Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karamsarlık yok güzel düşünelim ki güzel olsun herşeyin vardır bi vakti zamanı elbette 😊 biz elimizden geleni yaptık şeydi sonuca odakkkk🥰😘

Ümitsizliğe kapılmak yok=)
Bi seneden fazla denemeye devam edenbiri olarak söylüyorum bunu ona göre 😁

doğru gerçekten haklısınız, her regl sonrası bu ay olacak diyip gerçeklerle yüzleşme zamanı yaklaşınca biraz kafam karıştı sanırım :spor:

Canım benimde bat 6 sı ama ben 27 de gördüm pik i sizce nedir değişik olan anlayamadım ya
Günaydın canım normal aslında stres, hava değişimi herşey etkiliyor yumurtlama olmasını benimki de 2-3 gün gecikmeli oldu hatta daha ilginci ilk geçen ay denemeye başladım ama bi türlü pik yakalayamamıştım beklediğimizi bilince gelmekte zorlanıyor 😂

Kesinlikle canım ya günaydın bu arada anlayamadım napsam ya çalışıyorum da 12 saat full ayaktayım ilaçta kullanmam gerekiyor tıkıldım kaldım öylece beklicekmiyim yanii yine her ayy gibii 😂🤦🏻‍♀️

Az kalmıs bat a =)
Kullanma ilaç bence ne olur ne olmaz eğer çok aciliyeti yoksa tabi
Belkide bebiş vardır 😊
Bu arada benimde belim ağrıyo acayip
Reglden bikaç gün önce baslardı bu sefer erken başladı nedensee

Aynennn beklemeye devam 🙈bence de içme canım ilaç ne olur ne olmaz.
Sanada İnşAllah bebiş ağrı yapıyordur canımmm🥰

İnsallah bakalım =)
Regli yapmasında
Sen ne durumdasın bugünde yaptın mı ovulasyon testi=)
Yaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla ya 😑 şu yaşıma kadar göğüs ağrısı nedir bilmem ilk kez bu ay sızlama yaşıyorum ama bakalım sonucu ne olacak

Eklentiler

• IMG_20201201_100613.jpg
    IMG_20201201_100613.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 54
Yaptım canım ama düne göre silinmeye başladı bütün belirtiler psikolojik galiba bugün öyle hissetmeye başladım bende bilmiyorum valla ya 😑 şu yaşıma kadar göğüs ağrısı nedir bilmem ilk kez bu ay sızlama yaşıyorum ama bakalım sonucu ne olacak
Ben hiç bişey hissetmiyorum o daha kötü =)
Belim ağrıyo ama regl öncesi hep olan bişey benimki
Seninki belki gerçekten belirtidir genelde yasamıyosan=)
İnsallahhh öyledir bakalım az kaldı zaten belli olmasına =)

Ben hiç bişey hissetmiyorum o daha kötü =)
Belim ağrıyo ama regl öncesi hep olan bişey benimki
Seninki belki gerçekten belirtidir genelde yasamıyosan=)
İnsallahhh öyledir bakalım az kaldı zaten belli olmasına =)
Aynen canım yaa vakit gelse de bi öğrensek artık böyle deli olup çıkacaz😂

tünaydın kızlar :KK49: sizler keçi boynuzu falan deniyor muydunuz? belki katkısı olur diye önce kaynattım eşime içiriyordum ama sonra biraz aksattım. bekleyince bozulur diye de korktum hehe :) belki böyle doğal takviyeler yapabiliriz ilerisi için.

bu arada hangi kalemle yazıyorsunuz testlerin üstüne yazacak düzgün kalem bulamadım ben :KK70:

tünaydın kızlar :KK49: sizler keçi boynuzu falan deniyor muydunuz? belki katkısı olur diye önce kaynattım eşime içiriyordum ama sonra biraz aksattım. bekleyince bozulur diye de korktum hehe :) belki böyle doğal takviyeler yapabiliriz ilerisi için.
Tünaydınnn😘 Bende keçiboynuzu almıstım aslında ama benimki içmedi =)
Pekmezini yio sabahları bi kaşık
Fındık fıstık bişeyler 🤭
Ama keçiboynuzunun suyuna baya iyi diyolar sperm hareketliliği için falanda=)

X