-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
Yerleşme kanaması olup hızlıca kesilmesi dileği ilehafif kahverengi leke ile başladık giderek kırmızılaşır artık :/
hahahahah amin diyelimYerleşme kanaması olup hızlıca kesilmesi dileği ile
İkinci gün mü oluyo yani tahlil yarın verirsenMerhaba kizlar, doktor bana 3. Gun kan tahlili demisti hormon testi icin ama sokaga cikma yasagi sebebiyle yarin kan verebilicem. Bugun daha cok yogun akinti olmadi ama belli regl oldum yani. Sizce sorun olur mu ne dersiniz?
4-5 aydir bebek olmamasi sanki hic normal degil gibi ya diger bir taraftan dazamaninda cok bosa kasmisiz diyorum korunmak icin
Ya evet cok iyi anliyorum:/ biz esimle evlenirken bazi sorunlarimiz olmustu uzun suredir birlikteyiz ama sip diye evlenemedik. O zaman da arkadaslarim 6 ayda evlenirken biraz uzuluyordum kendi adimaBeraber bebek çalısmalarına basladığımız arkadasım geldi az önce
6 aylık hamile
Kıskançlık değilde bi özenme oluyo sanki üzünçlüyüm şuan
Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu film cektirmekİkinci gün mü oluyo yani tahlil yarın verirsen
İki ve üç diyolar zaten özellikle
İki üç farketmes yani
2-3-4 farketmiyor canım daa devam ediyor mu lekelenmeMerhaba kizlar, doktor bana 3. Gun kan tahlili demisti hormon testi icin ama sokaga cikma yasagi sebebiyle yarin kan verebilicem. Bugun daha cok yogun akinti olmadi ama belli regl oldum yani. Sizce sorun olur mu ne dersiniz?
4-5 aydir bebek olmamasi sanki hic normal degil gibi ya diger bir taraftan dazamaninda cok bosa kasmisiz diyorum korunmak icin
O kadar iyi anlıyorum kii Allah herkesi evlat sahibi yapsın tabi de benim ne eksiğim var diye sorguluyoruz istemsizBeraber bebek çalısmalarına basladığımız arkadasım geldi az önce
6 aylık hamile
Kıskançlık değilde bi özenme oluyo sanki üzünçlüyüm şuan
Bugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu iİkinci gün mü oluyo yani tahlil yarın verirsen
İki ve üç diyolar zaten özellikle
İki üç farketmes yani
evet regl oldum diyebilirim bu ayin da ilk talihlisi(z)i ben oldum2-3-4 farketmiyor canım daa devam ediyor mu lekelenme
Aynen öyle canım yumurtlama testleri daha çok beklentiye sokuyor bizi benimde durum çok iyi değil ara ara regli sancısı giriyor erken bile olabilirim sanırımBugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu i
evet regl oldum diyebilirim bu ayin da ilk talihlisi(z)i ben oldum
bu ay peakten 2 gun oncesini ve 1 gun sonrasini degerlendirebilmistik. Kagit ustunde insan olmali diyor ama olmuyor iste
Ben çekildim kuzu sanırım ekimde falandı yakın tarihli yaniBugun daha oyle cok kanama yok ama bugunu bir sayiyorum gibi duruyor. O zaman yarin verecegim evden gelip aliyorlarmis. Bakalim ne cikacak, olmazsa rahim filmi de simdiden cektirmek istiyorum bir sorun varsa bilelim bosa beklenti kac aydir. Bu konusa bilginiz var mi zor mu film cektirmek
Oof saka gibi gercekten hayirlisi olsun ne diyelimAynen öyle canım yumurtlama testleri daha çok beklentiye sokuyor bizi benimde durum çok iyi değil ara ara regli sancısı giriyor erken bile olabilirim sanırım
Aynen, üzüldüm valla ya ne yalan söylimO kadar iyi anlıyorum kii Allah herkesi evlat sahibi yapsın tabi de benim ne eksiğim var diye sorguluyoruz istemsiz
Onuda kullanıyorum doktor önermişti ınofolıc combi benim kullandığımHazir aklimdayken folik asit kullaniyor musunuz? Gebelik planlamadan 3 ay once icilmeli diyor uzmanlar 4-5 aydir bosa iciyorum ben de
Cok tesekkur ederimBen çekildim kuzu sanırım ekimde falandı yakın tarihli yani
Burda baya ağrılı olanlar falan varmıs ama ben öyle sıkıntı yaşamadım
Ağrım oldu biraz ama dayanılmıcak gibi değil
Anestezisiz oldum ayrıca
Insan buruk hissediyor isteAynen, üzüldüm valla ya ne yalan söylim
Diyorum ya kıskanma değilde bi garip hissettim allah biliyo içimden geçeni
Bende 1.5 aydır folidoce kullanıyorum eczacı önerdi ama araştırmadım hiçInsan buruk hissediyor iste
ben de folidoce kullaniyorum yumurta kalitesi boyutunu arastirayim cok tesekkurler
Ben denemeye basladıktan bi sene sonra kontrol için gittimCok tesekkur ederimDenemeye basladiktan ne kadar sonra cekilmistiniz?
Olmazsa kan testlerinden sonra doktora israr edicem bi bakilsin goze aliyorum