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun onlar da takviye ne de olsa :)
eşim malesef corona çıktıktan sonra iyice sigaraya düştü..hem genel sağlık açısından hem de üreme sağlığı açısından çok kötü ama engel olamıyorum. keçi boynuzu ciğerlere de iyi geliyormuş, onu bahane edip içirdim. keçiboynuzunu biraz kaynatıp kavanoza koyuyordum sonra ya bozulursa diye pinpirik geldi bu hafta bıraktım :)

Ay aynı benim eşim ya o kadar çok sigara içiyo ki
Kahve desen su gibi
Birazda kilosu var=)
Ama anlatamıyorum bende

Ay aynı benim eşim ya o kadar çok sigara içiyo ki
Kahve desen su gibi
Birazda kilosu var=)
Ama anlatamıyorum bende
gerçekten ben de çıldırıyorum, hele bu pandemi zamanında sigara içmenin manası yok. bir de alerjik bünyesi, öksüre öksüre içiyor. iş stresindenmiş.
benim eşimde de var biraz göbüş :) göbek falan önemli değil de sağlık için dikkat etmek lazım yaşlarımız artıyor yavaş yavaş :/

bir de tabi bunlar özel konular ama 6 senedir birlikteyiz, işe güce kendimizi kaptırınca eskisi gibi çifte kumru tarzı olamıyoruz
artık bu yeni nesil erkeklerde mi bir problem var nedir, bilemiyorum.
bebek için çok sık ilişki olmalı diyorlar, bizde allaha emanet durum :)

Kızlar merhaba içmiyorum ilaç içmemeye karar verdim bugün yürürken oluşan göğüs ağrısı baş ağrısı ve kasıklarımda ağrı devam ediyor aynı zamanda sırtımda ağrıyo normalde sırt ağrısı çekmemm diğerleri olur regli zamanı ama biraz erken oldu bu belirtiler sanki çook uykum var işe gidiyorum şuan ama bi gözüm kapalı diyebilirim sabah ovülasyon yaptım tamamen siliklekmiş diyebilirim galiba bu ay yok bende yine bebiş Sizler de durum nasıl

bizim de 5-6 güne belli olacak bakalım sonuçlar :) sizin bat ne zaman?
ne ilacı alacaktınız? bebeği öğrenene kadar korunuyor bir zararı olmuyor diyorlar ama bilimsel yanını bilemiyorum. çok acil bir ilaç değilse şüpheniz varsa ben de ilaç içmemeyi tercih ederdim sanırım.

Benim kasık ağrısı, akıntı ve göğüs ağrısı devam ediyor tezcanlığım tutup yarın kan versem mi bile diye düşünüyorum ne varsa öğreneyim artık diyorum kiii tuttuysa kanda çıkar değil mii kızlar

Bende en çok sağlığı için istiyorum şaka bi yana
Bu kadar sigara stres vs sağlığına zararda dediğin gibi söyleyince iş stresi diip geçiştiriyo oda
=) diğer konuda da benim eşimde tam tersi gerçi biz yeni evli sayılırız
İzin versem hergünü değerlendirmek istiyo yumurtlamanın kaçması öyle imkansızmış ona göre =)
Ama öyle olmuyo çünkü hafif varikosel var hergün ilişki zaten sınırlı olan sperm sayımızı düşürüyo

Valla bilmiyorum ki bazılarınsa çıkıyo bazılarında çıkmıyo değişiyo o ya=)
Sen dayanamıcaksın bencede
Ama yaptırırsan çıkmasada hemen üzülmek yok çünkü reglisi geçipte bi süre belli olmayam bile var=)

Ovulasyon silik diye yok diyosan gebelik olduğunda kesin koyulascak diye bişey yokmus merak etme=)
Benim yumurtlama gününden sonra hep silik hiç koyulasmadı=)

Evet canım ya iyice taktım kafaya yarın yaptırayım bitsin bu merak hem örnek olmuş olur bakarız bi duruma

bizim de öyleydi yakın zamana kadar ama tekrara bağladık sanırım :/ bu konuya da üzülüyorum.
aslında siz doğal yollarla vitamin takviyesi yapabilirsiniz forumda çok yazan olmuş. sayıyı baya arttıranlar olmuş keçiboynuzu polen vs benim çok bilgim yok tabi detaylı.

Aynen bata 4 gün kaldı iltihap ilacı canım eklemlerimde ödem iltihap olmuş

günaydın kızlar reglime 3 gün kaldı ama her zamanki belirtiler yok hiç bakalım neler olacak

gününüz güzel geçsin :)

Aylinlicim test yaptırırsan haberlerini bekliyoruz :)

günaydın kızlar reglime 3 gün kaldı ama her zamanki belirtiler yok hiç bakalım neler olacak

gününüz güzel geçsin :)

Aylinlicim test yaptırırsan haberlerini bekliyoruz :)
Günaydınnn
Hadi bakalım hayırlısı insallah bebiş vardır=)
Benimde bi hafta var ama sanki ağrılar hafif hafif hissettiriyo kendini ama görces=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…