Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karamsarlık yok güzel düşünelim ki güzel olsun herşeyin vardır bi vakti zamanı elbette biz elimizden geleni yaptık şeydi sonuca odakkkk

Ümitsizliğe kapılmak yok=)
Bi seneden fazla denemeye devam edenbiri olarak söylüyorum bunu ona göre

doğru gerçekten haklısınız, her regl sonrası bu ay olacak diyip gerçeklerle yüzleşme zamanı yaklaşınca biraz kafam karıştı sanırım

Canım benimde bat 6 sı ama ben 27 de gördüm pik i sizce nedir değişik olan anlayamadım ya
Günaydın canım normal aslında stres, hava değişimi herşey etkiliyor yumurtlama olmasını benimki de 2-3 gün gecikmeli oldu hatta daha ilginci ilk geçen ay denemeye başladım ama bi türlü pik yakalayamamıştım beklediğimizi bilince gelmekte zorlanıyor

Kesinlikle canım ya günaydın bu arada anlayamadım napsam ya çalışıyorum da 12 saat full ayaktayım ilaçta kullanmam gerekiyor tıkıldım kaldım öylece beklicekmiyim yanii yine her ayy gibii

Az kalmıs bat a =)
Kullanma ilaç bence ne olur ne olmaz eğer çok aciliyeti yoksa tabi
Belkide bebiş vardır
Bu arada benimde belim ağrıyo acayip
Reglden bikaç gün önce baslardı bu sefer erken başladı nedensee

Aynennn beklemeye devam bence de içme canım ilaç ne olur ne olmaz.
Sanada İnşAllah bebiş ağrı yapıyordur canımmm

İnsallah bakalım =)
Regli yapmasında
Sen ne durumdasın bugünde yaptın mı ovulasyon testi=)
Yaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla ya şu yaşıma kadar göğüs ağrısı nedir bilmem ilk kez bu ay sızlama yaşıyorum ama bakalım sonucu ne olacak

Eklentiler

• IMG_20201201_100613.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 55
Ben hiç bişey hissetmiyorum o daha kötü =)
Belim ağrıyo ama regl öncesi hep olan bişey benimki
Seninki belki gerçekten belirtidir genelde yasamıyosan=)
İnsallahhh öyledir bakalım az kaldı zaten belli olmasına =)

Aynen canım yaa vakit gelse de bi öğrensek artık böyle deli olup çıkacaz

tünaydın kızlar sizler keçi boynuzu falan deniyor muydunuz? belki katkısı olur diye önce kaynattım eşime içiriyordum ama sonra biraz aksattım. bekleyince bozulur diye de korktum hehe :) belki böyle doğal takviyeler yapabiliriz ilerisi için.

bu arada hangi kalemle yazıyorsunuz testlerin üstüne yazacak düzgün kalem bulamadım ben

Tünaydınnn Bende keçiboynuzu almıstım aslında ama benimki içmedi =)
Pekmezini yio sabahları bi kaşık
Fındık fıstık bişeyler
Ama keçiboynuzunun suyuna baya iyi diyolar sperm hareketliliği için falanda=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…