-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
evet 5-6 güne sonuç belli inşallah az kaldı :) ama ilk deneme hamile kalabilen şanslı insanlardan olmak isterdim, tabi her şeyin hayırlısıHerkeste koyulaşma olmuyor her koyulaşma gebelik değil diyorlar canım en iyisi kuzu kuzu bekleyelim biz
Canım benimde bat 6 sı ama ben 27 de gördüm pik i sizce nedir değişik olan anlayamadım yaİnşAllah güzel haberler veririz birbirimizeBenim bat 6 Aralık sizin ne zaman?
Birde benim dün ilişki olmuştu bugün olsa mı olmasa mı onu düşünüyorum aslında
Günaydın canım normal aslında stres, hava değişimi herşey etkiliyor yumurtlama olmasını benimki de 2-3 gün gecikmeli oldu hatta daha ilginci ilk geçen ay denemeye başladım ama bi türlü pik yakalayamamıştım beklediğimizi bilince gelmekte zorlanıyorCanım benimde bat 6 sı ama ben 27 de gördüm pik i sizce nedir değişik olan anlayamadım ya
İnsallah bakalım =)Aynennn beklemeye devambence de içme canım ilaç ne olur ne olmaz.
Sanada İnşAllah bebiş ağrı yapıyordur canımmm
Yaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla yaİnsallah bakalım =)
Regli yapmasında
Sen ne durumdasın bugünde yaptın mı ovulasyon testi=)
Ben hiç bişey hissetmiyorum o daha kötü =)Yaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla yaşu yaşıma kadar göğüs ağrısı nedir bilmem ilk kez bu ay sızlama yaşıyorum ama bakalım sonucu ne olacak
Aynen canım yaa vakit gelse de bi öğrensek artık böyle deli olup çıkacazBen hiç bişey hissetmiyorum o daha kötü =)
Belim ağrıyo ama regl öncesi hep olan bişey benimki
Seninki belki gerçekten belirtidir genelde yasamıyosan=)
İnsallahhh öyledir bakalım az kaldı zaten belli olmasına =)
bu arada hangi kalemle yazıyorsunuz testlerin üstüne yazacak düzgün kalem bulamadım benYaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla yaşu yaşıma kadar göğüs ağrısı nedir bilmem ilk kez bu ay sızlama yaşıyorum ama bakalım sonucu ne olacak
Bu kalembu arada hangi kalemle yazıyorsunuz testlerin üstüne yazacak düzgün kalem bulamadım ben
bi tane edineyim ben de teşekkürler :)Bu kalem
Tünaydınnntünaydın kızlarsizler keçi boynuzu falan deniyor muydunuz? belki katkısı olur diye önce kaynattım eşime içiriyordum ama sonra biraz aksattım. bekleyince bozulur diye de korktum hehe :) belki böyle doğal takviyeler yapabiliriz ilerisi için.